ai, tiesa, ir čia pirmas mano per visą gyvenimą sutiktas katinas/katė, kuriam patinka, kai glostai jam pilvą😀 jūsiškis nors vienas tą toleruoja?
Lietava, mano mažieji su katinais įvairiai. Iš tiesų Mika tai juos apeina dyyydeliu ratu. O Haku per išdidus, kad bėgtų. Tai ir kliūva jam, kvaileliui. Kai matau - ginu. Na, bet ne visada matau... Atbėgu, kai jau būna graudus "miau!". Tiesa, jau šiek tiek išaugo mano pabaisiukai (mažajai 2,5), tai protingiau elgiasi. Seniau tai ir pirštą į ausį (ir į nosį, ir į akį) kišdavo, ir ant gulinčio stodavosi...
Ipukas
Aš su spirale nesusidraugavau. Man jau geriau migrenos per pms (na, ne per kiekvieną būna), nei priešlaikinis klimaksas ir nuvažiavęs stogas. Ir dar daug kitų lydinčių būsenų. Čipas šalia to būtų smulkmena
Keista, bet mano piktasis žvėriukas nėra, kad prieštarautų. Žinoma, yra limitas. Bet užtai letenėlių liesti nevalia.
Beveik apsiverkiau.
na, maniškis tai lyg irgi bando būt atsargus, kai šalia būna, net dažniausiai man liepia katiną glostyt, nes pačiam nelabai drąsu, bet kai vejasi, tai Ipuko tik šortai vėjyje plėvesuoja😀 ir katinas labai dažnai tiesiog slepiasi, kai sūnų pamato. bet, manau, su laiku susigyvens jie🙂
apie spirales kalbant, tai varinė (pasidabruota lyg), jokių pokyčių neiššaukė. jau virš metų turiu, jokie organai dar nesusisiekė😀
Žinok neturi susisiekt, ten tave SEKA ir valdo per tą čipą. Mano tokios žinios. Ir dar išduosiu paslaptį, kad reikia folijos ant galvos užsidėt, tada siųstuvas ryšio negaudo su baze, iš kurios tave valdo.
Net nėra tokio smailo sm, kokį norėčiau uždėt.
Mano dukra vis skaitinėja visokias sąmokslo teorijas ir kartais papasakoja. Na, be komentarų.
Princas mažiau čiaudo, mes irgi mažiau gal gi greitai ir ramiai praeis. O kai dar oras toks nuostabiai pavasariškas darosi. Važiavom šiandien per Lietuvą, tai jau karves matėm lauke. Tiesą, ką jos ėda neaišku...
Labas rytas visoms.
Oi prisijuokiau iš sąmokslo teorijų ir čipų.
Kadangi karantinas, tai desertu mėgavausi su Zuikiu
Mano gėlininkystės rezultatai. Įnešiau nufotkinti, pasigrožėjau 3 sekundes ir atgal į balkoną. (Žinau, kad tulpės nuodingos. Už tai ir gyvena balkone)
Kritęs nelygioje kovoje su korone Šitam pilvą galima glostyti iki soties
Visoms ir visiems labas rytas
Kokie apetitni Colombos keksiukai,smagiai porą sulapnočiau O man tulpių vazonėlyje nepavyko išauginti,galus atidavė nė žiedų nesukrovę.
Spiralė-čipas tai dar smulkmė.O jūs paskaitykite žurnalą 'Panelė',jei dar tokia yra.Va ten tai klausimų panos prisiunčia.Įsivaizduoju,kaip Gyd.Eringytė spjaudydavosi klausimus beskaitydama ir beatsakinėdama.Mes, darbe skaitydavom ir žvengdavom,klausimai kaip iš viduramžių.
Priėmiau,kažkokį iššūkį,per mėn. reikia padaryti 100 000 žingsnių.Jaučiu mano seniai šunys užsilenks finišo nepasiekę.O be šunų po miškus vienai zylioti kaip tai durnai atrodo.O ir man kojos ir subinė skauda,gal apsukas mažinti reikėtų?
dar išduosiu paslaptį, kad reikia folijos ant galvos užsidėt, tada siųstuvas ryšio negaudo su baze, iš kurios tave valdo.
Galima kokią stilingą kepurikę pasidaryti
Ipukas labai mielas katas atrodo, Mano Pedras yra pilvo kasymo maniakas - gali bet kur eidamas nugriūti ir pareikalauti pilvo kasymo. Todėl pervadinam jį iš Dono Pedro (sceninis slapyvardis ) į Hedoną Pedrą
Apie Colombos keksiukus ir tulpikę tyliu iš pavydo
Lisitėja, kai augant Rut užmačiau tą žurnalą, man norėjosi ne griūt iš kojų dėl užduodamų klausimų, o duot per veidą tam, kas tokį briedą išvis leidžia - visas turinys reto lėkštumo
Dėl ėjimo - būtina daryti pertraukas, MB laikrodis gudrusis net suskaičiuoja kiek, o aš pati "iš akies" nusprendžiu. Vaikštau viena, bet eidama klausausi audio knygų, tas neprailgsta ir durnai nesijaučiu
Sveikos
Lapyna, aš tavo draugė. Dėl manęs Mirena, kad ir 5G ryšio stotelė galėtų būt bet kaip ji man per nuotaiką kirto ir galvą taip pat šauniai skaudėjo nuo jos, kad be tablečių bijodavau iš namų net eit, kai išsiėmiau - supratau, koks gražus pasaulis ir galvos skausmai baigėsi.
Colombos keksiukai
Ačiū Erendirai aš irgi su audioknyga viena porą valandų smagiai po apylinkes pramaklinėju, o dar kai skaitovas gan seksualiu balsu, tai galima ir iki kokių Trakų nušluaužt nejučia
Gielux, a kas per skaitovas?
Spiralė-čipas tai dar smulkmė.O jūs paskaitykite žurnalą 'Panelė',jei dar tokia yra.Va ten tai klausimų panos prisiunčia.Įsivaizduoju,kaip Gyd.Eringytė spjaudydavosi klausimus beskaitydama ir beatsakinėdama.Mes, darbe skaitydavom ir žvengdavom,klausimai kaip iš viduramžių.
“Panelę”, jaučiu, prieš 20 metų paskutinį kartą skaičiau😀 Buvo tikrai juokinga.
O vat su ponia Gyd. E. susidurt teko prieš 2 metus, įspūdis toks... emmm... įdomus ir labai dviprasmiškas😎😀