Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira, Kniazevo dabar klausau  :rolleyes: 

Skelbimas: aitduodu į geras rankas 5 individus, mišrūnai, rasti gatvėje, skiepyti, turi europasus, todėl galima išvežti kur toliau. Vienas net su uodega ir kailiu, kiti sfinkso ir bobteilo mišrūnai. Moka naudotis tualetu. Valgo sausą ir šlapią maistą. Į vardus nelabai atsišaukia, galima bus pervadinti kaip norite. Baldų nedrasko, na keistoki. Norėčiau atiduoti į vienas rankas, nes manau, kad šeima ( galva tas su uodega). Atidavimo priežastis- alergija trukdymui ramiai miegoti. Pasidalinkite, kam nesunku

73-AB6571-2-AA1-4-E52-BD2-A-6-C92-ACA3-C

Atsakyti
Omg, kaip naktį šokau iš miegų. Pajutau kažką šalto prie veido. Žiūriu, žvėriukas išpūtęs akis, pasistiebęs prie lovos spokso. Sako: "mrr?" (vertimas: "durna?"). Girdėjau, kad trepsi, bet kažkaip nesusiejau, ar gal įmigau. Kaip supratau, snarglį nusivalė, arba uostinėjo mane.
Bet aš drebu ir nuo visko šokinėju, tai nenuostabu.

Papildyta:
O. Ir skelbimas į mano temą. Tik ten visi 5...
Atsakyti

Jo, Gielux, Kniazevas ir telefonų knygą nenuobodžiai skaityti galėtų  :D 

Spurgyt, saulele, jei jau prisiėmei atsakomybę ir pasiėmei juos į namus, dabar turėk kantrybės ir spręsk problemas :hihihi:

Atsakyti

Spurgytės bėdos :oh:Iš pat pradžių nesupratau, pokšto, paskui dašylo  :lol: 

Atsakyti
Skelbimas gerulis thumbup.gif

Prisižvengiau iš sąmokslo teorijų. Bet kepurė iš folijos tai damušė hihihi.gif

Pavydžiu toms, kurių katams galite pilvus niurkyti. Mums griežtai draudžiama liesti pilvą ir letenėles. O jeigu kartais mamka nesupranta ir bando katytės kantrybė, būna aiškiai parodoma kur vėžiai žiemoja ax.gif
Atsakyti
Aš pokšto nesupratau smile.gif)) gal vėliau bus galima išaiškinimą.
Atsakyti

Evangelic, Spurga (kuri gražiai žiūri iš foto), kaip namų šeimininkė, nori iškišti visus namų gyventojus, nes jie jai trukdo  :D​ 

Atsakyti

Teta Erendira, kad ta alergija nelauktai išlindo  :hihihi:  jooooo anas gerulis, sakau, su juo ir iki Trakų baika, tik po to kaip grįžt  :mastau: 

Evangelic, mūsų 4 du vaikai ir męs su vyru, visi priverstiniai bedarbiai, 5- tai Bela, kita mūsų katė. Su kuria pas Spurgytę tobuli karantininiai santykiai - per ištiestą letenos atstumą ir ta letena dar su nagais, jos visiškai nesutaria ir taip jau antri metai.Juokaujam, kad mūsų naminis bambatrynis nelabai Spurgai patinka, nes ji mėgsta miegot lovose, o dabar tos lovos būna užimtos, tai ji va su tokia snukio išraiška ir guli- ko jūs čia visi vaikštot, kiek gi galima  :lol: O va Belai karantinas liuks, bo yr veiklos. Ji dalyvauja visose pamokų konferencijose  :lol: dar išsikniaukia pažaist, pavedžiot laiptinėj, vienžo lafa kačiukui  :lol: 

Eik ir susirask savo lovą 

9427514-F-B330-42-F3-BCB4-9-DA5-B412-D77

Atsakyti
Ačiū!!!

Spurga, jeigu juos atiduosi, teks pačiai medžioti konservą. Tavo gražiosios kulšelės nukūs!
Atsakyti
Aha. Nesupratau bajerio visiškai ir aš be paaiškinimo.

Mano tie minėti klientai iš ano darbo neigiamos patirties paprašė kito darbuotojo vietoje manęs tik pamatę vardą - pavardę. Žinojau, kad taip bus. Suprantu juos. Siaubingai nemalonu. cray.gif
Atsakyti

Night, išties, žiauriai nemalonu... O, bet, tačiau, tikrai būna tokių situacijų, kur nesvarbu, kas ir kodėl kaltas, būsi nukentėjęs ir jas tiesiog tokias reiktų priimti ir palikti. Na, po to, kai paliūdi dėl jų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Raviu gėlyną ir galvoju, na kodėl aš ne žolėdė?Arba mano kuri iš draugių?Visos garšvos būtų maistui suvartotos.Ot,tai kultūra, nebijo nieko, neišnaikinama.

Night, taip tai labai nemalonu.Bet,žinok, tu ne doleris,kad visi mylėtų.Berods Dž.Butkutės frazė.Nesu jos gerbėja, bet ji šiuo atveju teisi.

Atsakyti