Sveikatos visiems sergantiems
Zundytei ir Magnunai neigiamo rezultato
Sveikinimai Aist mažyliui ir tėveliams.
Kivuka, pagaliau pasiryžai
Musė graži, bet kažkokia nemeiniška, labai jau maža
O Musytė taigi kilminga dama! Matyt kažką būsiu praleidus...
Lisitėja, meinei katei leidžiama sverti ir 4-4,5 kg. Ne visi meinai paršeliai. Ir realybė tokia, kad lengvesni rečiau turi bėdų su sąnariais. Na, ne taip įspūdingai atrodo, bet charakteris nuo dydžio nepriklauso.
Užtat kokia teisinga snukelio išraiška! Ne taip, kaip mano blondino.
Magnunos saldžioji porelė. Džiugu dėl teisingo testo rezultato.
Labas rytas.
Turiu 2 meiliausias pasaulio kates - Kingą ir Musytę. Tašė teisinga dama, bet ji meilės nori tiek, kiek nori. Šiaip gana meili, bet nagus kirpt ir šukuotis - ne, čia prasčiokams turbūt, o vat Musę nušukavau ir ausytes apžiūrėjau. Nagiukus kirpsim. Ji labai žaisminga, judri. Dar saugojasi, vėl nuėjo spinton miegoti. Naktį davės kaip pasiutus, biškutį pažaidžiau, bet paskui užmigau, radau ją ryte. Vaišinau konservu Miamor, nepasirašė. Dar stresiukas. Kai tik nustos stresuoti, nufotkinsiu ir dėsiu, tikrai graži. Ir labai kalbanti. Burba ir burba. Jei nori dėmesio - šūkčioja net taip negarsiai. Žaizdama truputį kanda dantukais, vos vos, ir savo didelėm lapciūnėm man gaudo ranką. Žaidinsiu šiandien. Kiti streso nepatiria, nes ėda. NaKTĮ Musė nuėdė pusę dubenuko sausiako. Laikau, neblogai jau, tik 3 diena pas mus.
Magnunos foto - in ir jan.
Lapyna, pamačiau meinų grupėj, jog mažina veislyną ir simboline kaina atiduoda kates. Ir davė net pasirinkti! ir dar 1 katuką pažadėjo. Bet po 1,55 - 2 m. Jis dar vaisingas katinas. Mėlynas tabis. O Tavo kaimynukas man primena Mauricijų jaunystėj.
Colomba, mieloji, ar tu Atui leidi eritropoetiną?
Dėl COVID viruso daug kas neaišku. Man rodos, tai moteriai gali būt (grupiokei buvusiai) reinfekcija, taip būna COVID tarpe. Persirgt turim dauguma, jei norim nebūt vėl karantine.
Kol kas mano pacientai COVID virusu serga lengvai. Nelaukiu 37 dienų, kad paleisčiau, siunčiu į mob.punktą, gauna 2 neigiamus testus kas parą (realiai su testavimu ir testo atlikimu gaunas savaitė) ir paleidžiu. Turėjau 5, visi serga/sirgo be stacionaro. Bet visi beveik - 20 -45 amžiaus.
Kolega tai reanimacijoj buvo. Ir žmona stacionare, užteko tik deguonies, o kolega buvo intubuotas. Vaikai sirgo, karščiavo. Ir suprask, jie jaunesni už mane.
Sveikos,
Magnuna,net telefoną pasižiůrėjau - nėra jokios žinutės...Man vakar apie 12 val ,ir kadangi darbe pagal sąrašą ėmė,tai gal ir atsakymai bus urmu, visų kartu,o dirbu po pietų,tai tik nuėjusi ir sužinosiu...Nors telefonus užsirašė...
MUSĖ atrodo labai rūsti,bet tikriausiai išvaizda šiuo atveju apgauna!
Magnun , šaunu, kad be karūnos Apskritimas tobulasis
Dabar lauksim Zundytės rezultato
Laukiu, kol Musytė apšils lapciukes ir pasirodys visu gražumu
Lapyn , sveikinu, su kvėpuojamu oru ir labai dailiu kaimynu
O aš šiandien net 3 valandas buvau visai be darbo (ta prasme, darbo už pinigus ) tad net nuvažiavau pro auto langą į sakuras pasižiūrėti ir dar parduotuvėje prisipirkau visokių valgomų cochonneries (pažodžiui - kiaulysčių, o šiaip - niekalų) iš to savęs nereikalingumo Pasižmonėjau, tskant. Aš sulaukėjau matyt, nes parduotuvėje vis atrodė, kad žmonės specialiai maišosi po kojomis O po to vėl gavau darbų, tad mano pasaulis grįžo į vietą
Lietava, sveikatos vaikiui
Sveikatos sergantiems!
Šiandien Hakūnas kieme susikalė su savo priešu. Nemačiau, bet GIRDĖJAU. Sūnus sakė, kad su pilkiu. Kartais ateina toks labai gražus ilgaplaukis žaliaakis katinas, kurio Haku nuožmiai nekenčia. Matyt, dėl teisės vadintis gražuoliu abu ir mušasi. O tada mūsų karalius parėjo namo pasiguosti pas mylimiausią šeimos narį.
Namų darbai
20200421_161522.jpg 88,01KB 0 Parsiųsta kartų
Magnuna, kaip šaunu.
Haku fainuolis, Bela atrodo padykusi.
Aš ryte automatiškai dariausi kavą. Rezultatas ( kaži ką pamiršau ):
Bet tada ėjau į Panoramą Ignui 4
kepalus juodos duonos paštu išsiųsti ( jis kameroje juos užšaldo). Ir po to užėjau į kavinę! Po 5 savaičių pertraukos gėriau ne naminį espresso. Dvigubą. Mažas - didelis egzotikos džiaugsmas.
Gielux, ar kalbam apie tą vyresnę nenugalimą moteriškę Rūpintojėlio veidu? Jei taip - tokie žmonės nepasimiršta. Dar iš tos mokyklos pamenu saviškės auklėtoją - jauną energingą anglistę. Kiti kažkaip nusitrynė: neturiu atminties žmonėms, o ir buvau toj mokykloj vos porą kartų...
Aist, puiki bekofeininė kava. Aš kažkada esu į arbatą druskos prisikrovus. Ir kefyro prisipylus esu.
Mergaitės, aš paprasta kaip trys kapeikos....be jokių karūnų...
Aist, visdėlto gyvenimo grožis mažose akimirkose, kad ir puodelyje valdiškos kavos po 6 savaičių karantino!
ta proga pasirodom
kolumbas0421.jpg 87,92KB 0 Parsiųsta kartų
pupse0421.jpg 110,02KB 0 Parsiųsta kartų
špulė0421.jpg 127,17KB 0 Parsiųsta kartų
Pabandykit nepagirt mūsų, matot dantis? MATOT? Tai va,žinokit.....
špulė rėkia0421.jpg 77,62KB 0 Parsiųsta kartų