Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tai gal šį kartą tai klientei labai patiks ir ji pakeis nuomonę. Linkiu, kad taip ir būtų.

Ainu linkėjimai nuo pilkos princesės. Ji irgi mėgsta lakti iš čiaupo. smile.gif

Kaip Tašė?

Siaubas, kaip neatsimenu keturkojų vardų. :O Lapynos Haku? Bet koks grooožis, koks iiiiillllllllllllllgggiiiis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 04 balandžio 2020 - 22:32

Tašė geriau, su nukarpytais nagais mažiau irzli, įtariu jog skaudėjo, maisto dėjau mažiau, suėdė visą, sauso daug ryja. Kaulija skanėstų, paskui pieno, davėsi pašukuot net 3 min.

Paskui jau mojavo letena, atstojau. 

Dėl Kingo žaizdos pergyvenau, vistik iškabinta nagais, pasipešė.  Traukiasi jau, šašiukas gražus.

Labai gražūs gamtos vaizdai, ir Haku... vojei. Labai.  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 05 balandžio 2020 - 00:23

4011a3db84df.jpg

Šilto ir jaukaus Verbų sekmadienio.

Atsakyti

Labai piktas Verbų sekmadienio apsaugos snukutis. 

Atsakyti
Labai graži dekoracija, Lisitėja.
Aš augintinių vardų žiauriai neatsimenu. Jau jei pas Colombą Tašės ieškojau...
Kaip Evangelic princas šiandien? Nustojo čiaudyt?

Neatsikratau migrenos. Reikia eit su senu popieriniu pensininko pasu į vaistinę, nes to š nepardavinėja be recepto. O recepto neturiu jau kažkiek metų. Tiesą sakant, nesuprantu, kaip dirbantys žmonės patenka į tas poliklinikas ne per karantiną. Reikia imti kažkokias atostogas, laisvadienius, ar kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 05 balandžio 2020 - 13:55

Night,vaistukus galima išsirašyti telefonu.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 04 05, 15:04)
<p>Night,vaistukus galima išsirašyti telefonu.</p>

Nu kai karantinas, gal išrašys, bet kai ne, tai bent AD man vienąkart jei tokiu būdu išrašo, kitąkart sako pasirodyti.
Atsakyti

Jei nieks nesikeičia ir nereikalinga didesnė dozė tų antimigreninių vaistų, tai išrašau telefonu ir nesuku galvos. Jei būklė blogėja, pacientę siunčiu neurologui - vėlgi apsirašius simptomus. Turėjau vieną, kuriai turėjom nuimti kontraceptikus, geriamus ir įkalbėti įsidėti spiralę, nes nebegalėjau ir jos kankinti ir jau neurologė nuo jos pavargo.

Bet kai jau atvyko 3-ią kartą su priepuoliu į priėmimą ir buvo stacionarizuota, o 2 vaikai namie vieni, tai 3 dieną permąstė ir ten pat atėjęs ginekologas  - buvo tos laimingos dienos, o migrena jai buvo susijus su tuo laikotarpiu  - paukšt ir įstatė, privertę pasirašyti, galų gale, kad jei atsisako spiralės, o jos atveju kita kontracepcija dėl labai smarkių kraujoplūdžių netiko - nebegydys ir nestacionarizuos, gydykitės alternatyviais metodais - akupunktūra ir panš. Gal skamba žiauriai, kaip ir kišamės į teises pačiai pasirinkti, bet situacija reikalavo sprendimo ir jau neatidėliotino.

Sako man paskui - kodėl aš jumis anksčiau netikėjau, nes tikrai, kad priepuoliai labai sušvelnėjo, suretėjo. O iš pradžių atsisakė, nes juk svetimkūnis... Vos ne mikročipas, per kurį mane valdys... 

Ir čia šiais laikais, šiais, panos.

Atsakyti
Na man nėra stipri ta migrena, bet kai pms, menstrucijos, kai pervargstu ar neišsimiegu vis užeina. Ir, turbūt, nenuostabu, kad dabar dažniau.
Net neatsimenu kiek metų nebuvau pas šeimos gyd. ar neurą.
Haha dėl mikročipų. Esu girdėjus pan. teorijų.
Atsakyti

Haha dėl mikročipų. Esu girdėjus pan. teorijų.

Visos turim išmaniukus, o juos turint, nė čipo nebereikia. :P

Atsakyti

Jūs ką, rimtai? Spiralėj čipas? :oh: Bliam, na kam čia įdomu sekt ar kontroliuot  :lol:  :lol:  :lol: 

Suprantu, kad galima turėt abejonių dėl veikimo principo, bet kad kas šitaip čipuotų :blink: verkt norisi dėl tokio gudrumo  :cry2:  :frusty:​ 

Atsakyti

čipai spiralėse prajuokino😀 mane irgi seka, greičiausiai😎

giriu visus temos katinus, ypač Haku, turiu silpnybę meinams😉

mūsų IPA per dvi savaites namie dar neapsiprato iki galo. bet čia kaltas beveik dviejų metų dvikojis (😀), kuris kačiuką vaiko visą laiką, kai pamato😀tikiuosi, užmegs jie gerus santykius kažkada. 

Lapyna, kaip Jūsų mažieji su katinais sutaria? lyg daugiau iš čia esančių neturi mažų teroristų🙄

nors Ipukas šiaip mielas katinas, mane ir vyrą puikiai toleruoja, prašosi glostomas, konservų reikalauja, bet va tas mažasis veda jį iš proto😀

1-C84250-C-63-F9-41-DA-8702-BAF6-A32-A94

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietava: 05 balandžio 2020 - 22:36