Niekaip nesuprantu, kaip katė sugeba taip įsipatoginti prie knygų kaugės ir printerio laido.
Tyliai leidžias pavargusi saulė:
Grazuole Matilda Lisiteja kam taip nuvarginai jaunuolius? Ainu susipakavo. Sugeba jie susiraityti man kartais ir galva neisnesa kaip? Modelis kazkur akis abi prasidraske prie akiu sasiukai ir dar trina Lauke, jau nebebijo eina uostineja pakampius Bendradarbi sustabde policija kur eini? Gal pazabos tuos visus gastroliantus Lt tai baisu nuo zmoniu bukumo skaitau temas fb neiskentus esu isivelus tai mane isvadino o kad as kremliui dirbu Drauge rase kad dabar vyksta atrakcijos uzsidaro kavinėse ir baliavoja... Sako policija turi darbo.. Nu baisu nuo besmegeniu kai pradės krist kai lapai gal susivoks.... Gal...
Da vienas pensijonas Rinciui i draugija
laikykitės, moteros💪
mūsų naujokas gavo vardą IPA (alus čia toks😀), buvo šiandien veterinarinėj, viskas su juo gerai, tik dabar iššūkis bus vaistus nukirminimui suduot. po to skiepai, kastracijos ir kt. reikalai.
kadangi čia šnekat visokiais klausimais, turiu ir aš vieną coronos klausimu. mano močiutei 80+ ir jinai vis tiek kasdien eina į parduotuvę😕jokie argumentai NEVEIKIA, jokie😕 mes visi nevilty, nes seneliui (kartu gyvena) jau visai netoli 90, jie abu didžiausioj rizikos grupėj😬 jis tikrai supranta visas grėsmes, sėdi namie - jai vienodai, reikia, einu, ne po kartą į dieną, ir viskas.. ką daryt?😶
o čia IPUKAS😎
Lietava, alučio gi gražumas
Dėl močiutės nepatarsiu, nes pas mane su mama panašiai. Kiek kartų sakyta ir sakyta - vaikščio tik minimaliai, neklauso. Na bet tos kelios mirtys šiek tiek į protą atvedė. Dabar važiuoja automobiliu į mišką vaikščiot, nors tiek gerai. Bet vis tiek neramu. Pas juos kaimynas - ligoninės direktorius, tai kai tas pirmas sunkios būklės būtent toj ligoninėj buvo, galvojau pražilsiu.
Lietava, labai gražus katuko vardas.Kai aš tokia alaus 'mėgėja',tai man pavadinimas visiškai negirdėtas.
Močiutės yra sunkiai valdoma stichija.Nors aš nepastebėjau,kad pas mus labai jos kur vaikščiotų.Maniškė,pvz niekur neina.Tik į parką su šunimis.Bet kas iš to,aš atnešiu infekciją į namus.Nes aš esu pagrindinė žemė maitintoja,vaistų ir kitokių gėrybių tiekėja į namus.Žinoma, turiu kaukę,pirštines, dez muilą, dez skysčio durų rankenoms, niekur neinu, nei pas mane kas ateina. Laikausi rekomendacijų.Bet vis tiek neramu.
Matildaaa... Kai mano namuose neišvengiamai trinasi sausanosiai 24/7, tai pradedu apsiprasti su jų egzistavimu.
Į Spurgą žiūrėdama negaliu nesišypsot.
Pas mus po senovei: Haku ištisom dienom trinasi kieme, o Mikutė ieško kuo šiltesnių ir kuo saugesnių gulyklų.
Pvz., rakinamas priepirtis su sugedusiu (neužsisukančiu) radiatoriumi. 20200326_112124.jpg 135,39KB 0 Parsiųsta kartų
Dar nepagyriau Ipuko. Labai dailus alinukas.
Su nesusipratusiais pensininkais sunku. :/ Ir ne kažką jiems pasakysi, nes jie vyriausi, tai tarsi ir išmintingiausi. Aš džiaugiuosi, kad mano tėvukas liovėsi ūberiaut - iš dalies padėjo tai, kad nebėra klientų. Nes jis su savo sveikatos problemom yra didelės rizikos grupėj. Mama irgi kažkaip susiprato. Tikiuosi, kad viskas bus gerai.