No comments mugshot n-ta karantino diena, be mokyklos
Ačiū už reakcijas ir paguodą.
Viena ką gerai padariau, kad užbėgdama įvykiams už akių pasakiau kad turėjau tokią patirtį su ta kliente jau seniau.
Sakė per daug neimti į galvą.
Tik nesupratau pozicijos: klausiau ar išsiųsti kolegai tą projektą. Sakė nesiųsti. Bet trečiadienį bus susirinkimas virtualus, tai kažką pasakys tuo klausimu.....
Man reikėjo klientei iškart prisistatyti, kad aš iš ten ir ten, esame komunikavę. Nes jai, manau, irgi stresas.
Jos vietoje daryčiau taip pat, ko gero.
Keista, Pusnė mane kalbina. Žiūri į mane ir vis paklausia: mrrr? Gal supranta, kad močia ne kaip jaučias.
Kaip Pusnei sekasi balsus rinkti? Gal dar kas įdėjot augintinius? Įmeskite nuorodų, balsuosim.
Nevisai, reiktų ten su jais pakomunikuot dar. Nemažai ten darbo dar.
Surinko nemažai palygint. Matyt, kiek jau yra, tiek. Bet ten kiti dešimtimis tūkstančių mačiau renka, tai kur ten mums.
Pradingo mano žioplas katinas... Popiet dar mačiau miegantį sūnaus spintoj. Vakare pasigedau, kai neatėjo guliašėlių. Neradau nei namie, nei lauke. Nežinau, kada išbėgo. Pas mus namie žmonių daug, lauke oras gražus, pastoviai visi kursuoja šen ir ten. Žodžiu... neprisišaukiau... kokius penkis kartus... Apėjau mūsų kvartalėlį - neradau nei gyvo nei mirusio. Daugiau nesugalvoju ką daryt. Vis tikiuosi, kad tiesiog įslampino pas ką nors į garažą ir tapo uždarytas - ir ryte atsiras.
Lapyna,laikykis,jie moka pasislėpti ir tyliai būti,kokioj spintoj gal? Aš ne vieną ir ne du ir net ne 7 kartus šitaip dingusių ieškojau po kelias valandas.....
Parsivilko... Miau miau miau... O aš pikc ant jo. Valkata katsnukis.
Papyksiu ir atglostysiu...
Patamsiniai bučkiai ir selfiai nuo Pusnės.
Pridėta:
Lapyna - uffff, gerai kad prapuolėlis greitai atsirado, o tai net nutirpau paskaičius, jog dingo.
Aist garšvų medžioklė labai pralinksmino ar ne pernai pas Diinką į daržus ėjom garšvų ieškoti ir ragauti?
Pas mus kieme Velykos artėja
Nieko nėr geriau anksti ryte kaip prasmukti prieš mamką į dušą pirmam nusiprausti. Jumcikas antra eilėje praustis laukia. Mamkai darban teks nesiprausus eiti
Paskaičiau,kad Haku dingo, net susinervinau.Galvojau,kad gal pavogė kas.
Magnusėli, keltis reikia anksčiau, ir bus laiko nusiprausti.Dabar negalima kačiuko liesti.
Pusnyte, nepjauk tos dvikojės, kas gi tau guliašiukų sumedžios.Aš,va pusę nakties gulėjau sausanosei ant pečių,murkiau.Ji galvojo,kad aš ją šildau ir košmarus vaikau. Jos valia,tegul galvoja.Bet,va iš pat ryto dvigubą porciją įdėjo