Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Noriu ėsti ir vemti vienu metu.

Kai prieš n+k metų baisiai stresavau ir šitaip jaučiausi, numečiau kokius 8 kg....

Man tokia reakcija būna į labai stiprų stresą  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 03 24, 11:58)
Kai prieš n+k metų baisiai stresavau ir šitaip jaučiausi, numečiau kokius 8 kg....</p><p>Man tokia reakcija būna į labai stiprų stresą  rolleyes.gif </p>

Tai va, kad kasdienis jau mano palydovas stresas. Vakare prisikemšu, tai gaila, bet nesukūsiu.
Atsakyti

Labas.
Aš visai maloniai nustebusi, kad pas mus šeimoje niekas nelaksto užkandžiauti. Po trijų rimtų valgių dienoje, dar kokį kartą/du vaisių arba sūrių lėkštukė. Nėr darbo, nėr vakarinio buliminio ėdimo. Matyt, man po sunkaus ir įtempto darbo vėlaus vakaro valgio precesas psichologiškai asocijuojasi su poilsiu. Dabar kai nedirbu, neišdeginu daug energijos, tai valgau padoriai.
Ir dar pastebėjau, kad mano nuotaika labai susijusi su šviesos kiekiu. Saulėtas rytas, diena - viskas optimistiška, su šypsena tvarkomi reikalai, vyras geras, sūnus tobulas, nematau jokios "sėdėjimo" namie problemos, nes reikalų namie per akis, su kitais žmonėmis galima kalbėtis vaizdo pokalbiais.
Saulė leidžiasi, prieblandos zona skverbiasi į namus, pradeda lįsti nerimas, skambinu Ignui su, ko gero, jau jam įgrisusiu "kaip jautiesi - ar nekosėji, gerklės neskauda?", mintyse skaičiuoju, kek dienų praėjo po vyresnėlio paskutinės paskaitos su 500 žmonių, trikdo mintys apie sustabdytus nebaigtus pacientus "o jeigu suluš priekiniai laikini vainikėliai, kada bus galima gauti pilną apsaugą darbui, kiek tai truks" ir pan. 

Su Ainu nesusitariu dėl nagų kirpimo. Per dieną vos po vieną lapcę pavyksta nukarpyti. Jau pradedu pykti, kad išlepinau katę. Daug sakantis žvilgsnis:
A345270-E-046-C-49-CE-A27-F-976-C560-ED7

Šiandien kažkaip labiau myliu nuolankų šunį. Čija nesiginčija. Mažutė Čija prieš filmavimą "Mūsų gyvūnuose":
96-E6521-A-460-E-47-FB-83-EC-FA2-F91-D5-

Atsakyti

Sveikos, dirbu iš namų daugiau nei darbe...va pietų metas, sėdim su Tomu ant saulutės, geriam karštą vyną, ganom mergas....ir vėl prie kompo. Tomas iš vis  nuo 6 iki 21 su mažom pertraukom, įskaitant savaitgalius...ir kalbos apie atlyginimų mažinimą.  Būkir visos sveikos, saugokit save ir savo artimuosius.

Atsakyti
Ainu atrodo kaip apsėsta. biggrin.gif
Pabandytumėt Pusnei nagus nukirpti. Užtenka prie letenos prisiliesti, kad paskerstų. biggrin.gif
Atsakyti

Nee, tą aukščiau rašiau.

Noriu ėsti ir vemti vienu metu.

Labas. Nenoriu ėsti ir vemti. Ne. Apsaugų labai nedaug turiu, kaukių neprisipirkau, namie tik parsineštos iš darbo ir išlygintos. Nes jei neleis eiti be kaukių apsipirkt, tai sunku. Pirkau savadarbes. Siūti nemoku.

Asmeniniai santykiai stovi vietoj. Nekokioj. Tašė nesikarpo nagų ir nesišukuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 kovo 2020 - 20:08
Dėl kaukių einant apsipirkti juk rekomendacija, nėra griežtas reikalavimas. Nedėvint nebaus. Be to juk sako, kad tinka šalikėliai, skarelės, nereikia nieko pirkti. Jų dabartinei situacijai turėtų, turbūt, mažiau nei 1 proc. gyventojų.
Bent aš tikrai net nesugalvočiau pirkti ir dabar. Tuolab, kad peršalimo simptomų jokių.
Dėl asm. santykių užjaučiu.

Na va. Vakare surijau vištos šlaunį, nepykina. Net Pusnė garsiai užriaumojo: "wooooooow". Turbūt išmoko naują žodį. rolleyes.gif

Papildyta:
Pusnę kartais pašukuoju jai vaikštant, bet paskui kokį mėnesį atsimena ir, jei artinuosi su TUO daiktu, rėkia iš tolo. rolleyes.gif
Atsakyti

Aš planuoju ryt porą kaukių pasiūti sau ir MB. Iš solidarumo, nes nuo užsikrėtimo jos nesaugos... laimingai nuo sergančių katukų priežiūros turiu likusią dėžutę pirštinių. Ir kol kas einu tik į mišką  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Dėl kaukių einant apsipirkti juk rekomendacija, nėra griežtas reikalavimas. Nedėvint nebaus. Be to juk sako, kad tinka šalikėliai, skarelės, nereikia nieko pirkti. Jų dabartinei situacijai turėtų, turbūt, mažiau nei 1 proc. gyventojų.
Bent aš tikrai net nesugalvočiau pirkti ir dabar. Tuolab, kad peršalimo simptomų jokių.
Dėl asm. santykių užjaučiu.

Na va. Vakare surijau vištos šlaunį, nepykina. Net Pusnė garsiai užriaumojo: "wooooooow". Turbūt išmoko naują žodį. rolleyes.gif

Papildyta:
Pusnę kartais pašukuoju jai vaikštant, bet paskui kokį mėnesį atsimena ir, jei artinuosi su TUO daiktu, rėkia iš tolo. rolleyes.gif

Kaukės ir tam, kad jeigu sergi, bet neturi simptomų neužkrėstum kitų. :) 

Atsakyti

Colomba , ir aš apie tai  :)  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 24 kovo 2020 - 22:16

Nuejo vyras i vaistinė kaukiu ieskot. Nors sakiau nerasi.... Nei duru neatidare sake neturi mol aplamai jei ko reikia parduoda tik su receptais... Va musu toks paskelbtas karantinas nuo snd. Viskas uzdaryta i parduotuve po du.. Parkai uzrakinti.. Masinoj negali but daugiau nei du zmogai arba vienis šeimos nariai. Senjoram karantinas 12sav... Nu pagaliau sulaukem paciu žmonių kalte neklause ka sake daba turi ka turi ir gerai. Dar sakyciau bausti ir kisti i privaloma karantina neklausancius... O labiausia patiko Lukasenka negryzai i namus iki nustatytos datos skraidai uzsienin ir sedek ten jei mandras... Diktatorius bet panasu šitoj situacijoj tik tokiu ir reikia nes graziai niekam neidomu.

Mamkos geriausia draugė sako kad as kataloginis modelis ir jos simpatijus  IMG-e95835bf9563f6f4c8005a7e0d5a8441-V.j

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 24 kovo 2020 - 23:30
Nu tikrai modelis, Azu.
Bet, anot žiniasklaidos, Baltarusijoje slepiami užsikrėtimo atvejai, į ligonines vežama naktimis, sienų neužsidarė, taip, kaip kiti (bent vakar dar to nebuvo padarę). Vien iš to, kiek baltarusių atvykdavo (gal šiom dienom nebegali?) į Vilniaus maximas ir Akropolį šopintis, jie pakankamai migruoja ir vargiai reali jų oficiali karūninė statistika. Bei gi buvo pasirodžiusi info, kad gertų daugiau degtinės ir dirbtų traktoriais laukuose.
Diktatūra visada įtartina, ir ne be pagrindo. Kur nuomojuos būstą, moteris baltarusių kilmės, ten lanko kapines ir gimines, piktinas režimo laikysena, kad karūnos kaip ir ignoruojamos.

Aš kai introvertė, nieko prieš, kad žmonės laikytųsi to >2 m visad. Dabar šaipausi, kad reikia pirkti šitą, nes su statybiniu metru nepatogu matuoti atstumus: matuoklis biggrin.gif
Mes naudojam darbe, bet reikia dalintis vienu, tai tikiuos šitų neiššlavė, kaip kokių grikių. biggrin.gif

Atsakyti