Ainu atrodo pasipūtus, kaip Pusnė.
Taip, Ainu pasipūtusi. Visomis prasmėmis - ir kailiu, ir charakteriu. Bet gal tiksliau ją apibūdintų būdvardis aristokratiška. Ji rami, stabiliai žinanti savo vertę, labai tvarkinga ir gražiai besielgianti. Tam tikru paros metu teikiasi būti meiliai murkianti ant kelių ir žmogų mylinti būtybė, bet, žinoma, ne per daug ilgai, kad žmogus neįprastų ir neprisigalvotų, ko nereikia. Pas veterinarus digimonizuojasi į išprotėjusį Jokerį, kovojantį bet kokiomis priemonėmis iki kol mirtis išskirs katę nuo veterinaro.
Šponkiuk, tu gerai pažįsti daug kačių ir žinai Ainu. Kokia tau atrodo mano trumpauodegė? Kaip tavo augalininkystė? Gal jau kokį derlių nuiminėjate?
Taip, aš dirbu grožio srityje,kurioje yra visiškas štilis.Gyvenu iš pinigų skirtų kitiems reikalams.Kažkada neatsargiai pareiškiau,kad norėčiau nedirbti ir sėdėti namuose.Ir kad kas mane išlaikytų.Tai,va pusę noro išsipildė, nedirbu.Tik niekas nefinansuoja šitos tinginystės.Ir kažkaip darosi baisu :blink:Jei toliau taip eis, tai valstybei bus visiškas krachas.
Kaip Ainu?Nesu girdėjusi,kad gyvūnai radikulitą turėtų
Šiandien viskas gerai. Užpakalinė katės dalis elgiasi kaip įprastai. Aš nesu tikra, ar ten radikulitas buvo. Čia tik mano spėlionės.
Specialiai Aist - atkakliosios garšvos
Ačiūūū, mieloji. Šiandien vedžiojant Čiją miškelyje įdėmiai žiūrėjau ir tikrai nemažai panašių į tavo nuotraukoje parodytų žolių yra. Galvoju rytoj palypėsiu kur atokiau ir prisikarpysiu tų garšvų. Mano chebrai irgi neišranki, tai manau į kokius pomidorus ar agurkus įmaišysiu ir bandysiu sumaitint. Tikiuosi, neapnuodysiu šeimos.
Ai, prisiminiau, vakar žiūrėjome labai "skanų" vaizdais filmą. Kadangi režisierė prancūzė, o ir filmas tikrai labai estetiškas ir šiltai moteriškas, lėtas ir gilus, kažkodėl pagalvojau, kad patiktų Erendirai. Rekomenduoju iš Kino pavasario "Liepsnojančios moters portretas". Kanuose laimėjęs geriausio scenarijaus titulą.