Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Specialiai Aist - atkakliosios garšvos  :D   Skonis man pasirodė nebaisus, klausimas, kiek reikia sušlamšti, kad būtų naudos  :D  o šiaip, ar blogai - ir išravėjus, ir pavalgius :lol:

Jų jokie Roundap'ai neima.Nebent žaliavalgiais su vyru patapsite.Viena nespėsi valgyti.

Atsakyti

Lisitėja, aš jas atkaklumu imu - vos užmačius pešu, nemetu į kompostą (sugeba ir ten subujoti :oh: ) ir... nesitikiu greito rezultato :)

O vyrui ką, pasakysiu, ir valgys  :)​ 

Atsakyti
Mūsuose tas garšvas vadindavo vištakojais ar kažkaip panašiai. Pirmąkart girdžiu tikrą pavadinimą ir kad anas galima dar ir valgyti. Neapetitnai kažkaip atrodo. ninja.gif

Dalinausi feisbuke, pasidalinsiu ir čia.

Dialogas pas mamą su jos kažkokiu pusbroliu, kurio nepažįstu, bet ji pažįsta:

-Labą dieną.
-Ko čia atėjai? Gi negalima.

Gal kas pas ją į svečius? Labai svetinga moteriškė. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti

:D  :D  :D  :D  tikrai svetinga moteriškė... Bet gi dabar galima jai tokiai būti, karantinas. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 31 kovo 2020 - 16:45

Ainu atrodo pasipūtus, kaip Pusnė.

Taip, Ainu pasipūtusi. Visomis prasmėmis - ir kailiu, ir charakteriu. Bet gal tiksliau ją apibūdintų būdvardis aristokratiška. Ji rami, stabiliai žinanti savo vertę, labai tvarkinga ir gražiai besielgianti. Tam tikru paros metu teikiasi būti meiliai murkianti ant kelių ir žmogų mylinti būtybė, bet, žinoma, ne per daug ilgai, kad žmogus neįprastų ir neprisigalvotų, ko nereikia. Pas veterinarus digimonizuojasi į išprotėjusį Jokerį, kovojantį bet kokiomis priemonėmis iki kol mirtis išskirs katę nuo veterinaro. 

Šponkiuk, tu gerai pažįsti daug kačių ir žinai Ainu. Kokia tau atrodo mano trumpauodegė? Kaip tavo augalininkystė? Gal jau kokį derlių nuiminėjate? 

Taip, aš dirbu grožio srityje,kurioje yra visiškas štilis.Gyvenu iš pinigų skirtų kitiems reikalams.Kažkada neatsargiai pareiškiau,kad norėčiau nedirbti ir sėdėti namuose.Ir kad kas mane išlaikytų.Tai,va pusę noro išsipildė, nedirbu.Tik niekas nefinansuoja šitos tinginystės.Ir kažkaip darosi baisu :blink:Jei toliau taip eis, tai valstybei bus visiškas krachas.

Kaip Ainu?Nesu girdėjusi,kad gyvūnai radikulitą turėtų :blink:

Šiandien viskas gerai. Užpakalinė katės dalis elgiasi kaip įprastai. Aš nesu tikra, ar ten radikulitas buvo. Čia tik mano spėlionės. 

Specialiai Aist - atkakliosios garšvos  :D

Ačiūūū, mieloji. Šiandien vedžiojant Čiją miškelyje įdėmiai žiūrėjau ir tikrai nemažai panašių į tavo nuotraukoje parodytų žolių yra. Galvoju rytoj palypėsiu kur atokiau ir prisikarpysiu tų garšvų. Mano chebrai irgi neišranki, tai manau į kokius pomidorus ar agurkus įmaišysiu ir bandysiu sumaitint. Tikiuosi, neapnuodysiu šeimos. 

Ai, prisiminiau, vakar žiūrėjome labai "skanų" vaizdais filmą. Kadangi režisierė prancūzė, o ir filmas tikrai labai estetiškas ir šiltai moteriškas, lėtas ir gilus, kažkodėl pagalvojau, kad patiktų Erendirai. Rekomenduoju iš Kino pavasario "Liepsnojančios moters portretas". Kanuose laimėjęs geriausio scenarijaus titulą. 

Atsakyti

Paukščûkai parskrido  :D 

D447-DCAF-81-DE-4663-B03-F-8-D27-D29-CE8

739-D80-CE-4-D6-C-4-F2-F-A940-21-A9-C95-

Atsakyti

Venecijoje per karantiną į kanalus delfinai ir gulbės suskrido ( fake news iš tikrųjų), Vilniaus mieste - gyva vištiena vaikštinėja.  :) 

Gielux, kaip jūsų reikalai? Irgi kaip mes privalomai bedarbiai?  :rolleyes: 

Atsakyti
Oi, negaliu. Neatpažįstu vištų rajono - Lazdynai?

Kažkaip nežinau... nepriimtina, kaip žiniasklaida pateikia mirčių statistiką Lietuvoje. Reaguojant į tai kaip ir susidaro dvi grupės - viena, kad jokio pavojaus realiai nėra, nes tie žmonės ir taip būtų mirę, taigi nėra čia ko karantino laikytis, o kita, kuriems skaičiai labai padidėja ir sustiprėjau panika. Norėtųsi kažkaip, kad būtų pabrėžiama, jog kol kas Lietuvoje visi mirusieji priklausė rizikos ir didelės rizikos grupei, gal net virusas ne visais atvejais buvo tiesioginė mirties priežastis, bet faktas, kad jis pavojingas, ir kad žmonės miršta net kai dar ligoninės neperpildytos. Kažkaip taip... Gal ir klystu.

Night, kaip tavo šefas, nepuola į paniką? Mūsiškis labai nervuotas ir piktas pasidarė, nors dar nėra taip blogai, bet susikalbėt tai sudėtinga. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 31 kovo 2020 - 19:42

Aist, ačiū už rekomendaciją  :blush-anim-cl:  o kaip tu jį pamatei?

Beje, ryte suvalgiau 3 garšvos viršūnėles ir sveika gyva, darbus (daug) nudirbusi, 9 km nuėjusi, tad, sakyč, nenuodingos  :D 

Parskridę Gielux paukštyčiai :hihihi:

Pasiilgau Šponkiuko, kur tu aūūūū  :ploja2:​ 

Atsakyti

Erendira, per Telia TV arba Žmonės Cinema.  :)  "kino pavasario" repertuaras. 

Atsakyti
Ten paukščių gripu sergantys mutavę gandrai, kaip supratau, parskrido?

Evangelic, o tu dirbi irgi iš namų dabar? Mano direktorius šian bent buvo sukalbamas. Pats paskambino skype 8.00 kad aptart darbus. Tai paklausiau kokia situacija. Kol kas lyg nieko labai blogo. Bet tai kol kas senesni klientai, kurie prieš karantiną planavosi užsakymus. Tai čia gali būti dar savaitės - kitos reikalas, o paskui nežino ir jis... Na, kol įvykdyti bus esami užsakymai dar kokie 2 -3 mėn.
Sukau uodegą. Nu ką man daryti... Nepadirbu nuo nerimo.

Atsakyti

Aist, taip, bedarbiai, reikalai tragiški, na bet kažkaip ištversim. 
Evangelic, nea, ne Lazdynai. Baltupiai, šalia Cedrono tvenkinio. Visai netyčia ten užbridau, ėjau kokiuo tai pažintiniu taku, žiū vištos vidury miesto, beveik ekologiškos  :D siurealistinis vaizdas. 
Aga, Šponkuti, tu kaip?

Atsakyti