Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Modelis labai gražus, labai. Net ir pasakyt ką sunku. Azu, britai susivokė gerokai vėlai. Bet tikiuosi, pergyvensit. 

O dėl Baltarusijos - ten senas režimas turi galią - viską slėpkim, kaip ir LT, pasirodo - meluojama ir tyčiojamasi. Karūna LT baigsis, kad arba mes galų gale turėsim medikų streiką, arba mes juos visus susodinsim, kas užsikrės, išloš daugiausia. Matau, kad santykiai mane stabdo nuo veiklos.

Aš, pasirodo, irgi intravertė... Man tinka tas atstumas.

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Prieštaringas karantino poveikis  - mano intravertė vos ne autistė Matilda (o aš už gero metro sėdžiu ir dirbu)  :D

20200325-085915.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 25 kovo 2020 - 09:20

c53ad0d7bc2e.jpg

Ėjo labai sunki,be galo sunki, dešimtoji karantino diena.6c2115fd8a8e.jpg

Atsakyti

Kataloginis modelis ir mano simpatija yr  :wub: 

Matildos socialiniai pasiekimai  :D 

Ainu nagų nekarpymo žvilgsnis daug pasako  :D 

Aš prarandu pietų meto laiko suvokimą - dirbu kol prisimenu jog skrandis kaži ko prašo. Mes dar darbe laikomės, keista namo važiuoti tuščiomis gatvėmis, kažkaip akys negsli patikėti kad piko metu kai gatvės būdavo užkimštos dabar  šitaip tuščia

Atsakyti

Nesakyk, Lisitėja, ne kiekviena iškęstų išbandymą minkštomis pagalvėlėmis ir jaukiais pledukais :hihihi:

Mano kaukės siuvimas patyrė fiasko... ne tai iškarpa per didelė, ne tai audinys ne tas (turėjau tik naujų virtuvinių rankšluostukų  :blush-anim-cl: ), bet nespodzianka kažkokia gavosi, nepriglunda niekas, gal MB tiks. O aš tam kartui panaudosiu bėgiojimo maukšlį  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš vakar pardėn ėjau užsirišusi skarą.Tai sau atrodžiau kaip bankų plėšikas,iš senų vesternų.

Senai matyta Matilda❤Negražu slėpti tokią gražuolę

Atsakyti

Matilda labai labai graži autistukė. 

Lisitėjos nuvargę nusidirbėliai.

Ryžas Azu modelis labai ryškus.

Šiandien žvilgt pro langą - atsakingas kaimynas eina, pamojo man labas. Su juoda kauke, kepure, akiniais, pirštinėmis, taip ir nepažinau, kuris. Pamojau atgal. 

Šiandien darau šeimai šventę - leidau iš McDrive parsivežti maisto. 

Vietinis apuokėlis, aptiktas Čijos vedžiojimo metu:

902-E15-B2-010-C-4199-9-E17-3-FCB220-AA2

Atsakyti

Jooo, Matilda labai mano skonio. Na, socialiniai pasiekimai jos irgi labai  :wub: ... Nepraeis nė 5-ri metai ir ji kaip Runcukas ateis ant kelių... Kaip pensinykas laikos? Rodykit ir Bižū...

Man dabar, po Mauricijaus, labai sunku matyt ryžiukus, taip ir krypsta akys, bet visada suspaudžia širdį...

Lisitėja, o kur namo šeimininkė?

Kompas genda, klaiku. Neturiu santaupėlių. Pats visur rašo x raidę.

Turxiu vieną katinuką simpatiją Šilutėj, labai panašus į Fogytę. Bet vyrukas.

Kol situacija nežinoma, nieko nauja neimsiu. Taip bijau ligų... Katinukų ligų. Aš irgi socialiai atsaginga, pardėj buvau su pirštinėm, kauke ir akiniais.

Spoksojo kaip į ufonautę. :hmm:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 25 kovo 2020 - 16:00

Oi ir aš buvau pardėj su pirštinėmis,  maukšliu ant nosies ir akiniais (tikrais, astigmatiniais) - labai greitai apsipirkau, žiauriai nepatogu. Dabar ilgai neisiu.

Atsakyti

Ir aš dusau. Labai sunku kvėpuot.

Atsakyti
Na va. Pas mus 1 darbuotojas jau atleidžiamas... Žinoma, liepta rašyti, kad savo noru. Labai gaila. Jaunas vaikinukas, manau, būtų progresavęs. Spėjome susibičiuliuoti.
Pasirodo, neatsiranda dabar naujų užsakymų. Tas normalu, manau. Samdyti žmogų, kuris nieko neveikia ir jam mokėti, kad skauda irgi suprantama.
Iki mano grandies dar neatėjo darbų sumažėjimas, bet čia nebeilgo laiko klausimas.
Dabar ir bijosiu kol mano eilė ateis. Tuolab, kad dar bandomasis laikotarpis, reikiama programa neišmokau, dėl streso mažiausiai pusę dienos apskritai nebepadirbu.
Nelinksma.
Atsakyti
Labai gaila. Pas mus irgi buvo atleidimų, bet o tačiau kol kas likau, bet su sumažintu atlygiu.
Atsakyti