Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, sveikinu užauginus du vyrukus!

O aš vakar jau tamsoj vaikščiojau aplink sklypą ir bandžiau Kugį prisikviesti. Bet anas nusprendė, kad jam gerai svetimam kieme po mašinomis. Tai gerai, kad fb žinojau beveik kaimyno, išėjo prieš pat 22h išvyt mano bėdos. Tafa pralindęs pro jo tvorą, griūdamas, kliūdamas apibėgo beveik visą mūsų sklypą ir pro paliktus atidarytus vartus pagaliau grįžo namo. Uj kokia pikta buvau. Atrodė, kad jau galima pasitikėti, nebeblokuodavau vartų apačios. Prisiminiau matytą tekstą "dogs prepare you for babes. Cats - for teenagers"

Atsakyti

Šponkiuk, pasitikėti katinu,? Kad jis elgsis kaip tau atrodo protingai?  :B 

Runcius, ir tas pabėga, Hudinis mat atsirado  :oh:  :lol:  beje, kaip išprausei po dienos pasivaikščiojimo?

Aist, dideliausi sveikininai rau ir mažėliui :4u:  :4u:  :4u: 

Lapyn, na, išties, lyg maža karantino būtų... Tu šaunuolė, susitvarkysi, aišku, bet užjaučiu ir palaikau :4u: 

Azu , Bižū irgi pavarytų įsibrovėlius paauklėti, net ir priršta  :B 

Erode, pasakok, kaip seksis drauginti :rolleyes:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, pasitikėti katinu,? Kad jis elgsis kaip tau atrodo protingai?  :B

Runcius, ir tas pabėga, Hudinis mat atsirado  :oh:  :lol:  beje, kaip išprausei po dienos pasivaikščiojimo?

Aist, dideliausi sveikininai rau ir mažėliui :4u:  :4u:  :4u:

Lapyn, na, išties, lyg maža karantino būtų... Tu šaunuolė, susitvarkysi, aišku, bet užjaučiu ir palaikau :4u:

Azu , Bižū irgi pavarytų įsibrovėlius paauklėti, net ir priršta  :B

Erode, pasakok, kaip seksis drauginti :rolleyes:​ 

Jezus, kaip pagaut tokį katiną. Parazits. 

Aist, dideli sveikinimai jums ir Rapolui. 

Vincas dar ne visai sukiužęs. 

Katytė mūsų Musytė labai voverytė. Laksto, šmirinėja, Kingas jos nepjovė, tai ji, žinote, lakstė lakstė, apžiūrinėjo viską, kol ans, neapsikentęs naglumo jau atėjo aiškintis. Aiškinimosi esmė tokia - ko nerimsti, eik miegot, čia aš viens turiu teisę rėkaut! O ji taip kalba - kaip Foggi kalbėdavo - meu a, o ,he, ihm, keista man, labai meili, vyniojasi apie ranką ir kanda dantukais vos vos... Kalbanti katukė. Išskyriau prieš susipjaunant. Nes Kingas jau buvo galvelę nunarinęs ir ausys atgal.

Tašė nesikiša, tik nori privatumo. Nežinau, kaip mažės maistą apsaugot. Kol kas atviras.

Nepatikėsit, ji lengviausia. Bet ne mažiausia. Kingas mažesnis, sunkesnis. Tašė daug didesnė. O ana kūda voverikė. Radau vakar 3 sąvėlas, iškirpau, išukavau. Graži.

Atsakyti
Musytę su naujais namučiais 4u.gif Gavo puikią mamą biggrin.gif

Aist, su pilnametyste mažėlį 4u.gif Kaip gerai sugalvojote, prie jūros nulėkti.

Kugis banditėlis hihihi.gif

Aš jau darbe. Važiuoti tai tikras malonumas. Mašinų mažai, kamščių jokių. O šiaip tai kažkoks keistas jausmas..
Atsakyti

Tą juodą banditėlį vakar prausiau su šlapiu rankšluosčiu ir buvau visaip išvadinta. O banditėlis kurį laiką gerai elgėsi, sekiodavo lauke mane, pakviestas atbėgdavo. nes su pašnekėjimais kartais. O vakar nežinau kas jam šovė. Kai pasigedau, pirma radau ten kur visada. pareidinėjo ir jau netoli vartų sugalvojo, kad reikią eiti griovį patikrinti, ir taip juo aplink beveik visą tvorąir tada pro kaimyno tvoros apačia pas jį. Jei kaimynas būtų neatsakęs, jau buvau bepaliekantį jį lauke. šiandien nuo ryto dainuoja. ignoruoju. 

Lapyn, laikykis ten  :4u:  

Mus su vyru kviečia kraujo duot. Kažkaip bijau važiuot, kad ten neužsikręst :(

Atsakyti

Šponkiuk, gal tu ir šiaip neduok, jei nekaip jautiesi?  :hmm: 

Aš daviau pirmomis karantino dienomis, tai tvarka buvo beveik kaip įprastai, tik dez. skysčio visur pridėta. 

Dabar, įtariu, griežčiau viskas, bet labiau žiūrėk kaip pati jautiesi, manau.

Atsakyti

Fiziškai aš gerai jaučiuosi (apart tos nosies užgultos), tik morališkai nelabai, plius bijau susirgti. Vakar vakare, kažkaip dėl laukinukės susimąsčiau išgirdusi, ką kaimynas pas kurį mūsų pabėgo apie laukinius galvoja.. Ligas nešioja, erkes perneša.. Tai jei ir kiti taip galvoja, nenuostabu, kad ilgiau metų benamiai pas mus netraukia :(

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 balandžio 2020 - 09:47

Aist, sveikinimai dideliam mažėliui! Ir smagu, kad galvas prasipūtėt. :bigsmile: 

Erode, parooo Musytę, aa? :ax: 

Pas mus oras jau kvėpuojamas! :clap:  Naktį net nukrapino truputį, tai dabar lauke viskas dulkiadumblėm aplipę. :) Haku po rytinio pasivaikščiojimo parėjo juodai juodom letenom. :blink: Įstačiau į balutę vonioj, kad nors kiek nusiskalautų, tai jis iš džiaugsmo ir mane papuošė. :hihihi:

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kokiuose puslapiuose internete ieškoti mažų kačiukų? ax.gif Skelbiu portalas peržiūrėtas.. Norisi būtent mažiuko ir pūkuoto ax.gif Ar dar ne "sezonas" mažiukų kačiukų? rolleyes.gif
Atsakyti
Nelabai suprantu rusiškai, bet vakar supratau kai ką. Apie Pusnytę pasakė štai taip: "etaja ninarmal`naja prišlą". mad.gif
Šiaip tai ji normalus, save gerbiantis, žinantis savo teises, kačiukas. Jaučiu, pavydi man jos. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 20 balandžio 2020 - 15:02

Aist, su sūnaitelio pilnametyste  :4u: 

Šponkiau, gal neduok, o prašo tai jooo, manęs irgi paprašė, bet dar nė 2 mėn nepraėjo  :blink: 

Lapyna,  džiugu, kad nors kvėpuot galit, laikykis  :4u: 

Magnuna, kaip sveikata?

Night, kas čia taip apie Pusniukę?

Atsakyti

sveikos,

Magnuma, tai jam gal viskas ok su sveikata, jei judrus. O kiek sveria?

Įtariu, jog šiuo metu apie 12 kg Grigutis turi susitaupęs  :unsure:  Vakar visi tie 12 kg smagiai tik šast ant gartraukio, šast ant pakabinamų spintelių ir sėdi sau patenkintas. Taip, kad ne tas 12 kg jam netrukdo smagiai lakstyti, bet kai jau jis bėga, visiems reik į šonus trauktis, nes tikrai iš kojų gali išversti

Magnuna,jau nebesvaik.Jokios dietos Grikeliui.Čia yra tikro katino etalonas :wub:Mano supratimu  :ax:

:D  :D  :D  ačiū už pagyrimus mano apskritimui  :4u:

Lapyna - džiugu, kad jau galima kvėpuoti pas jus  :4u:

Erode - laaaaabai laukiu Musytės nuotraukų, jau kaip smalsu pamatyti  :rolleyes:

Aist - sveikinimai tavo jaunėliui sulaukus pilnametystės ir tau tapus dviejų pilnamečių sūnų mama  :4u:  :D

Aš šiandien iš ryto buvau viruso testo pasidaryti, dabar laukiu atsakymo, žinoma neigiamo 

Atsakyti