Sveikos visos
Viską skaitau ir seku naujienas, bet kažkaip nėr laiko atrašyti.
Matildos grožis, Vincuko ryžumas, Ainu aristokratiškumas, Spurgytės minkštumas, Zundytės ir Molio bei Grikio su Juma duetai
Visos šios savaitės kažkokios keistos. Paskelbus karantiną, pradėjau dirbti name. Po to valdžia pranešė, kad norės mane atleisti. Po to persigalvojo ir sutarėm, kad dirbu toliau. Paleido reklamas, nuolaidas, tai klientų užklausų labai stipriai padaugėjo. Dirbu visą mielą dieną nepasikeldama nuo kompo. Po to atsirado įmonė, kuri pasiūlė man darbą. Bet visai kita sritis. Turėjau didžiulį galvosūkį, ką daryti, kaip elgtis. Kažkoks durdomas buvo. Bet išsisprendė taip, kad likau kur esu.
Ai, pirmą kartą dukra man dažė plaukus. Gvosi visai padoriai
Pedras su iltimi puikiai karantinauja.
Mėta gražuolė, mano rodos, ne pelę, o tušinuką bando nužaisti.
Aš šiandien išdidinusi vienoje rankoje Erendiros garšvų foto, kitoje rankoje žirkles įsitvėrusi, dėžutę po pažastimi pakišusi miškan išėjau. Nuo pagrindinių šunų takų nusukusi radau tas garšvas. Va tokios, taip?
Tada kruša užklupo. Pabėgau namo, sakau vyrui, pririnkau žolių, kur tavo mamutas?
Štai, vakarienei pateiktos garšvų salotos su burokėliais, feta ir moliūgu. Skonis bendras visai geras. O pačios garšvos yra tiesiog žolės skonio. Dėl visa ko nuplikiau 60-70 laipsnių vandeniu. Vyrai abu valgė.
Aist, šitos. Vitamininės pavasarinės bombos. Naudingiausios dabar, po to jau nebeturi tiek vitaminų. Labai gražiai ir esteiškai atrodo vakarienė.,
Dėl kačių ir covid 19,šiap jau ne katės užkrečia šeimininkus, o katės užsikrečia nuo šeimininkų. Nors kai skaičiau, ten darė laboratorinius tyrimus ir kates specialiai užkrėtinėjo gan gausiai. Nuorodos gal nedėsiu, nes skaityt buvo baisoka . Beje, katės šiam virusui imlesnės nei šunys.
Tašė kažkokia keista. Neėdė vakare, pieno nelakė (specialusis, kurio vis kaulija)... Kaip bijau.
Aist, šitos.
Dėkui. Nuraminai. Nes iš pradžių tūpiausi kažkokių panašių lapelių kirpti, bet laiku pastebėjau, kad anos baltus žiedus jau sukrovusios. Tai gal plukes ketinau salotoms tiekti. Aš su flora kažkaip nesu artima.
Tašė kažkokia keista.
Tikėkimės, nieko rimto. Rytas gudresnis už vakarą.
Ir Evangelic storam linkiu sveikatos.
Labas naktis,
Skaitau nedažnai, rašau dar nedažniau... Kažkaip paskelbus visuotinį darbą ir mokslą iš namų, manęs namie yra kokius 3 kartus per mažai. Reiktų vienos darželinukams prižiūrėti, linksminti, pietų guldyti, pripypintas kelnes keisti ir pan., antros prie moksleivio pamokų sėdėti, nes jaunuolis nu nei trupučio nemotyvuotas, o trečios valgyti gaminti, namus tvarkyti, visus apskalbti, aprūpinti ir apglostyti.
Aist, plukių geriau nevalgyk. Čepulis sakė, kad anos kažkokios nelabai valgomos.
Gielux, aš apie tas kates su karūnom irgi pasicekavinau - geriau jau būčiau neskaičius... Negražiai ten su jom elgėsi.
Savo katus šiandien vežiau skiepinti. Į priekį važiavau su muzika: Mikutė maurojo kaip meškinas. Grįžom ramiau. Ir pas vetus pasidžiaugiau, kad mano katinėliai labai tylūs ir taikūs. Prisiskaitai čia, kaip ne kurie vetams žarnas paleidinėja, ir tada stebiesi saviškių nuolankumu.
Buvau nustebus,kiek daug čia mašinų gatvėj. Tiesa, pėsčiųjų vos vienas kitas.
Labas rytas
Erode, kaip šiandien Tašė? Gal plaukų tik prisilažė?
Aist, va kokia narsuolė vitaminų medžiotoja gražiai vskarienė išrodo, bet lyg ne visi sutiko žolę šlamšti?
Aš gal apie tas karūnuotas kates neskaitysiu, stengiuosi laikytis informacinės higienos
Night, kačių korona žinoma jau senų seniausiai.
Lapyn, oi, įtariu kiek tau prisidėjo "nieko neveikimo namuose" . Laikykis
Sveikos iš pat ryto :4u:Seniai matyta Mėtutė Lapyna, va tau palaikymo ir kantrybės, ir stiprybės.
Aist, yra auksinė taisyklė.Tiek grybaujant, tiek uogaujant,tiek žoliaujant.Nepažįsti, abejoji-neimk.Plukė,kaip ir visos pavasarinės gėlės yra nuodinga.
Beje, mano mama yra sutikusi miške, grybaujant dvi vilniečių šeimas.Tai gerai,kad jie dar sugalvojo paklausti mano mamos ar gerų grybų prisirinko.Mama patikrinusi jų krepšiuką, rado kartbaravykių, ir žaliųjų musmirių.Galvojo,kad ūmedžių prisirinko Gerai,kad sugalvojo pasiklausti, o tai pasekmės būtų tragiškos.
Aist, kaip darai salotas? Vietoj tų žolių dėčiau rukolą,ar kokias kitas salotas.Stengiuosi neskaityti jokių negatyvių straipsnių.
Ryžas, letena mačiau kaip mazgojai, o kodėl aušys tokios purvinos???
Mano tėvukas yra labai labai garbingo amžiaus. Gyvena sode ir, kiek aš jį pamenu, jis kiekvieną mielą dieną valgo salotas iš visų žolių, kurias randa darže. Valgoma ir tos garšvos, ir kiaulpienės ir dar velnias žino kas. Jis gerai apsiskaitę, žino kas nuo ko ir kam. Kraujo tyrimai puikūs. Matyt ne vetui tas žoles valgo. Tai jeigu jūsų namiškiai valgo ir nesiožiuoja, rinkit ir valgykit. Bus tik į naudą
Įsivaizduojau kaip Lapyna plėšoma į šimtą dalių. Man užtenka darbo ir valgio gaminimo. Ir tai vos spėju. Jei dar būtų mažų vaikų, tai tada būtų šakės Kartais dar spėju pasportuoti. Erendirai šiek tiek pavydžiu pasivaikščiojimo miškais su lazdomis