Ainu visai patenkinta karantinu ir žmonėmis namie.
Mano chebra atrado naują užsiėmimą - miaukti per konferencinius darbo skambučius. Nes kodėl gi ne, juk taip smagu
Rapolas per "Zoom" ruošiasi IELTS'ui. Jie ten 6 mokiniai ir mokytoja pasijungia į "konferenciją" per kompiuterius ir dirba. Aišku, sūnus tuo metu užsidaro savo kambario duris. Ainu, visą dieną miegojusi įvairiose namų vietose arba tykiai slampinėjusi pašaliais, nusprendė atkakliai kniaukti jam už durų. Ir ką tu jai. Vyras neištvėrė ir po pažastim atsinešė triukšmadarę į kitą aukštą. Beje, su vyru nusprendėme, kad karantino metu gyvūnai tikrai turi savybę sumažinti įtampą. Murkimu, atsidavimu, slampinėjimu iš paskos, o jų išdaigos sugeba prajuokinti.
Erendira, laikykimės ir tikėkimės, kad vaikai išliks sveiki.
Zundyte - kaip tu? Apkabinu ir siunčiu daug linkėjimų ir palaikymo minčių tau
Taip pat ir visoms jums, mergaitės, ir jūsų artimiesiems laikykimės ir bųkim sveikos
Dvu princesės ant sofos išlaiki privalomą atstumą. Tėvukai galvoja apie didesnės sofos pirkimą kad visi tilptų
Ačiū,Mergaitės! Vakar gavau apsauginį kombinzoną ir respiratorių,tačiau čia tam atvejui jei atvyktų koks neaiškus sergantis į polikliniką ,nes pastoviai su juo būti turbūt reikia ant triusikų rengtis,nes jis grynai polietileninis maišas,o mes dabar grynai popierinį-telefoninį darbą dirbam,biuleteniai ir etc...į polikliniką gali įeiti tik su gydytojo leidimu,pvz plaučių paklausyt po gydymo,tik nekarščiuojantys pacientai...bet mes gi važiuojam visuomeniniu transportu į darbą,tai nežinom,kas važiuoja su mumis,tai praktiškai dabar saugomės viena nuo kitos,kad nereiktų visai poliklinikai saviizoliuotis , o tokių paprastesnių apsaugos priemonių - vienkartinių kaukių ir chalatų šiandien jau nėra,nes suplyšo vakar chalatas ir kaukę paskutinę sunaudojau .....Žodžiu,dirbam įtampoje...Mergaitės,eidamos iš namų dėvėkite kaukes,į parduotuvę su pirštinėm,vakar IKI radau dezinkfektanto ir pirštinių prie įėjimo,tai pasinaudojau ... Laikykitės,atskiras apkabinimas Aist ir Erendirai,VISKAS BUS GERAI,NES KITAIP NEGALI BŪTI!!!!
Ainu visai patenkinta karantinu ir žmonėmis namie.
Mano chebra atrado naują užsiėmimą - miaukti per konferencinius darbo skambučius. Nes kodėl gi ne, juk taip smagu
Tai pas mus, per MB skrumą - ojoj, kokios arijos, tiesiog Kingo profpasirodymai... Sakė, visa chebra žvengia... Jomantas ateina ir pasiima jį, bet vistiek visi žvengia...
Aš, ačiū, vakare normaliai. Darbo diena savijautos prasme buvo košmaras. Rodos, nebepajėgiu dirbti dėl nerimo...
Negalėjau valgyti iki vakaro. Paskui nuvažiavau į parduotuvę. Grįžus puoliau vemti vandeniu, kurio gėriau.
Bet čia, turbūt, ne karūna. Gal nervinė iškrova, ar kas.
Erode mane ignoruoja. Beje, nušiaušus pas Colombą, klausiau "o kur Tašė"? Visai ku kū.
Kodėl ignoruoju? Laišką rašei?
Labas rytas
Mes su Runciuku jau darbe - aš prie stalo, Runcius mane palaiko - miega ant palangės
Labai šiaip spritnas mano pensininkas, kai nori - tik sugalvoju išeiti laukan ir šast pro kojas, susigriebti nespėju. Gerai, kad bėga iki artimiausio krūmo SMS skaityti
Gražiai Azu ryžuliai lauke žiūrisi, ir žolės kiek Pas mane, regis, naktiniai šalčiai išžudė hiacintus... na, bet bus matyt, gal kuris išgyvens.
Planuoju šian pasisiūti kaukę, nes nusipirkti be jokių šansų, o kol dar buvo, aš tiesiog nesusigaudžiau. Ir išvis, nei kruopų prisipirkau, nei tualetinio popieriaus