Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Žmonėms kančia tas užsidarymas, o man tesinori kuo labiau susigūžti ir užsidaryti. Pasislėpti nuo nerimo. Dirbt visiškai nepajėgiu. Nemaniau, kad po ano darbo stresų pakliūsiu vėl į tokius pat. verysad.gif
Viena ką, kad šian dalyvavau virtualiai tikėjimo būrelio susitikime. Turbūt vienintelis dalykas, kuris traukia. Beje, dalyvavau ne be Pusnės. doh.gifDabar, kai rašau, irgi truputį komentuoja. Kaip supatau, jums sakė perduoti, kad "miau miau miau".

Kur kur dalyvavai? Night? Kur? Tikėjimo būrelio? Koks konkrečiai tai būrelis?

Aš šiandien dirbau iš namų, kai baigiau darbą, jau tik pyst ir 17 val. Labai lūžinėjo Sodra, kaip netgi keista, EPSB, tai ta el.kortelės sistema veikė be priekaištų. Gal galų gale pajudėsim? Vienu momentu sukauptus ned.pažymėjimus pyst ir pavyko pasirašyt.

Tašė prašelioja maisto, Kingas, kaip visada rėkia. Jomantas jį tiek tąsė per tą karantiną, kad jau katinas ėmė slėptis. 

Atsakyti

Aisr, bambalys ksip tik liko ant kranto ir pavojaus nekėlė, Bižū pati sau pavojus su nelaikančiais nervais buvo  :rolleyes: 

O tu visad Čiją ant stalo kerpi? Ar neiškart siumojau, kad Ota ant stalo prisibijo ir nesimuisto  :D  o Ainu tikras rūpestėlis  :D 

Atsakyti

Erode, aš ir galvojau, kad tu galėtum konsultuoti telefonu iš namų. 

Erendira, užsikeliu šunį kirpimui ant lyginimo stalo, nes jo aukštis reguliuojasi ir mano nugara mažiau vargsta. Pilnas Čijos kirpimas ( neskutant) trunka apie 1.5-2 valandas. O šiaip Čija visas mano atliekamas procedūras ( maudymai, kirpimai, ausų, dantų valymai ir pan.) iškenčia nuolankiai nesimuistydama ir su pasitikėjimu.  

Atsakyti
Aist, o kaip žvėris taip ramiai gali gulėti. blink.gif Čija šventoji irgi. unsure.gif
Zundą labai norisi paniurkyt.
O jau princesė kokią pozą išlaužus. wub.gif Atrodo, kaip rimtas žmogas. Fušnė širdingai iš višoš širšiškoš širdieš dėkoja už linkėjimuš ir klaušia, ar jūš kada norš murkiate nemokamai?
Man bandomasis karantino metu, matyt, ir baigsis. Iki to laiko dar gali išspirti lauk. Mokytis dabar neturiu galimybės, nes ne ofise dirbu, o ir ofise elementariai neturėdavau laiko. verysad.gif
Atsisveikinau virtualiai su bendradarbiu. Šian paskutinė jo darbo diena buvo. O dar pirmadienį net nenumanė... Perklausiau, ar pasirašė, kad savo noru. Tai taip...

Erode, "būrelį" veda jaunas kunigas, tarnaujantis šv. Petro ir Povilo bažnyčioj, kur ir vykdavo Šventraščio skaitymai su aptarimais ir mokymaisis teisingai Jį suprast. Tai dabar perkėlė į virtualią erdvę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 27 kovo 2020 - 21:33

Jau buvau išssigandus, kad kokian tikėjimo žodin įsirašei. Aš gal labiau agnostikė ir labai nemėgstu religijų... Jei tai ramina... ok, pritariu.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2020 03 27, 22:18)
<p>Jau buvau išssigandus, kad kokian tikėjimo žodin įsirašei. Aš gal labiau agnostikė ir labai nemėgstu religijų... Jei tai ramina... ok, pritariu.</p><p></p>

Tai taip ir surašiau, kaip apie sektą. biggrin.gif Aš iš netikinčios šeimos, bet esu tradicinio tikėjimo (nors, kažin, ar LT taip galima pavadinti katalikybę, sakyčiau, prigimtinė religija, vis tik pagonybė).
Atsakyti

Sveikos šeštadienio rytą :4u:

Princesės kokios nuostabios gintarinės akys  :wub:

Na,man klaikiai skaitosi katinas pririštas prie bambalio :blink: Gerai,kad dar taip baigėsi.

Stebiuosi Ainu ir Čijos ramybe.Pas mus be keiksmų ir peštynių grožio procedūros nevyksta.Ai, mužikai, tik be vyžų pas mane  :irnesakyk:

Zunda man neleidžia pamiršti,kad be darbo sėdėti nevalia.Na ir kas, kad tryliktoji karantino diena.Besivaikydami su Moliu nuvertė didžiausią vazoną.Vėzdūnė aukštyn kojom, vazonas į šipulius,žemės per visą kambarį.Darbu esu aprūpinta.

61c7a15d5c4a.jpg

Atsakyti

Ryto suktinis:

E04-E570-B-CABA-4-BBE-9548-85-B27-A120-B

Atsakyti
Ačiū už komplimentus mėlynkailei.
Čija kokia stilinga. smile.gif

Kaip Night darbai? Kaip kitų?

Mano viena darbovietė turi užsakymų maždaug 2 mėn į priekį, tai tikiuosi pratempti krizę, nors nauji bevei sustojo. smile.gif
Su kitais kolegom bendraujam per zoomą ir ne vienas stebisi, kad namie daug daugiau padaro (darbo pobūdis toks, kad vieni galėdavo dirbti iš namų, kiti būdavo raštinėj), ypač buhalterei buvo šokas gerąja prasme. Įtariu, kad po krizės darbas namuose kur kas labiau paplis.
Atsakyti
P. S. Na, bet atgaiva akims tie keturkojai, kaip nuotaiką pakelia (ir smagūs šeimininkių komentarai).

Princesė Pusnei: Aš tai ir už konservą ne visada murkiu, bet tas prasčiokas jokio orumo neturi, murkia už du ir be priežasties. Negi jis žmones myli?
Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2020 03 28, 17:32)
P. S. Na, bet atgaiva akims tie keturkojai, kaip nuotaiką pakelia (ir smagūs šeimininkių komentarai).
Princesė Pusnei: Aš tai ir už konservą ne visada murkiu, bet tas prasčiokas jokio orumo neturi, murkia už du ir be priežasties. Negi jis žmones myli?

Aš tai labdaroš nedalinu. Kartaiš kai ko norš noriu, tyliai pašakau "murrrrr". Bet "miauuuu" višada šakau padidintaiš dečibelaiš. Kad ta dvikojė apkurštų! Fušnė.

Ploviau indus, dingo vanduo. Nei šilto, nei šalto. unsure.gif

Beje, atsikėliau neseniai dar... Siaubingai norėjau miego visą naktį pramiegojus. Ir miegočiau dar.

Dėl darbų pas mus žinau tik apie vieną naują užsakymą per tas dvi sav. Ir žinau tik todėl, kad pati jį kuravau (įprastai tą daro direktorius, bet tuo metu sirgo ir paprašė pagalbos). Daugiau info su manimi niekas nesidalina, išskyrus, kad tas atleistasis berniukas nebeturėjo darbo. Bet ten galimai tą darbą padarydavo pats direktorius, tad nesu tikra, ar tikrai nebuvo.
Mano darbe taip greitai nepasijaučia, nes velkasi senesni darbai. Aš vis dar nespėju, bet todėl, kad labai siaubingai stresuoju. Dažnai dėl nerimo išvis nepadirbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 28 kovo 2020 - 18:45

Labos  :4u:

Lisitėja, nerūstauk dėl pririštos katytės  :rolleyes:  ji veržiasi į lauką, o po Dy ir Mau neišdrįsiu laisvai katino paleist, kad vėl netektų parsinešt sustingusio  :unsure:

Ryt parodysiu filmuką, kaip ji veržiasi dėtis pavalkėlius  :)

O čia princesius be žirnio  :D

20200328-205215.jpg

Atsakyti