Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, turiu tūliką atvirą  :4u: 

Labai graži mergiotė :4u: 

O aš, žinokite, visiškai iki galo supratau, kad man reikia labai nedaug žmonių  :rolleyes: Ir dar darbai šiek tiek juda, tai kol kas (sakau sau, kad) tiesiog mėgaujuosi pokyčiu...

Ir žinau, kad džiaugsiuos, kai karantinas baigsis  :)​ 

Atsakyti

Erendira, tai paimčiau, prie vartukų jei paliksi, Kažkaip gal prisitaikyčiau per kitą savaitę prilėkt?

Atsakyti

Erode, sveikinu :) ir jei reikia, wc galėsiu paskolinti. Turiu ir atvirą, ir uždarą (durelės išimtos), ir dar kampini su papildomai uždedamu borteliu, kad mažiau iškapstytų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 09 balandžio 2020 - 19:01
Labai graži musė. Ar piktoji Tašytė neskerdžia kitų kačių? Kodėl atiduoda Musę, juk jei jau 5 metai... unsure.gif

Kadangi nuolat jaučiu nerimą, nieko nenoriu, man tas karantinas nemaišo, nes tai priemonė užmaskuoti savo "neįgalumą". Nors kokiame mieste ar Senamiesty jau gal norėčiau pasivaikščiot. Bet juk vis tiek nebus ramu, tai koks skirtumas.

Gaila mamytės, kad bus viena per Velykas. Ji netikinti, bet gan tradicionalistė, kaip, turbūt, visi vyresni žmonės. Bet, ačiūdie, su sveikata bent nėr taip blogai.

Manau, kad darbo tikrai neteksiu ir net nebūtinai todėl, kad baigsis darbai. Aš VISIŠKAI nepadirbu. Ryte atsikeliu ir drebu. Jau matau, kad ir vairuoti tokiems, kaip man nelabai gerai. Vakar taip drebėjo koja, vos ant pedalo pataikiau. Aišku, dabar baikė, nes gatvės pustuštės, vairuoti nesunku.

Pusnė tykojo dvikojų užsislėpus, nes praėjo. Įprastai, prie Jos Didenybės lango jokių dvikojų nebūna, nebent vasarą žolę pjauna.
Pas mus tamsoka, tai nuotraukos ne kokios.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 09 balandžio 2020 - 19:02

O jau prinčešė. wub.gif

Būtų įdomu, jei Colomba sukeltų visus savo draugelius su vardais. biggrin.gifPrisimenu, kad yra Yuffie, Zuikis, Pelė. rolleyes.gif

Night panorėjus :D

Yuffie, mano pirmoji katė  :wub: 

20200208-121437.jpg

Atulis, antrasis katinas. 

20200407-125040.jpg

Rainyt, daug Rainytės, maždaug 6,5kg meilumo :D

20200313-123947.jpg

Pelytė, piratė mano  :wub: 

20200314-233723.jpg

Inteligentas (nelabai inteligentiškas...)

20200405-201416.jpg

Luna, kuri mėgsta per pilnatį sėdėti ant palangės ir miauksėti žiūrėdama į mėnulį :D

20200308-165913.jpg

Pipiras (rainiukas) ir Paprika (juodai balta) - broliukas ir sesutė. Pipiras draugelis, o Paprikai žmogus tai... išimtiniais atvejais. Maždaug kaip Erendiros Matilda :rolleyes:

20200406-213754.jpg 

Atsakyti
Wow, Colomba!!! Ačiū! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Ir Zuikis, kurio neleido pridėti :D

20200317-074658.jpg

Atsakyti

Va, Luną buvau pamiršusi :D Erode, kada tik pageidausi :4u: . Vartų neturiu, tai rasi kieme, kai pasakysi, kad atlėksi :)

Atsakyti

Daug leteneliu  :wub:

Colombos haremas 😍

O mama man, jau 11

Prasau suprask as teisus

O mama visi katinai uz lango varo

Sveika ir viso gero

Varau i gardena manes nelauk

IMG-20200409-192453.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, o dėkui, imčiau uždarą, mažą ką arba kampinį, kur mažiau iškapstymo. 

ARba Erendiros atvirą. Bet Jomantas nelabai džiaugsis, nes jo kambaryje kvapai ... 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 09 balandžio 2020 - 21:36

Kolombos visa  chebrytė seniai buvo matyta  :D 

Bižū pūkuotų letenų daugiskaita  :wub: 

Aist vyriškio gimimo dienos sveikinimai labai linksmi - bandau ėsivaizduoti pilną kiemą lėktuvėlių  :D 

Juma palaiko kompaniją mamkai   :) 

20200409-170111.jpg

20200409-170518.jpg

Atsakyti

Radau Bugi šiemet pasigestą princą

20200410-142632.jpg

Atsakyti