Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėjos Zundai sveikinimai gimtadienio proga. Pasisekė jai įkristi Lisitėjai į širdį. 

Magnuna, lengvo sveikimo. Grikutus gražiai slaugo, turi viskas būt gerai. Nors, jei žinotų, kad kuo greičiau pasveiksi, tuo greičiau vėl darban išlėksi, gal taip ir nesistengtų. 

Ipukas žiauriai fainas mažylis. 

Šponkiuk, šaunuolė, tikrai daug nuveiki. 

Čija šiaip geriau. Vakar išėmė kateterį. Viduriai susitvarkę puikiai. Ėda kiek mažokai ir po to kurį laiką čepsi ir būna nerami lyg ją pykintų ar skaudėtų pilvą. Dar 5 dienom gavom tęsti antibiotikus tabletėmis. Šiaip labai pasidariusi "maminukė", slampinėja man iš paskos į sijoną, t.y. treningus, įsikibus. Kai buvo su kateteriu, patiesusi ant sofos šalia pledą pasiguldydavau Čiją šalia, kad matyčiau, jog nelaižo letenos. Tai gal įprato nuolat būt "prisiklijavusi". Net vyras juokiasi, kad šuo kaip mažas nesavarankiškas vaikas elgiasi.  

Atsakyti

Labas rytas. Eina sau kaip pavargau naktį. Prisapnavau, kad mane medžioja.. uh, negaliu atsigauti dar dabar. 

Night, pas mane blogai tai, kad aš kaip tik negaliu įvardinti dėl ko nerimauju. Tiesiog pabundi ryte ir nerimas jau valdo, o net negaliu išsigryninti dėl ko. Ypač sustiprėja, jei nusimato koks nors reikalas, kuris nėra kasdieninis. Dėl darbo mažiausiai nerimauju, nors pagal dabartinį scenarijų, gal ir reiktų nerimaut, nes mano dabartinis darbas tai pinigų leidimas reklamai, o kai įmonės pradeda taupyt, pirmiausiai taupo toj srity. 

Atsakyti

04f8dc127f54.jpg

Labas iš pat ryto :4u: Visoms sergančioms, nerimaujančios, ir kitaip liūdinčioms, saulėtas katinukas siunčia linkėjimus.

Saulė šviečia, tegul būna šviesu lauke ir širdyse.

Magnučiuk, kaip sveikatytė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 17 balandžio 2020 - 07:23

Lisitėja - ačiū, kad teiraujiesi  :4u:  viskas normaliai tik neaukšta temperatūra vis dar laikosi. Man visada peršalus kosulys atsirasdavo nes gerklė mano jautri vieta, tai niekad šito neišvengdavau o šį kartą jokio kosulio  :) 

Mano du padėjėjai labai mane prižiūri oirmas dienad tiesiog prispaudę prie sofos buvo, dabar jau biškį palieka savarankiškai būti

Ruonis ant pagalvės

20200417-062651.jpg

Palaikom mamkai kompaniją

20200417-090826.jpg

Atsakyti

DSC-2824.jpg

Atsakyti

DSC-2837.jpg

Atsakyti

Oooooo, kiek grožių!  :wub: Šponkiau, puikios foto. Džiungliakugis  :wub: 

Magnun, sveikatos  :4u: 

Night, laikykis  :4u: 

Lapyna, kaip jūs ten?  :blink: 

Atsakyti

patvoriniai

DSC-2848.jpg

DSC-2849.jpg

Atsakyti

Šponkiuko kokios gražios nuotraukos! 👍 Kugis tyko,matuojasi kiek reik suvalgyt konservo, kad tilptų per plyšį po tvora.  :D Hipės veidukas  :wub: va, galvoju, įamžintų mane taip Šponkius su fotoaparatu - liežuvį iškišusią, akys nevienodai primerktos, ausys skersos, ūsais apaugusi -  vaizdas 100% nekeltų pasigėrėjimo. O štai katės/katino vaizdas praktiškai visada turi "awwww" efektą.  :wub: Dar vienas pavyzdys - mano meilė Grikis. :wub: Meskit į mane akmenį, kam šitas ruoniukas neaktyvuoja šypsenos, pažiūrėjus į jo foto.  :D 

Ankščiau kalbėjote, kokių paslaugų jums karantino metu trūksta. Tai kažkaip galvojau galvojau ir supratau, kad man veterinarų ir odontologų labiausiai reikia.  :rolleyes: O iš grožio sferos nepasigedau visiškai nieko. Plaukai 5 cm ilgesni ar trumpesni - nesvarbu. Dažų spalva, pasirodo, buvo labai artima mano pačios plaukų spalvai, tai nebent tie žili išdykėliai nevaldomai pasidaugino, bet tai ir vėl - neturiu nei kruopelytės komplekso dėl to žilumo. Nagus trumpai nusikirpti puikiai moku ir pati. O lakuodavau juos nebent prieš atostogines keliones. Nėr kelionių - nėr lako. Fair enough. Pasidariusi vonios kambario spintelių tvarką, netikėtai radau visokių laiko reikalaujančių priemonių - kaukių, pilingų, masažo aliejų, vonios burbulų, druskų ir pan. Kadangi laiko šiuo gyvenimo momentu turiu, tai ir terliojuosi, mirkausi, impregnuojuosi, drėkinuosi viskuo. Ankščiau būdavo, jei ant etiketės rašydavo, kad pvz kondicionierių reikia ant galvos palaikyti 10 minučių, tai jau nėėė, a pablūdot - neturiu tiek laiko. Dabar ką - laukiu, dainas dainuoju, vargo nematau. 

:D 

Atsakyti

Aist, skaniai susiskaitė impregnavimosi ir kiti ritualai :D

Šiandien Šponkiukas neturėjo ūpo dirbti, bet visai turėjo ūpo išsitraukti fotiką ( tiesą pasakius, jei būtų ne kuprinėje, tai reikėtų dulkes jau nupūsti). Aist, žmones man fotkinti nelabai patinka, ypač jei dar pozuojama. Va judesyje, veiksme jau įdomu. Ir šiaip jei pagalvočiau, kad žmogui ji nepatiktų, nedemostruočiau :)

Iš paslaugų tai kol kas nieko nepritrūko, bet jei reiktų, tai taip, veterinarų, odontologų paslaugų labiausiai pasigesčiau. Plaukus atsiauginėju į naturalią spalvą, tai man nėjimas iš namų visai gerai :D Tinka man šviesūs plaukai, bet pačių plaukų gaila. Jei būtų daug tokių kaip aš tai nei manikiūrininkės, nei kirpėjos, nei visažistės neturėtų darbo :D Vyrą aš kerpu jau turbūt porą metų. Pati gal kas pusmetį apsikerpu  :hmm: 

DSC-2856.jpg

Atsakyti

Žiurkikės maudymas:

0-B6406-D6-B7-D2-42-AB-ABAE-763865-A763-

...džiovinimas:

37099-D07-6-FD6-48-A2-8-B42-86660-FFC995

...apsauga ir izoliavimas:

74271-FB7-3880-4-F59-9-EDA-E202-F79-F8-F

O tuo tarpu:

C526-F9-B0-70-FA-4-C99-9-F29-B16-C85-FE3

Ar kas nors gali išpakuoti tuos pomidorus, ar man vienai šiuose namuose viską daryti reikia?!

96-E98-C98-4363-482-F-A29-D-0-B365479-D3

Atsakyti

Kol viskas gerai, ir kol nieko niekam neskauda, nepasigendu ir aš.Ilgalaikio lakavimo gal.Bet jei būtų visiška bėda, susipirkčiau įrangą,baigčiau kursus ir sau galėčiau susitvarkyti.O dabar su kaimyne padarėme mainus,aš nukirpau jos vaiką ir vyrą, ji man nulakavo nagus.

Man labiausia trūksta to,kad negaliu gyvai bendrauti su draugėmis.Viena toli nuo čia, kita rizikos grupėje, negalime gyvai bendrauti.

O iš tikro labai sveika sustoti ir pamatyti,kad niekur tu žmogeli nenulėksi.

Ai,labai sporto klubo trūksta.

Ainu, daržoves valgo? :blink:

Atsakyti