Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos.

Nors kalbant apie alų, labiausiai mėgstu stoutą, katinukas Ipas - tobulo gražumo. 

Spurgos sportas man patinka, ale šiandien bandysiu kilimuką į lauką išsinešti ir gal pavyks kokį tai raumenį išjudinti.

Matilda pilkoji vis artyn artyn. Runciukas gerietis, smagu, kad sveikas drūtas.

Riestaininė šilumamėgė Mikutė.

Aš savo ligų maišui- mamai į jos "ai, kaip lemta, taip ir bus, mirsiu tai mirsiu" tokį argumentą pateikiau: "pridarysi mums daug rūpesčių papildomų numirus - dabar nei palaidot tave pavyks, nei Ignas galės parskrist. Tai kaip tada mums visiems jaustis reikės, a? Tik apie save galvoji, taip?". O jei rimčiau, jei jau plavinėja, bent tegu nesigėdija kaukę ir pirštines dėvėti. 

Ainu savo "nevalgomą" rytinį konservą labai skaniai lauke, žoės stiebais užsikąsdama, sukapojo. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  Aš ipą mėgstu  :rolleyes:  Sakyč smagus vardelis tokiam gražučiui ryžuliui  :wub: 

Iš svarbių ir rizikos grupei priklausančių žmonių yra tik anyta, bet ji labai drausminga, nes neperseniausiai jai nedidukę operaciją atliko, po kurios ji vis alpo, tai jau pripratinta ramiai būti namuose ir niekur nesiplaikstyti. Na, ir šiaip labai sąmoninga  :rolleyes: 

Spurgos mankšta atrodo įkvepiančiai, bet dar labiau įkvepia oras už lango - nudirbsiu dienos darbo normą ir eisiu miškan savo 8 km nušuoliuoti  :)​ 

Atsakyti
Žinoma, netikiu, kad tą zarazą turiu, bet po visos propagandos nesinori pas mamą važiuoti.

Šian kiek ramiau jaučiuos, bet vis tiek pykina.

Kačiokas mane stebi nuo draskyklės sosto. Net nejauku. Tas žvilgsnis toks "tuoj tuoj paskersiu".
Atsakyti

Vis tiek geriau pasisaugoti, net jeigu ir nesi rizikos grupėje, gali besimptome prasirgti ir užkrėsti. O miršta ne vien tik rizikos grupėse esantys. Tai geriau nereikia nereikalingos rizikos. :)

Aš tai tik pasivaikščioti išeinu ir į parduotuvę, jeigu reikia. 

Katės visai laimingos, kad maluosi namie kiaurą dieną. :D

Atsakyti

Pasidarė vyras kavos, eina į terasą. Pakeliui pusbalsiu tarsteli gulinčiai kambaryje katei "einam į lauką, Ainu." Katė žvitriai pašoka ir nubidzena kartu. Vyro išvada: " Kai katei paranku, tai ji komandas supranta ne prasčiau už šunį, bet kai nenori, tuomet apsimeta auksine žuvele- tyli, lėtai mirksi, bet nieko nedaro.". 

Pusseserės dukra 24 metų Airijoje persirgo ką tik Covid19. Kadangi ji serga pirmo tipo cukriniu diabetu, džiaugiamės, kad gan lengvai mergina išsikapstė. 

Linkėjimai visoms. Nesirkit.

CC6-C6-B69-445-D-4-FFA-A10-D-6991-E97915

p.s. girdžiu, kaip vyras lauke piktai šūkčioja. Jaučiu reiks lipt per tvorą pas kaimynus savo auksinės žuvelės parsigabent. 

Atsakyti

p.s. girdžiu, kaip vyras lauke piktai šūkčioja. Jaučiu reiks lipt per tvorą pas kaimynus savo auksinės žuvelės parsigabent. 

Tai kaip suprantu, Ainu pažeidė karantino sąlygas...  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Vaje, Ainu... Ot pindosė. SUgedo mano kompas. Buvau priversta pirkt kitą. Labai nepalankus laikas. Bet naujasis och, koks fainas.

Atsakyti
Žmonėms kančia tas užsidarymas, o man tesinori kuo labiau susigūžti ir užsidaryti. Pasislėpti nuo nerimo. Dirbt visiškai nepajėgiu. Nemaniau, kad po ano darbo stresų pakliūsiu vėl į tokius pat. verysad.gif
Viena ką, kad šian dalyvavau virtualiai tikėjimo būrelio susitikime. Turbūt vienintelis dalykas, kuris traukia. Beje, dalyvavau ne be Pusnės. doh.gif Dabar, kai rašau, irgi truputį komentuoja. Kaip supatau, jums sakė perduoti, kad "miau miau miau".
Atsakyti

Night,laikykis kaip nors. :4u:

Štai ir atėjo 12-oji karantino diena.Zunda net į medį pasilypėjo pažiūrėti ar pabaigos nesimato :hmm:

b2f3b1ba55fa.jpg

Atsakyti

Labos, 

jau pasakojau, kad leidžiu Bižū pasiganyti lauke už pavaduko pririštą prie bambalio su smėliu, kad nepabėgtų ir neišsinertų iš pavalkėlių. Tai va, bambalį teks pasunkinti, nes princesei neišlaikė nervai užmačius kieme 4-5 mėn kačioką (iš kur, įdomu, atsirado  :hmm: ), nulėkė jo vytis ir įkrito į baseiną  :blink:  Baseino sezonas šiemet atidarytas 2 mėn anksčiau :D . Katė nespėjo net normaliai permirkti, taip mikliai ją ištraukiau, nušluosčiau paguodžiau. Dabar išsipraususi miega teisuolės miegeliu :) .

Žodžiu, kas kaip moka, tas taip pasiįvairina karantiną  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 kovo 2020 - 12:28
Kokia graži ir MĖLYNA Matilda. smile.gif O vardas tai iš Karlsono smile.gif)))))

Labai gražiai katinukai kenčia karantiną.

Erode, Night, laikykitės kaip nors. 4u.gif

Night, išmoksi gal su ta programa iki bandomojo galo. Mūsų storasis ir liesoji siunčia linkėjimus kovinei katei Fušnei.

Princesė irgi kovinė:
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Sveikos. 

Zunda medyje tupi nosiukę suraukus. 

Princesė mėlyno kraujo, oi t.y. kailio, apvalaus veiduko su gintarinėmis akimis kaip guzikais. 

Bižū siaubingi nuotykiai baseine. Taigi galėjo tas bambalys ir nuskandint katytę. Ar negalėjo?

Aš šiandien ryte Lisitėjos profesine veikla užsiiminėjau. Buvau žirkliarankė. Nepaisant to, kad lygiai nukirpti garbanotą kailį yra tikras iššūkis (nes pabraukus plauką kita kryptimi būtinai nežinia iš kur išlenda bent kelios sruogos ne į temą), buvo visai smagi, sakyč, netgi meditacinė veikla. Rezultatas ne parodinis, bet visai patenkinamas. 

85-C720-D7-A486-47-AF-9-FA6-46-B0-C8-E0-

Proceso metu Ainu bandė kelis kartus padaužyti šuniui per snukį, tikrinama, ar anoji dar gyva:

BCDFCC65-0225-417-E-9771-FE761-ED09-AB2.

Rezultatas:

0-BFC044-E-FE8-E-4-D33-ADC5-5-F402-AA8-C

Atsakyti