Iš aukštai viskas gerai matyti
Juma vakar žiūrėjo dokumentinį filmą apie gyvūnus
Grikis mėgaujasi vasaros sezono atidarymu - nieko nėr geriau kaip popietę pasnausti šezlonge
Šponkiuko murzinas juodas klišius.
Lapyna, vakar prie jūros kaip tik galvojau, kaip gerai būtų jums to gryno vėjo pasiųsti.
Erode, bet kaip faina, kad Musė drąsi. Lauksiu foto.
Kivuka, parašyk Diinkai.
Magnuna, tikiuosi būsi neigiama Covid19. Grikiuko poilsis šezlonge labai pavydėtinas
Labas ,Mergytės!
Sveikinimai Aist Rapolo pilnametystės proga!
Aš irgi prisijungiu prie norinčių pamatyti Musytę!
Lapynai dideli palinkėjimai sulaukti kuo greičiau gryno oro, man baisu,kas ten darosi...
Kivuka ,tikrai parašyk Diinkai, ten mačiau keletą labai simpatiškų mažyčių snukelių....Diinkut, gal parodyk mažylius ir mums,a?
Aš kartu su Magnuna laukiu savo COVID-19 testo rezultato: šiandien ryte visas skyrius sutartinai buvom nuskausmintos, ale ir šlykšti procedūra, turiu pasakyt, apie 15 min gerokai perštėjo kažkur prie smegenų, o paskui dar kokią valandą jaučiau nosies užgulimą, matyt ištino audiniai....Tikiuosi ,nebūsiu nešiotoja, nes simptomų tai jokių neturiu...Mes čia skyriuje juokavom ,jei pas ką ras,tai važiuosim visi į Kulautuvos "sanatoriją" grynu oru pakvėpuot, valgyt sako duoda, išgyvensim,,,
O aš būsiu nepopuliari ir palinkėsiu, kad praėjus gerklės skausmui, Magnuna sužinotų, kad jau pasimatavo karūną.
Zundytei linkiu tik paties neigiamiausio atsakymo.
O čia mūsų draugelis - jaunas kaimynėlis iš anapus tvoros. Tikras nuotykių ieškotojas.
IMG_7365s.jpg 622,86KB 0 Parsiųsta kartų
Galima ir paglostyti, ir ant rankų paimti, bet tas jo visai nedžiugina.
Kuuuur padėjai tą žaisliuką?
IMG_7375s.jpg 402,64KB 0 Parsiųsta kartų
Haku su juo neatsisako padūkti. O Mikaliūzė veja ir į užpakalį segasi. Jis - vienintelis katinas, kurį jį išdrįsta nuvyti.
Šiaip neišdidus katinas. Jei maniškiai nuo kokio guliašėlio nosis suka, tai rudasis draugas ryte viską džiaugsmingai suryja. Nors tikrai nenusibadavęs.
IMG_7388s.jpg 349,6KB 0 Parsiųsta kartų
Erode, parooo Musytę, aa?
Rodau -
92531005_307785320200304_6237887501436977152_n.jpg 106,95KB 0 Parsiųsta kartų Musė.png 788,65KB 0 Parsiųsta kartų
Neturiu savų foto, labai slepiasi.
Fainas kaimynas. O Muse kokia nukabinus nosi atrodo liudno veido Sianakt is darbo pasivogiau maisa, 2kg royal canin britu trumpaplaukiams.. Gales, jaustis trumpakailiais (britais gal jau jauciasi nzn🤣) Kadangi musu menedzeriene tvarko visus suplysusius suluzuzius duzusius siuntinius ir namo kasdien tempia vyno bonkas nes abu megejai vyneli maukt. O mum isvis nieko neduoda. Maista sunym katem isdalina vairuotojam. Tai zodziu pakavojo man bendradarbis as pasiemiau. Irgi turiu pora alkanu namie 🤣🤣🤣
labas vakaras.
negera šiandien diena😕 sūnui nuo pat ryto temperatūra virš 38, be jokių pašalinių simptomų. na, gal sloga menka. jau matau, kad ir naktis ne ką geresnė nusimato.
tiesa, išėmiau šian Ipukui kelis dantis - ant snarglio laikėsi, bet po to kraujo buvo🙄 lygtais nebeliko papildomų.
Aist Rapolą su gimtadieniu!🥳
Magnuna, linkiu arba neigiamo testo, arba lengvo prasirgimo 🎈
Mano buvusi grupiokė jau 37 dienas nepasveiksta, šiek tiek gasdina tas faktas🙄
Erode, Musė labai graži. Laukiu naminių foto!🙂
Ko nepaminėjau, nepykit, per tas temperatūras labai nėra nuotaikos😕
Lietava, o nepasveiksta ar tiesiog vis dar karūną nešioja?
Magnuna vis tik geriau neigiamo linkiu, nes dėl tėvukų, nebent nesimatėt. Zundytei taip pat neigiamo.
O šiap taip aš irgi už greit ir lengvai, tik su ta sąlyga, jei aplink nėr rizikos grupės. Neesu aš didelė fanatė natūraliai įgyto imuniteto, bet tada reiktu visiem iki skiepų sėdėt užsidarius, aišku geriau persirgt porcijukėm, kad neperkraut ligoninių.
Musytė labai labai
Ryžikas kaimynėlis