Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lapyna, labai tave suprantu. Įsijunk aukščiausią pavarą ir varyk.  :4u: tu tooookia namiškiams reikalinga, o tai labai šaunus jausmas. 

bet lyg ne visi sutiko žolę šlamšti?  :photo2:

Rapolas burokėlių nemėgsta, tai pas jį  orkaitėje sūriu užkepti brokoliai ir garšvos tiesiog užbarstytos šalia. Abu produktai žali, tai nekontrastuoja.  

Aist, kaip darai salotas? 

Orkaitėje folijoje įvyniotus burokėlius kepiau 1.5 val.180 laipsnių temperatūroje. Gabalėliais pjaustytus moliūgus apšlaksčiusi alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir džiovintais bazilikais įdėjau į orkaitę, kai burokėliams buvo likęs pusvalandis. O tuomet lėkštėje dėlioji plonai pjaustytus burokėlius, žolės, moliūgą, apibarstai fetos sūriu, apšlakstai alyvuogių aliejumi, barstai druska ( labai nedaug, nes feta sūri ir taip), pipirais, apipurškiau truputį balzamiko actu. Juoda duona ir vynas šalia. Vyras dar ir Rapolui keptus brokolius su sūriu, mačiau, lėkštėn įsidėjo. 

Atsakyti
Aist, tu burėkėlius kepi jau supjaustytus riekelėmis ar cielus?
Atsakyti

Cielus su lupena. Jei žiauri dideli, per pusę perpjaunu. Tiesiog tokius folijos burbulus kepu. Po to, jau iškepusius nulupu ir pjaustau. 

Atsakyti

Tašė šiandien geresnė, bet visos porcijos nesuėdė. Lyg ir daugiau suėdė sauso maisto. Nes pasikeitė maistas.  Tai jo suėda daugiau. Be to, vakar vis tik ryžomės ir nukarpėm nagus. Ji labai nesiduoda, be imobilizacinės tašytės net nepradedu, nes keikiasi ir smeigia man. Kerta. Tašė niekada nebūna, kad nepataiko. Tada kažkuris vetas, kai nešiau karpyti nagus, pasigailėjo ir pardavė man tą tašiukę. Ji man labai atsipirko. Kad būdavo atkryčiai ir reikėdavo leisti vaistus ir kaskart nagų karpymas po 6eur. Pet City dėl Tašiukės pavyzdingo elgesio paskutinį kartą nučardžino 3 eur, tai buvo sausis. Dabar jau nagai rietėsi, jai sunku vaikščioti ir visur užkliūdavo. Vakar jau buvo rimtai įkibus lovos patalynėj. Smeigė man. Tikėjaus, atsitraukiau, nepataikė, įsiuto, apdėjo matu. Paskui vakare, kad jau ir taip blogai, tai nukarpėm nagus. Visi buvom matu išdėti skersai ir išilgai. Bet pvz padaviau pusryčius,  pusė iš sauso, pusė iš konservuko, vadinasi, konservo 2 a.š. teks dėt.

Pas Kingą prie operuotos ausies atsirado žaizda. Iš pradžių nusprendžiau, kad tai Tašė. Nes vakar buvo nervinga. Ir Kingo visai neprisileido. O dabar ėmiau abejot - ar tai ne auglio pasekmė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 04 balandžio 2020 - 10:42
O jūs normuojat maistą katėms?
Aš tai visada palieku, kad turėtų. Kada nori, tada graužia.

Būsim dėkingos, jei gausim balsų už Pusnę, nors ir nesitikiu laimėt. smile.gif Ir dar nuotrauka kažkodėl blogai įsikėlė.
Atsakyti

Už Pusnę pabalsavau. Sauso visada yra priberto, ėda kiek nori. Konservų duodu po kokius du arbatinius šaukštelius du kartus dienoje. 

754-C3339-7-E95-4-F14-BF9-F-B4-A8-CB1-FC  

Šiandien Karoliniškių parke palaipiojome kalvomis. Visai kardio treniruotė gavosi ir mums, ir senikei Čijai. Gebenių lipikių sergėtoja:

8-B04-C7-A0-0790-43-E3-8-A89-78-C3-E26-C

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 04 balandžio 2020 - 16:16

Mano simpatija Čija :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 04 balandžio 2020 - 16:39

Senikė ar ne senikė, vis tiek Čija nuostabiai atrodo. :oro_buckis:

Prabalsavom už Pusnę.

Mes irgi pro trasos.Atrodo, dabar tiek vaikštau, bet va sėdimoji kaip akmuo į sofą traukia.

Sauso nenormuoju.Guliašas du kartus dienoje,po mažą šaukštuką.Zunda sugeba dar iš manęs išsikaulyti, ir mamą apgauti.

O jei pradeda išsikalinėti, guliašą nuimu, kokiom trim dienom.Badmetis pas mus stoja. :ax: Kokios negandos Erodės šeimyną užpuolė, net skaityti liūdna.

Atsakyti
Ačiū už balsus plėšrūnei. Leidžia balsuot keletą kartų.

Šiandien ramiau jaučiuosi, tai dirbu. Nebūna, kad negalvočiau apie darbą, bet nuo galvojimo darbai nepasidaro... O taip norėčiau iškišt nosį į lauką. Ar kokį filmą pažiūrėt.
Atsakyti
Balsavau ir aš smile.gif)
Man lyg neleidžia antrą kartą, gal vėliau leis.
Bet kiek ten augintinių :OOOOO

Night, praplaukė tada, kai vėlavai su projektu?
Beje, bandžiau atspėti iš ekrano, ką projektuoji, labiausiai primena lauko wc ax.gif , bet kad dabar negalima jų statyt. Tai gal spintos.

P. S. Pas mus sauso ėdalo įpilta visada. Konservas normuojamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 04 balandžio 2020 - 21:07
QUOTE(Evangelic @ 2020 04 04, 22:06)
Balsavau ir aš smile.gif)
Man lyg neleidžia antrą kartą, gal vėliau leis.
Bet kiek ten augintinių :OOOOO

Night, praplaukė tada, kai vėlavai su projektu?
Beje, bandžiau atspėti iš ekrano, ką projektuoji, labiausiai primena lauko wc  ax.gif , bet kad dabar negalima jų statyt. Tai gal spintos.

P. S. Pas mus sauso ėdalo įpilta visada. Konservas normuojamas smile.gif

Joo, ten galybės gražuolių keturkojų. Nelaimėsim, o Kikoj retai ir perku ką, bet draugės su augintiniais dalyvauja, tai ir man reik. biggrin.gif
Fun ir tiek. smile.gif
Wc bent jau lauko neprojektuoju. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai antras variantas ten toj nuotraukoj.
Anas praslydo, neprireikė tuo metu. O aš taip ir nepabaigiau. Tai reikia savaitgalį baigti. Grynai visas darbo dienas einu iš proto nuo siaubo ir nepadirbu.
Šian visą dieną braižiau vienai klientei šį tą. Viskas būtų ok, bet dabar pagal pavardę ji supras, kad esame komunikavę mano senesniame darbe. O ten buvo dėl vienos priežasties nepatenkinta ir, kadangi, sutartis buvo pasirašyta su manimi, ji piktai buvo sakiusi man, kad išsitaisyčiau klaidas (tiesą sakant, klaida tąkart buvo ne mano) ir šiaip piktinos, nes strigo projekto įvykdymas. Galvojau anksčiau ar prisipažinti kad aš čia ta pati. Direktoriui pasakojau apie savo nemalonią patirtį su ja. Nusprendžiau nieko nesakyti, nes, na, kita kompanija. Vis tik ne aš viena projektą įgyvendinu. Tiksliau, aš išvis tik popierinę dalį darau. Dabar pažiūrėsim kas man bus. verysad.gif

Papildyta:
Aš nelabai gera mama Pusnei. Dabar konservo vėl negauna. Tik nelabai suprantu, kaip jūs po tiek mažai duodat. Mano žvėrelis tuos 2 šaukštus surytų su visais šaukštais.
Atsakyti

O pas mus, tarsi koronaviruso būtų mažai, užsidegė miškai Černobylio zonoje... :unsure: 60 km nuo Kijevo. Vėjas link Kijevo... Rašo, kad suvaldė. Bet reiks pasėdėti rytoj namie, nes, na, pas juos informacija ne visada sklandžiai dalinama.

Truputis dviviečio katino

Priedas  20200404_224911.jpg   98,55KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti