Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Busiuk eina sau kaip skaniai atrodo :) 

Buvom vet su Mumiu kolkas nieko blogo nemato plauti ašaromis keisti maistą, jei nepadės rodytis vėl  :) 

O čia rodosi ligonis :)

1e5a85d59a9acfce0a8e1f4331d3960e256.jpg

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 12 29, 11:08)
<p>Busiuk eina sau kaip skaniai atrodo smile.gif </p><p>Buvom vet su Mumiu kolkas nieko blogo nemato plauti ašaromis keisti maistą, jei nepadės rodytis vėl  smile.gif </p><p></p><p>O čia rodosi ligonis smile.gif</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p>

Tai gal cia alergija maistui? Sveikatos Mumyciui
Atsakyti

Gali būti dėl jo kudumo ėmiau baltymingesni maistą, bet begrudis labai aukštai vertinamas, veterinaras siūlė dabar Hills serti, tai pirksiu Hillso dabar  :rolleyes:  Prašom Ozzi parodyti, labai jau pasiilgau :) Ar atlaiko Magnuna Ozzio bučinukus  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 12 29, 11:25)
<p>Gali būti dėl jo kudumo ėmiau baltymingesni maistą, bet begrudis labai aukštai vertinamas, veterinaras siūlė dabar Hills serti, tai pirksiu Hillso dabar  rolleyes.gif  Prašom Ozzi parodyti, labai jau pasiilgau smile.gif Ar atlaiko Magnuna Ozzio bučinukus  biggrin.gif </p>

Hills girdejau bais riebus. As acana bandysiu serti 4u.gif

Magnuna sake atlaiko 4u.gif

Buvau imetusi video, ten ir Ozis i kadra papuoles buvo. 4u.gif
Atsakyti

Mažai ten Ozzio odiga tik matosi ir prabegimas noriu 5min filmo  apie Ozziuka  :D 

Hmmm įdomiai tada gaunasi nu reikės žiūrėti dėl to Hillso, aš Acanos nenoriu nes lenkai pilsto dabar, tai suprastejus Acanos kokybė  :unsure:​ 

Atsakyti
Mumiukas gražuolis wub.gif Taip jau retai jį rodai, Sagyt biggrin.gif

Laputei sveikatos 4u.gif Jai lemta likti pas jus. Bet aš nesupratau, žalia šviesa rodo, kad grybas yra, o vetas sako, kad grybo nėra> unsure.gif

Darbe žmonių nėr, šefo nėr, tai sėdžiu ir skaitau knygą.... apie Šiaurės korėją. Jetus, kaip mes gerai gyvenam ir kokie mes laimingi biggrin.gif
Atsakyti
Spec.Sagytei cia
Atsakyti

Sveikos,

Aist nuostabus, kaip visad pasakojimas.

Ačiū Vilkra, Erode, daredi, o kodėl Runciuko man nerodo Erendira ?  :D 

Busiukas su magnuna smagiai laiką leidžia, gero jums oro, ir priešpiečiai man patinka.

Daredi dėl Lapės, vetas sakė kad grybo nėra aplink smakrą ant šonpo...o kai pašvietė pilvą....bet ten pagal pasakojima kažkaip keistai šviečia.... nemanau kad bus grybas, bent jau ne mikrosporija (nuo kačių tik šis grybas žmogui užkrečiamas) Tik tiek kad bet kuriuo atveju bus ilgas ir nepigus gydymas, taip jau su oda buna

Aš ir viena darbe, tai laiškus buvusiems rašinėju  :D 

O kalendoriaus dar negavau :(

Atsakyti

Busiuk ačiū ačiū vajej kad mojuoja lopa Olis :) Ozziukas jau dičkis ausys gražiai nulinke  :wub:​  Namie petnešas nuimk ir šiaip pradės kailiniuotis su petnešom nepatogu man antkalis labiau pasiteisino :)

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 12 29, 12:13)
<p>Busiuk ačiū ačiū vajej kad mojuoja lopa Olis smile.gif Ozziukas jau dičkis ausys gražiai nulinke  wub.gif  Namie petnešas nuimk ir šiaip pradės kailiniuotis su petnešom nepatogu man antkalis labiau pasiteisino smile.gif</p>

As petnrsas laikau del greitumo, kad capt ir jau lauke. Nes kol jas uzsegu... o antkakliui jis ne per mazas? 3 men tik.

Be to sukuoju kasdien

Diinka, aciu 4u.gif manau greit gausi kalendoriu
Atsakyti

Mumiukas gražuolis wub.gifTaip jau retai jį rodai, Sagyt biggrin.gif

Laputei sveikatos 4u.gifJai lemta likti pas jus. Bet aš nesupratau, žalia šviesa rodo, kad grybas yra, o vetas sako, kad grybo nėra> unsure.gif

Darbe žmonių nėr, šefo nėr, tai sėdžiu ir skaitau knygą.... apie Šiaurės korėją. Jetus, kaip mes gerai gyvenam ir kokie mes laimingi biggrin.gif

tai nebuvo grybo, ten, kur galvojau, kad yra.. O šviečia kitoj netikėtoj vietoj.

Atsakyti

Laba diena visoms, aš tik sekundėlei nosį kįštelėjau. Linkėjimai gražiausi visoms, nesirkit. Busiukui su Magnusėliu kuo gražiausių dienų :4u:

GIELUX, ERODE, aš labai labai laukiu asakymo į asmenines žinutes. LAAAABAI...

Atsakyti