Sakiau, ir sakysiu,kad katinai ir katytės,visą laiką, be išeiginių dienų,be švenčių, net ir sunkiomis karantino dienomis puošia pagalves, palanges, ir baldus.
Vieną dieną pilna troba tarnų buvo visai smagu, po savaitės jau truputį erzino. Dabar: kodėl MANO namai pilni tų įkyrių padarų ir KADA tai baigsis?????
Yra posakis kerta net ausys linksta, o yra kitas - parpia net ausys linksta
Pridėta:
Night, iš kur parovei žieminę kepurę?Labai laiku, nes mūsų platumose ir lyja ir sninga, ir vėjas baisulinis pakilęs.
Pedriukas ausiukėmis nulankstytomis
Maniškiai gyvuliai dar nesiskundė,kad jiems dvikojai atsibodo.Kaip,čia Spurgytei taip įkyrėjote?
Labas rytas
Čia Bižū pamatė, kad paėmiau pavalkėlius Paprastai dar audringiau reaguoja
https://www.youtube....h?v=gjsQWOir7r4
Kaip lauke atšalo, brrr. Net sniego dar yra
Čia Bižū taip nori į lauką?Maniškiais pavalkėliai buvo siaubų siaubas,taip ir nusivoliojo, neatlikę paskirties
.Turim ir mes sniego.Šalta, bet už tai saulė šviečia.
Mano optimizmas senka.Penkiolikta karantino diena.Gerai,kad turiu palaikymo komandą.
Taip, Bižū taip veržiasi į lauką su pavalkėliais
Lisitėja, suprantu dėl optimizmo... aš kolei kas dar turiu darbo, tai susidarau darbinę dienotvarkę, dar einu į mišką su lazdomis (atstumą padidinau iki 9 km) ir skaitau. Kol kas dar nepriėjau prie spintų tvarkymo Bet kai (jei) baigsis darbai, ar neužpildys bent pusdienio, manau, bus sunkiau atsilaikyti...
Antra vertus, toks atsipeikėjimas padeda iš naujo įvertinti visus paprastus dalykus, kurie buvo besąlygiškai prieinami.
Dar su draugaitėm sutarėm penktadieniais "po darbo" susijungti per messenger'į ir išgerti drauge vyno Praeitas penktadienis visai nusisekė
Matildos gerbėjų klubui
Groooožis