Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos. 

Zundytė su vištuke.  :wub: 

Setas grakščiai ant sofutės ilsisi.  :) 

Magnusėli, kada jau parašysi, jog darbo sumažėjo ir turi laiko sau, a?  :P O tavo katinynas puikus kaip visada.  :wub: 

Šponkiuk, kokia tu šaunuolė darbštuolė sportininkė!  :showoff:  :clap:  :first: Taip ir toliau. O dėl nerimo bet nežinau, kaip tave paguosti. Laikykis, mieloji, tu mums rūpi.  :console:  

Ainu demonstruoja, kad yr gera katė. Pavyzdžiui vėlyvais vakarais, kai aš jau guliu lovoje, sėdi abu su jaunėliu kojūgalyje, murkia, miegot man trukdo. :)  

4-DB1-DD0-E-DC5-D-4-DF6-AFF5-E9577-BF832

Citrina? Pietums? Rimtai?  :blink: 

7-EEBA670-C300-4-E46-B78-E-2817-E3-FC93-

Kanceliarijos žiurkė, oi, t.y. katė ir nenuorama pieštukas:

266-B8-FA2-4418-4-D6-B-95-CC-42-BDFECEB7
E59-BB809-B886-417-B-8240-F4-EA91-E2-C22

1-D6062-D1-14-C5-42-C7-8676-0-DB3-EA4-FA

CCB0-EA33-C565-4128-BFD8-F8872-A389276.j

Tetulės dvynės vakar paskambino, kad jų vokiečių aviganės žalios mėsos pritrūko. Į turgų, šaunuolės, neina, Barbora labai užimta. Tai iš Ledanos kaip tik šiandien važiavo žmonės į Vilnių, atvežė man į namus 15 kg jautienos atraižų. Nuvežiau tetulėms į kaimą, palikau prie tvoros mėsą, radau paliktas man bulves ir kiaušinius, paskambinau, kad pasiimtų mėsą, sėdau į mašiną ir nelaukdama, kol ateis giminaitės, išvažiavau. Mandagumas mano aukščiausio lygio. :D  Atėjo laikai, kai kuo labiau myli savo garbaus amžiaus giminaičius, tuo labiau jų vengi.  :rolleyes: 

Atsakyti

Aist, mažylis :wub:

Ainu yra išskirtinė katė  :wub:

Tai ne aš viena taip gerbiu vyresnius žmones.Vakar kaimynei parvežiau vaistų, tai paskambinau,atidariau duris, įmečiau pakuotę ir nubėgau.Kaip mokyklos laikais pasijutau. :hihihi: 

Atsakyti

Ainu yra išskirtinė katė  :wub:

Ko gero, visos katės - išskirtinės. Kaip mėgstu sakyt, ateiviai, atnešantys mistikos į mūsų namus .  :D 

Atsakyti
Storasis čiaudo! Visą dieną.... truputį neramu dėl jo, ypač prisiskaičius žiniasklaidos, bet gal tiesiog prie atviro lango pamiegojo.

Atsakyti

Evangelic, o ką žiniasklaida apie kačių čiaudėjimą?  :hmm:​ 

Atsakyti

335f83fe99c4.jpgKarantino išvargintas :unsure:

Atsakyti

Į darbinį paštą gautas laiškas:

"TURIME GREITŲ TESTŲ IR RESPERATORIUS J"

:oh:  :oh:  :oh:

Kažkaip nuo neraštingumo man žiauriai svyra rankos... :unsure:  ir gavus laišką su antrašte "Komercinis pasiulimas" trinu net neskaičius  :B​  Gal mane neteisingai išauklėjo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 balandžio 2020 - 11:28
Erendira, tai rašė, kad Belgijoje katinas pasigavo koroną.

Vis dar čiaudo, bet lyg mažiau. Ėda. Tai gal nieko smile.gif)
Atsakyti

Šiaip katės turi savo koronavirusą, kuris prie žmonių nelimpa...Ir jis jau seniausiai žinomas... bet atsiranda chebrytės, kur mėgsta pakelti kipišą nugirdę pusę info puse ausies.

Aš apie Belgijoje covid-19 apsikrėtusį katiną  negirdėjau. Na, bet aš daug ko neskaitau, net Delfio  :D  Bet, man atrodo, ŠITAS virusas kitų kvėpavimo takų virusiokų neatšaukė, tad jie vis dar gali sukelti santykinai nepavojingą čiaudulį. 

Susikaupęs karantine 

20200401-221118.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 balandžio 2020 - 12:32

Oi, kokie kruopščiai bedisaviizoliuoti Moliukas su Pedriuku  :wub: 

Jo, skaičiau, kad Belgijoj užsikrėtė katas būtent šiuo koronaviruso štamu, tai ir šunim buvo patvirtinta, na bet pavieniai ten tie atviejai. 

Atsakyti
Pasirodo, ir pas mus diagnozuoja.

Mamos Juodulys senokai išėjo iš namų ir negrįžta. verysad.gif
Atsakyti

Kažkaip nuo neraštingumo man žiauriai svyra rankos... :unsure:

Arba,kai gauni sms su sakiniu- labukas.Ar šendien dyrbate?Taip ir norisi pasiųsti kur nors toli toli, arba kur gramatikos moko.Bet, gi negali,šitie pinigus man atneša.

Šiaip katės turi savo koronavirusą, kuris prie žmonių nelimpa...Ir jis jau seniausiai žinomas... bet atsiranda chebrytės, kur mėgsta pakelti kipišą nugirdę pusę info puse ausies.

Girdėjau,ir dar žinau vieną tetą, kuri man bandė tai išaiškinti.Kaip aš statau į pavojų save ir savo mamą, laikydama tiek gyvulių.

Man regis katinas nuo dez medžiagų gali pradėti čiaudėti.Nes aš veidą jau kasausi.

Kokia graži Pedriuko nosia :oro_buckis:

Atsakyti