Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Oi, kaip Pedras Ainu palaikytų - jam pomidoras - kažkas tokio  :D 

Čija išprausta  :wub:  Bet tai kokia ji gerutė  :wub: 

Šponkuti, labai smagu, kad buvo nuotaika fotografuoti - labai gražu, noriu dar  :rolleyes: 

Magnun, sveik  :4u: 

Man irgi nereikia dažnai kirptis, o kelios naglos žilos antenos iš kirpčiukų manęs irgi netrikdo  :D 

Nagams gelio lempą ir reikmenų turiu, bet per visą karantiną nesimanikiūrinu. Pirmą kartą per kokius 15 metų  :hmm:  :D 

O aš, va, "grįžtu iš darbo", einu pasidažyti ir "susitikti" su draugaitėmis - penktadieniais "po darbo" on-line išgeriam vyno  :rolleyes: 

Atsakyti

Jei būtų daug tokių kaip aš tai nei manikiūrininkės, nei kirpėjos, nei visažistės neturėtų darbo :D 

Aš tą patį pagalvojau.  :D va, su vyro plaukais gal būtų bėda. Nemoku aš vyrų kirpti, tik šunis. O pas mano vyrą labai daug storų plaukų. Ir auga jie iš pradžių į viršų ir tik pasiekę kažkokį tik jiems žinomą tašką pradeda gultis į horizontales. 

Ainu, daržoves valgo? :blink:

Ne. Tiesiog vyras užsidarė antro aukšto kambario duris, nes šiuo metu dalyvauja webinare, o katė pakniaukusi prie durų ir nuvaryta į kitą aukštą, daro nesąmones. Pvz. ėda celafaną. 

6-FA31-AEB-089-B-41-A4-9-CE6-5-B51268-AF

Atsakyti

O mes taip ir nepasedejom namie dirbam da daugiau nei reik. Ir nebaige darba namo einam. Su mielu noru pasedeciau namie. Susiradau instagrame visokiu live apie antakius tureciau kaiko daugiau ziuret karantino metu ji nemazai atsirado... Is grozio nepasigendu nieko nebent pakirpti plaukus reiktu. Bet kai nuejau pask karta sumokėjau 20sv uz galiukus ir dar sake kad nebuvo labai ka kirpti tai isejau apakus kaina.... Bhme pas lenka jai sustra kirpeja mokedavau 10sv tik... O cia lietuvė nuplėšė... Tai labai nesiverziu... Nagus ragus pati tvarkausi.  Pliusas vienas nera kamsciu autostrada laisva visada...

Dar sauletu linkėjimų tiesiai is lovos

IMG-20200414-184619.jpg

Atsakyti
Šponkuli, nuotraukos labai labai. wub.gif
Ainu man patinka. biggrin.gif Nagla, kaip ir Pusnė. biggrin.gif
O Grikį nereiktų truputį ant dietos pasodint? unsure.gif Ruonis tai gražus. Nors gal kai trumpaplaukis, labiau matos visas grožis. Pusnė turi pilvuką nemenką, bet man rods nėr taip, kad visa kitai labai per daug.
Ryžiukai Lisitėjos ir Azu niurkomi prašyte prašos. wub.gif

Man kirpyklos labai jau trūksta dėl dažymo. Pražilau be laiko ir dabar siaubingai lenda. Aš kažkaip gėdijuos to.
Su nagų lakavimu irgi apsileidau, kai namie, bet aš dažniausia lakuojuos paprastu laku pati, nors turiu lempą geliniam. Irgi jau nuo mokyklos laikų nevaikščiodavau su nelakuotais nagais. Nors jau buvau truputį apsileidus užsieny kai buvau tą pusmetį. Bet irgi sėdėjau namuose.
Ir dar ko trūksta, tai damušiau rankinukus - kuprines. Ten gal tiek tereikėjo, bet dabar net neturiu normalaus rankinuko. biggrin.gif O man nusipirkti šitą daiktą sunku, nes retai randu patinkantį. Buvau užsisakius internetu. Laukiau laukiau, kol pagaliau pranešė, kad nesulauksiu. biggrin.gif Dabar bandžiau kitą užsisakyt, gal sulauksiu, bet nebus kad labai patinka, tiesiog jau ir į darbą neturėsiu su kuo eit, kai/jei jau reiks. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 17 balandžio 2020 - 19:17

Night - Grikiui išvis reikėtų neduoti valgyti, ant dietos jis sėdi jau kokie keturi metai, maistą ir jam ir Jumai duodu porcijom, suvalgo ir viskas, nieko nepalieku. Grikis tiks jsu yra, kad jam tie kilogramai dedasi bežiūrint, net nenoriu galvoti kas būtų be dietos, plius jį vištiena alergizuoja o visi dietiniai maisteliai būtent su vištiena, žodžiu apskrita bėda. Bet Grikelis judrus katinėlis, laksto po namus, užšoka net ant virtuvės pakabinamų spintelių be jokių problemų, dūksta ir žaidžia su Juma. Aš norėčiau kas jis kokius 3 kg numestų, bet viskas kas Grikiui prisideda taip lengvai atgal nebeišeina.

Saviizoliacijos privalumai - daugiau nuotraukų

Prigulė katinėlis pasnausti, bet čia atėjo plėšikėlis

20200417-174105.jpg

Na ir prasidėjo

20200417-174118.jpg

20200417-174129.jpg

20200417-174130-0.jpg

20200417-174130.jpg

Pagaliau ramybė

20200417-175002.jpg

Atsakyti
Magnuma, tai jam gal viskas ok su sveikata, jei judrus. O kiek sveria?

Į tą temą. Aš kai sapnuoju, tai tik košmarus. Būna įvairių su artimųjų mirtimis, ligomis, lavonais purve, voniose ir pan.
Bet, štai, užvakar vienas sapnų buvo, kad norėjau patekti į tūsą, bet reikėjo lįst per tokią skylę ir netilpau.
O vakar sapnavau, kad nuvykau į užsienį pas vaikiną, atsirakinau duris ir netilpau per jas. Paskui labai verkiau. Nežinau kodėl nedašilo, kad gal galima per langą bus įlipti, jei iš vidaus atidarys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 17 balandžio 2020 - 20:16

cef34dc8d570.jpg

Grikis turi savo banditėlį,Setas turi savo.Mažoji gulėjo,gulėjo, kol sugalvojo,kad kam be naudos toks didelis kailis guli, reikia užlipti ir pasišildyti.Setas tokio akiplėšiškumo nekentėjo ir pabėgo.

Broliai šaunuoliai labai gerai pataluose įsikūrę.Magnuna,jau nebesvaik.Jokios dietos Grikeliui.Čia yra tikro katino etalonas :wub:Mano supratimu  :ax:

Night, su svoriu bėdų turi, jei tokius briedus sapnuoji?Aš dažnai sapnuoju,kad netelpu į man patinkantį drabužį.Nors tikrai nesu banginio dydžio.

Atsakyti
Lisitėja, aš sėkmingai didėju, nes ėdimas vakare, matyt, turi savo kainą. Negaliu pasakyt, kad labai dėl to pergyvenu, nes yra daug svarbesnių dalykų dėl ko pergyvent.
Atsakyti

Man kai buvo blogai per naujus metus, ir buvo problemos su skrandžiu, negėriau jokio alkoholio iki vakar dienos. Tai vakar stebėjausi koks įdomus alaus skonis :D 

O mano svoris dabar jau nusistovėjo, apsistojau ties 63. Nuo 75 sakyčiau visai gerai. Bet apetitas jau atsigavo, gal dar koks raumenukas vietoj rienaliuko užaugs, tai 65 kg manau bus pats tas. 

Atsakyti

apie svorį nekalbėsiu. šitas karantinas be judesio labai ne į naudą😀

turim problemą - šiandien pastebėjau, kad keli Ipuko dantys sudygę dviem eilėm, t.y. nauji jau yra, o seni dar neiškritę. skubiai rašytis pas veterinarus, ar dar galima palaukt, gal iškris?

gal esat kuri susidūrusi su tokia situacija?🙄

Atsakyti

Lietava, aš esu. Pati su pirštukais gali vis paklibinti senąjį. Ne pas vieną globotinį yra taip buvę, vet pagalbos nereikėjo. Dėl vieno esam važiavę, bet ten su pirštais jį išėmė, po to jei būdavo, nevažiuodavom. Iškrisdavo.

Atsakyti

Lietava, turėtų iškrist. Jei šeri mėsa, duok didesnį gabaliuką pakramtyt. Belai taip buvo - iškrito. 

Atsakyti