Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikinu visas Jus su pavasario atgimimo Švente! Kaip po nakties - diena, po liūdesio - džiaugsmas, taip po sąstingio - energijos pliūpsnio linkiu kiekvienai Jūsų. Žydėkite, švieskite, mylėkite ir būkite mylimos.

33-E0-CF9-A-575-E-4-FE8-927-C-5-E82-B344

Vakar trise dažėme kiaušinius. Spintelėje virš viryklės iš palubės Rapolas nukėlė 2010 metų Velykų likučius - 5 dažų tabletės ir kelis lipdukus. Turėjau tetulių dovanotų rudų naminių kiaušinių. Baltų nededa pas jas. Pasiuntėm Rapolą į mišką žibučių. Tas sakė, kad nesupranta tikslo. Bet parnešė žolių. Tada sukarpėme mano 20 denų pėdkelnę ir sukišome išvirtus kiaušus su gėlėm į ją. Vyras užsimanė geltonos dažų tabletės. Buvo perspėtas, kad šūds geltonas ant rudo gausis. Nepaklausė. Ans pas mus užsispyręs (beje, anksčiau kažkas klausė profesijos, tai tokia pati kaip mano, grupiokai buvome prieš 24 metus, tik specializavosi labiau į grožio sferą - gydytojas ortodontas). Kitos kiaušinių dažų tabletės irgi kažkaip durnai dažė. ( Vis tik šiek tiek pasenusios, gal 10 metų). Rapolas sakė, pėdkelnės blogos. Sakiau, kad geros, su lykra, net nebuvo suplyšusios. Tada paaiškėjo, kad dalis kiaušų per taliją karantino metu sustorėję ir patapę apvalūs - lipdukai jų neapima. Vyras bandė papildomai dasivirti mažesnį kiaušą, bet anas sutrūko  ir baltymas išsiveržė galingai kaip Vezuvijaus ugnikalnis. Rapolo išvada - nesėkminga diena. Vyro išvada - ne kiaušiniuose stiprybė. Mano išvada - kad tik niekas nesirgtų. Summa summarum kiek apgailėtinas rezultatas:

10-A6-B85-E-C34-D-4-B6-C-A14-A-916-F4-E0  

O tada lauke ant savo palangės radome dovanų  nuo giminaičių, kurios sušildė ir pakėlė nuotaiką. Kiaušinius tobulai išmargino 2 ir 4 metų dukterėčia ir sūnėnas.

A6-DF4406-A56-F-4-D59-AAD4-C82-D0-C385-D

Su vyresnėliu, tėvais ir uošviais pakalbėjome vaizdo skambučiais. Truputį spaudžia širdį, kad pirmos Velykos be barzdotojo vaiko šalia. Mano tėvai, pakalbėję su anūku Amsterdame, parašė man sms: "Pabendravom su Ignučiu. Laabai panašus į tave. Kažkaip suvyriškėjęs ir laabai gražus." Tai dabar aš kažkiek sunerimau, kad esu suvyriškėjusi. 

O čia sąžiningai laikausi valdžios nurodymų dėl kaukių. Rekomenduoju ir jums dėvėti kaukes. 

3923-F2-F7-A036-4-CE3-9519-5-CB0-CF857-A

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 12 balandžio 2020 - 18:39

Aist, kaukė puiki. Aš vakar tokią dėjausi ir sakiau: pasiruošusi  :D 

Atsakyti

Sveikinu visas su pavasario atgimimo švente.

Aist, visko pasitaiko, čia ne esminiai dalykai, svarbu - sveikata.

Mergaitės - žinau, kad sunku - bet labai noriu palinkėti vertinti paprastus dalykus.  Kailio švelnumą, katukų prisilietimą, susitikimus su artimaisiais ir draugais. Darbą. Savirealizaciją.  

Tebūnie širdys pripildytos džiaugsmo, kad visa tai turime.

Atsakyti
Ipuko koks minkštas ir minkytinas pilvas. wub.gif wub.gif wub.gif Ir pats katinėlis atsipūtęs.

Koks pavasariškai rožinis medis prie Aist namų. smile.gif O tas kiaušinis su šypsena turbūt Rapolo kūrinys? Labai juokiausi iš "suvyriškėjęs ir panašus į mamą". blink.gif biggrin.gif
Kažkaip pagalvojau, dar neseniai buvo keista, kad kada nors negalėsiu vaikams nuleistos rankos ant pečių uždėti, o dabar jau tenka iš apačios į juos žiūrėt... dar truputį, ir bus vienas barzdotas santa2.gif

Night 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 12 balandžio 2020 - 23:02

1) Koks pavasariškai rožinis medis prie Aist namų. smile.gif

2) O tas kiaušinis su šypsena turbūt Rapolo kūrinys?

3) o dabar jau tenka iš apačios į juos žiūrėt... 

1) Čia slyvutė pradeda žydėti mūsų darbo kieme.  :) 

2) Mano kūrinys, skirtas Ignui.  :D 

3) Smagu, kad vaikai praauga tėvus.  :super: 

Labai mielas Ipukas  su pilvuku.  :wub: 

Atsakyti

Visus su švente.

Aist, jūsų margučiai man labai gražūs. Naminiai visada sunkiau nusidažo.

Giriu visų katinėlių ir šuniukų kailiukus - visi nuostabūs ir tikras džiaugsmas akims.

Šventos Velykos katiniškai.

Priedas  20200412_101059bcde.jpg   89,18KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20200412_112856bcde.jpg   40,35KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 12 balandžio 2020 - 23:51
Aist reportažai nuostabūs. Viskas ten gerai su tais kiaušais. tongue.gif

Aš, kadangi be šeimos ir draugų sėdžiu nuomuotuos namuos, tai Velykinio stalo nesiruošiau.
Bet gavau margutį, sakė šventintas. Nežinau kaip, turbūt namuose šventintu vandeniu šlakstytas.
Velykų proga Pusnei daviau guliašiuko. biggrin.gif Bet paskui vargšą kačiuką žiauriai išgąsdinau prisėlindama prie miegančios. egypt.gif Maniau kurčias negirdi. biggrin.gif

Vakar prisigriebiau pažįstamą, aplankėm Pučkorių piliakalnį ir Belmontą. Žmonių buvo, bet ne per daug. Maniau bus daugiau. Man tas karantinas priedanga būt užsidariusiai, bet jau net man reikėjo įkvėpt kito oro.
Spėkit, ar daug padirbau.
Atsakyti

Visas su Velykomis keistomis. Bet mum cia ir pernai tokios pat buvo vieni du. Ba jo sikart keturiese su broliais saunuoliais ir kieme. Siandien gi jau tik +7 jokiu kiemu. Vincas nesupranta vistiek nori....

IMG-20200412-101419.jpg

Musu kiausiniu dazymo ypatumai buvo anties kiausai kurie dazu neima bei svogunu lukstu zodziu tokie pabluke visi.. I i dazus po to merkiau tai dar graziau ir lupasi tie dazai

Velyku isvakarese sakau padarysim foto tai va kas gavosi kazkoks kriminalistų albumas suruge susirauke ir nepatenkinti

IMG-20200412-000220.jpgIMG-20200412-000143.jpg

Atsakyti

Milereta, koks rainas grožis žolę apie kiaušinį rupšnoja.  :wub: Žalias margutis puikus.

Azu kriminalistai  :lol: šiaip broliai fainuoliai. 

Atsakyti
Švarbiaušia užpakaliui minkšta ir apipūchuota tinkamai, ir galvelei šilta. Reik šmegenėleš padžiovint nervų prevenčijai.

Pridėta:

Atsakyti

Pusnė baltą kailį prie radiatoriaus džiovina.  :wub: 

Aš šiandien su Čija Nemenčinės plente "8 drambliuose" buvau. Palikau puikiems veterinarams 88 eurus. Nes šunę ponia tryda su ponu krauju aplankė. Iš tikro, nieko labai baisaus, bet šiandien jau buvo ketvirta  diena, kai Čija viduriavo, plius vemti ir dūsauti pradėjo. Veterinaras Paulius man paliko labai atsakingo žmogaus įspūdį. Nepaisant, kad tikrai buvo nuolatinis srautas pacientų ir kiek mačiau personalas buvo nuolat užimtas. Atliko kraujo biocheminį, kepenų, inkstų rodiklių tyrimus. Rezultatai visai geri, išskyrus truputį tirštesnį kraują ( kas normalu viduriuojant) ir šiek tiek padidėjusį bazofilų kiekį ( alerginis fonas? pirmuonys?). Pastatė lašelinę su ringeriu, antibiotiku metronidazolu, gavo antispazminių ir lyg kažką nuo pykinimo. Kateterį kol kas paliko. Rytoj per pietus vėl važiuosim. Bet Čijai jau dabar geriau. Paėdė, neviduriavo, nevėmė. Kol kas. Tikiuosi, išsikapstys. Beje, eilinį kartą įsitikinau, kad šuo pas veterinarą pasidaro 100 kartų nuolankesnis ir tuo pačiu absoliučiai pasitikintis manimi, kai tuo tarpu katė - 100 kartų stipresnė nei įprastai ir absoliučiai niekuo nepasitikinti. 

E2-ED9237-2349-490-E-9-C17-2445-AF8-BBC2

Atsakyti

ojej, Aist , sveikatos Čijai💪

o aš su pakankamai kvailoku klausimu - radau Ipuko kailyje DANTĮ🙄 įtarčiau, kad krenta/auga/keičiasi į nuolatinius. o tas visai ne koks kvapas iš žvėriuko nasrų irgi su tuo susijęs gali būti? ar ieškot kitų bėdų?

3 katinus beveik išauginau, su šituo vis naujienos ištinka🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 13 balandžio 2020 - 22:10