Lapyna, labai tave suprantu. Įsijunk aukščiausią pavarą ir varyk. tu tooookia namiškiams reikalinga, o tai labai šaunus jausmas.
bet lyg ne visi sutiko žolę šlamšti?
Rapolas burokėlių nemėgsta, tai pas jį orkaitėje sūriu užkepti brokoliai ir garšvos tiesiog užbarstytos šalia. Abu produktai žali, tai nekontrastuoja.
Aist, kaip darai salotas?
Orkaitėje folijoje įvyniotus burokėlius kepiau 1.5 val.180 laipsnių temperatūroje. Gabalėliais pjaustytus moliūgus apšlaksčiusi alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir džiovintais bazilikais įdėjau į orkaitę, kai burokėliams buvo likęs pusvalandis. O tuomet lėkštėje dėlioji plonai pjaustytus burokėlius, žolės, moliūgą, apibarstai fetos sūriu, apšlakstai alyvuogių aliejumi, barstai druska ( labai nedaug, nes feta sūri ir taip), pipirais, apipurškiau truputį balzamiko actu. Juoda duona ir vynas šalia. Vyras dar ir Rapolui keptus brokolius su sūriu, mačiau, lėkštėn įsidėjo.