Sveikos
Och tas Haku.
Pusnė
Smagu matyt saldžiają porelę Zundukė kad nuvargus
Jumcikas yra mimikų meistrė jos visos emocijos iškart veidelyje atsispindi
Grikis tai iš tiesų dušo banginis, vis bando į duųą įplaukti ir ypač tada kai dušas užimtas du kiti banginiai atlieką rimtą funkciją - laiko užspaudę dušo užuolaidą ir saugo pasaulį nuo pasaulinio tvano. Pradžioje Grikis nepastebėtas keletą kartų kyštelėjo galvą dušan ir atstūmė užuolaidą o aš nepastebėjau. Pro plyšį į pasaulį pritekėjo vandens ir įvyko pasaulinis vonios tvanas. Teko dviejų iš tų banginių, kurie pasaulį ant savęs laiko, prašyti dušo užuolaidas laikyti. Taigi pasaulį dabar tik vienas banginis laiko kiti du pasaulį nuo Grikio smalsumo saugo
Sveikos, vėl ofise, laiko laisvo dug mažiau,darbų daug daugiau.... vakar pasidarėm pertraukėlę
mes sveiki gyvi, smagu, kad ir jūs ... gaila, kad nespėjom pasimatyti....nusikels
šiandien Maikos diena...neleidžia part lt foto kelt, gal iš namų pasistengsiu
Prisikikenau smagiai... pasiskaičius. Pusnės akys... Maikuka visai pavalgius tokia.
Haku gerai kad grįžo, Lapyn, geriau investuokite į GPS sekiklį, bus tikrai ramiau. Grikutis ir Jumcikas labai fotogeniški. Kosmetologė irgi super. Panašiau, kad ten visažistė.
Zundukė gudrininkė.
Pas mus tas pat. Karantinas, darbe apsaugos ir labai sunku dirbt. Namuose - rytinis pastūgavimas nuo Kingo - sveikinu saulę ir pagaliau kelsitės ar ne???
Tašė ėmė mažiau ėsti, bet stabiliai.
Sveikos.
Parsivilko... Miau miau miau... O aš pikc ant jo. Valkata katsnukis.
Papyksiu ir atglostysiu...
Prisiminiau. Prieš kelias savaites vesdama Čiją į lauką akies krašteliu užmačiau prie šalia stovinčio daugiabučio vokiečių aviganį palaidą be šeimininko. Kažkaip nebuvau tikra, kaip jis reaguoja į kitus šunis, todėl Čijos saugumo dėlei link svetimo šuns nėjau, o pasukau įprastu taku į miškelį. Už kokių 500 metrų iš tolo pamačiau sutrikusį vyresnio amžiaus vyrą su "tuščiu" pavadžiu. Jis man - "Ponia, gal matėte vilkšunį kur nors?" Šūkteliu, kad mačiau ir skubame abu atgal. Laimei, bėglys dar nebuvo toli numigravęs ir šeimininkas jį sėkmingai prisiriša. Išsiskiriam, o aš nueinant dar ilgai girdžiu pakeltą kiek pridususio nuo bėgimo šeimininko toną ir piktą tiradą, skirtą jaunuoliui vokietukui:" Blogas tu šuo! Niekada daugiau nebūsi paleistas! Labai blogas! Už bausmę visada būsi su pavadžiu! Myliu tave! Blogas šuo! Labai tave myliu! Infarktą per tave, kvaily, gausiu!". Beje, visi sakiniai buvo tariami vienodu šauksmininku.
Erodės patarimas dėl sekimo prietaiso Haku, ko gero, vertingas.
Magnunos banginiai ir raina smalsianosė. Beje, nuotraukoje kaip tik nužiūrėjau mėlynus banginukus. Galvojau, chmm vonioje kai kas maudosi su žaisliniais geltonais ančiukais, o va Magnunai duše patinka žaisti su banginukais. Paskui tik perskaičiau, kokią funkciją atlieka šiedu.
Maikuka prašmatni visa gražuolė.
Šiandien kaaaip šilta. Pietavome terasoje, aš iš pradžių nuo saulės akinius užsidėjau. Bet žinot, kartais būna, kad kažkaip tie spinduliai per akinių viršų įkypai skverbiasi. Tuomet skrybėlę užsidėjau. Mano vyrai sakė, kad prie treningų keistai žiūrisi.