Kruopos saulėta sofa
Juodas banditas šiauduose tobulas
Rainoji maloningai sutiko šeimininkauti tėvukų namuose ir apsigyveno ten nuolatinai po Mauro netekties mama nebeturėjo draugo, tai Kruopa užėmė ir šią vietą pasidarė didelė mamos draugytė, viską kartu daro. Pas mane namo nesiveržia, mane dažnai mato, tai ir nepasiilgsta. Kruopa labiau mėgsta visus iš šono stebėti tai nepasiilgsta ir Grikio su Juma kontaktinių žaidimų, o ir saldžioji porelė šeštadienį dažnai apsilanko pas tėvukus gyvenimui paįvairinti
Kruopytė kokia atsipalaidavusi.
Evangelic Princesė kokia smulkutė - kūnelis tik truputį didesnis už galvą.
Vakar vyrui 45 metai stojo. Tai draugai atėję prie terasos vartelių 45 popierinius lėktuvėlius su linksmais palinkėjimais mums į kiemą suskraidino. O aš jiems pyragą ant laiptų iš anksto buvau supakavusi ir palikusi išsinešimui. Pasišūkavome lauke iš tolo. Originalu taip bekontaktiškai švęsti gimtadienį, vienok. Nei kambarių tvarkyt, nei šimto patiekalų ruošti nereikia.
Rapolas šiandien ryte Vilniaus miesto geografijos olimpiadoje dalyvavo. Nuotoliniu būdu. O aš įmaklinau pas jį į kambarį su savo "jau iškepiau tau širdinius blynus, katinuk!". Tai gavau tooookį šnypštimą "gal gali išeit?!!?" ir sūnaus žudiko žvilgsnį, kad greit susipratau. Galvoju, dabar būtų gerai mokiniams prie savo kambarių durų lemputes turėti. Kaip prie rentgeno kabinetų būna. Ateini - raudona - eini toliau. Geltona - atsargiai kyšteli galvą. Žalia - eini sau drąsiai su garuojančiais cepelinas pas vaiką.
Letenėlių puokštė:
Musė.png 788,65KB 0 Parsiųsta kartų
O mes turėsim naują katytę.
Pristatau - Musė. Jei galėtume, tai jau dabar lėktume, bet teks palaukti povelykinio šeštadienio, šį savaitgalį tiesiog bus uždaryti keliai. Gyvena Palangoje. Musė yra jau mano. Jos kilmingas vardas yra ten labai mandras, net jo neįsiminiau, jai 5 metai, yra rami, meili, draugiška katytė. Iš veislyno Amber Sun LT.
Svajokit atsargiai. Svajonės pildosi!
P.S. Gal kas turite ir sutartu laiku man prie durų savo palikę galite atsaginį tūliką paskolinti? Kol sudrauginsiu.
Bižū ir Molio lapcių puokštės.
Lisitėja, laikykis. praeis šis laikotarpis, vėl darbuosimės išsijuosusios ir galbūt netgi bus momentų, kai slapta su pavydu prisiminsime šį karantino laikotarpį, kai negalėjome dirbti ir turėjome daug laiko sau ir namams. Aš vakar jaučiau, kad liūdesys kabinasi. Bet šiandien supratau, kad tiesiog banalus pms'as lankėsi. Dėl visa ko dar Vit D išgėriau. Viskas bus gerai.
Nesu tikra, ar sukulentas pats iš per mažo vazonėlio iškrito, ar kažkas ( pirštais nerodysim) jam padėjo. Persodinau į stabilesnę augimvietę.
Labai savotiško rūstaus grožio. Bet sakė, kad labai meilūnė ir pakankamai rami, kaip Ainu, tik pas vetus irgi digimonizuojasi. Šukuotis ne mėgėja, bet nagučius ir ausis neprieštarauja tvarkyti. Labai nepulsiu, prisipratinsim, galvoju dar Feliway Multicat nusipirkti, kad nestresuotų.
Šukuotis reiks. Nu nors truputuką.