Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

šiandien davėm žuvį (kuoją) žalią - katinukas nuoširdžiai nesuprato, kaip tą daiktą reikia ėst😀 teko pasmulkint. bet tie nereikalingi dantys vis dar vietoj. tikiuosi, artimiausiu metu iškris🙂

nors šiaip neužilgo vešim skiepyt, gal išims tuos dantis tuo pačiu.

Atsakyti
Aš kiekvieną vakarą ateinu pažėt, ar nerodo mano filmukų. Jei šu dvikojaiš, tai nelabai įdomu. Žiūriu voveryteš, paukščiukuš ir višokiaš peleš. Faštarošioš kažkokioš neaiškioš, tai net bijau jų. Mama fašakė, kad man užaugo ragai ir dabar ešu ožka. Kaš ta ožka? Čia komflimentaš?

Pridėta:

Atsakyti
Grikis yra MANO meilė smile.gif))), jau seniai šitoj temoj. Pirmenybės neužleidžiu.
Grikio mamka anksčiau sakė, kad jis sveria 11 kg. Man labai gražus. wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip Ukrainoj viskas?? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykitės ten.

Pusne, mes irgi anksčiau žiūrėdavom filmukus, bet dvikojams atsibodo. Vienas toks dvikojis kartais parodo, bet retai.
Va, čia mes su sausanosiu žaidžiam.

vartotojo įkelta nuotrauka

Sausanosė sakė, kad gražiai miegu:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 18 balandžio 2020 - 23:23

Parėjo katinėlis iš lauko

20200419-110204.jpg

Atsakyti

Kokia graži uodegėlė katinėlio, net purvo nesimato...  :rolleyes::B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 19 balandžio 2020 - 10:41

Aš jau turiu Musytę. Labai strese. Mano miegamajam. Po radiatorium. Natį meilinos ir ėdė kelis sausučius. WC naudojos. 

Ryte guli. Apšaukė abudu katinus, tie išėjo iškart. 

Ji mažesnė už Tašę. Kilmingas vardas Night queen, bet šiaip Musė.

Vakar mačiau 15 Meino meškėnų... Nebuvo labai dideli.

Atsakyti

Sekmadienis lovytėje

20200419-165638.jpg

Atsakyti
Musytę su naujais namais wub.gif . Šeimininkę - su nauja drauge. wub.gif

Mintis ne mano, bet man juokinga smile.gif)). Vis laukiau tinkamos nuotraukos, čia dar netobula, bet iliustruoja...

- Ei, storas, gal vertėtų pasportuot?
- Kam man sportuoti - aš formoj! Apskritimas irgi forma.
blink.gif biggrin.gif

Atsakyti

Sveikutės, ačiū, kad nepamiršot. :) Man tai su karantinu laikas prapuolė visai. :unsure:  Manęs namie yra kokius 2-3 kartus per mažai, nespėju nieko. Pavargau...

Dar tas oras dabar toks klaikus, kad nei į lauką išeiti, nei namie atsikvėpuoti. :huh2:  Na, vakarais degėsiais smirda jau seniai, čia tipinė ukrainietiška būsena pavasarį ir rudenį. Bet dabar tai kažkokia ekologinė katastrofa. :blink: Šiaurės vakarų Ukrainoj ištisiniai gaisrai, vėjas jau savaitę iš tos pusės, tai Kijevas dabar užterščiausias miestas pasaulyje. Ketvirtadienį buvo stiprus vėjas su dulkių audra - pakėlė smėlius nuo perdžiūvusių laukų. Nu žinokit, tik dokumentikoj apie dykumas tokius mačiau: viskas rusvose dulkėse, net saulės nesimatė. :blink: O tada atslinko gaisrų dūmai... Namų langai seni, tai net viduj dvokė. Durų atidaryti neįmanoma, reikia dujokaukės. Popiet tas debesis truputį pakyla, prasiskiedžia, naktį vėl gyvenam gaisravietėj. Vakar ryte jau visi kosėjom, nepaisant to, kad kas vakarą daly patalpų plaudacau grindis ir purkšdavau  viską vandeniu. Ir galva kaip smėlio pilna, mintys girgžda ir neprasisuka. Šiandien jau  gerokai geriau. Buvau išėjus į kiemą. Dar truputį smirda, bet jau galima kvėpuoti. Yra vilties, kad kitos savaitės pabaigoj pasikeis vėjas, ir baigsis tas smaradas.

O Haku neša erkes vieną po kitos. Jokie fyprystai nepadeda. Kasdien po vieną ištraukiu. Pas Miką dar nei vienos neradau, o Haku nuolat pareina su broškėm.

Ok, bėgu pas nepadarytas pamokas, jau visi šnairuoja, kad užsisėdėjau...

Atsakyti

Mes su vyru šiandien ryte atsliūkinom pas jaunėlį į kambarį ir sakom:" Kelkis greičiau! Varom prie jūros!". Vaikis akis marksto iš miegų netikėtai užkluptas :" Prie kokios jūros???"."Šiuo gyvenimo momentu jūrų pasirinkimas nedidelis",- atsakom. Šiandien ta diena, kai mudu su vyru nebeturim nepilnamečių vaikų. Jaunėlis jau turi balso, vairavimo, atsakomybės už nusikaltimus, rūkymo, gydymosi pas suaugusiųjų gydytoją ir pan. teises. Jūra mus pasitiko baisuliniu vėju, akinančia saule, žydinčių medžių kvapais. Piknikas prie kopų:

251-DC5-B7-D889-4788-ADDF-A1-FED6-A45-FD

Nudistai:

87476784-CA89-4-CFF-848-E-F6-C1-B7379-D9

Nuo Palangos tilto vos nenuskridome:

8-EC53087-7-B1-C-4554-8953-E9-FE63-B24-C

Pasivaikščiojome po tuščią Klaipėdą. Ir net jei tu jau pilnametis, tėvų dvasia kaip tas vaiduoklis visada būna su savo vaiku:

02987-E26-17-EE-4-ADA-9-DFF-767005-A74-E

Atsakyti
Rapolui sveikinimai su metapilnyste ir (kaip dukra sako) teise vartoti energinius gėrimus!!! 4u.gif
Atsakyti

Rapola su pilnametyste  :4u:

As sedziu darbe... Diena katinai smirinejo po gardena... Toras miegojo ir uoste ora Vincas sklaidesi visur..  Pamate ryza kolega tvorom einanti anam ryskiai tas pats musiskiai. Ale Vincui parupo.  Pats matyt tvoras sulauzytu ir nepasivilktu per riebalus savo 😂😂

Atsakyti