Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ainu visai patenkinta karantinu ir žmonėmis namie. :) 

Mano chebra atrado naują užsiėmimą - miaukti per konferencinius darbo skambučius. Nes kodėl gi ne, juk taip smagu  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 03 23, 18:51)
<p>Night, kaip tu?</p><p>Spurga labai gera katė, bet maistu nesidalina  biggrin.gif Va Belai tai maistas buvęs nebuvęs, vos ne su šaukštu lakstau paskui. 
Koks gražus apelsininis naujokas  wub.gif </p><p>Azu broliukai  wub.gif </p><p>Zundyte, daug daug palaikymo  4u.gif 

Aš, ačiū, vakare normaliai. Darbo diena savijautos prasme buvo košmaras. Rodos, nebepajėgiu dirbti dėl nerimo...
Negalėjau valgyti iki vakaro. Paskui nuvažiavau į parduotuvę. Grįžus puoliau vemti vandeniu, kurio gėriau.
Bet čia, turbūt, ne karūna. Gal nervinė iškrova, ar kas.

Erode mane ignoruoja. unsure.gif Beje, nušiaušus pas Colombą, klausiau "o kur Tašė"? doh.gif ninja.gif Visai ku kū.
Atsakyti
QUOTE(Colomba @ 2020 03 23, 20:26)
<p><strong>Ainu </strong>visai patenkinta karantinu ir žmonėmis namie. smile.gif <strong></strong>
</p><p></p><p>Mano chebra atrado naują užsiėmimą - miaukti per konferencinius darbo skambučius. Nes kodėl gi ne, juk taip smagu  rolleyes.gif​ 

Pusnyna amžinai riaumoja kai kalbu su direktorium arba klientu telefonu. doh.gif Ir dar prie ausies ateina. Ji gi kurčia, bet, kaip specialiai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 23 kovo 2020 - 20:48

Night  :4u:  saugok save

Ainu tobulai mėgaujasi karantinu  :D 

Ooo kačiukai ir pokalbiai joooooo  :D mano vyresnėlei jau keli menesiai namų mokymas, tai kačiukų pareiga susimušt, riaumot, lakstyt būūūtent tada, kai ji kalbasi su mokytojais  :D  aukštasis pilotažas, tai perbėgt per pc

Atsakyti

Rapolas per "Zoom" ruošiasi IELTS'ui. Jie ten 6 mokiniai ir mokytoja pasijungia į "konferenciją" per kompiuterius ir dirba. Aišku, sūnus tuo metu užsidaro savo kambario duris. Ainu, visą dieną miegojusi įvairiose namų vietose arba tykiai slampinėjusi pašaliais, nusprendė atkakliai kniaukti jam už durų. Ir ką tu jai. Vyras neištvėrė ir po pažastim atsinešė triukšmadarę į kitą aukštą. Beje, su vyru nusprendėme, kad karantino metu gyvūnai tikrai turi savybę sumažinti įtampą. Murkimu, atsidavimu, slampinėjimu iš paskos, o jų išdaigos sugeba prajuokinti. 

Erendira, laikykimės ir tikėkimės, kad vaikai išliks sveiki.  :4u:  

Atsakyti

Zundyte - kaip tu? Apkabinu ir siunčiu daug linkėjimų ir palaikymo minčių tau  :4u: 

Taip pat ir visoms jums, mergaitės, ir jūsų artimiesiems  :4u:  :4u:  :4u:  laikykimės ir bųkim sveikos  :4u: 

Dvu princesės ant sofos išlaiki privalomą atstumą. Tėvukai galvoja apie didesnės sofos pirkimą kad visi tilptų

20200323-174203.jpg

Atsakyti

Ačiū,Mergaitės! Vakar  gavau  apsauginį  kombinzoną  ir  respiratorių,tačiau  čia  tam  atvejui  jei  atvyktų  koks  neaiškus sergantis  į  polikliniką ,nes  pastoviai   su  juo  būti  turbūt  reikia  ant  triusikų  rengtis,nes  jis  grynai  polietileninis  maišas,o mes  dabar  grynai  popierinį-telefoninį  darbą  dirbam,biuleteniai  ir  etc...į polikliniką  gali  įeiti  tik  su  gydytojo  leidimu,pvz  plaučių  paklausyt  po  gydymo,tik  nekarščiuojantys  pacientai...bet  mes  gi  važiuojam  visuomeniniu  transportu  į  darbą,tai  nežinom,kas  važiuoja  su  mumis,tai  praktiškai  dabar  saugomės  viena  nuo  kitos,kad  nereiktų  visai  poliklinikai  saviizoliuotis , o tokių  paprastesnių  apsaugos  priemonių  - vienkartinių  kaukių  ir  chalatų šiandien  jau nėra,nes  suplyšo  vakar  chalatas  ir  kaukę  paskutinę  sunaudojau .....Žodžiu,dirbam  įtampoje...Mergaitės,eidamos  iš  namų  dėvėkite  kaukes,į  parduotuvę  su  pirštinėm,vakar  IKI  radau  dezinkfektanto  ir  pirštinių  prie  įėjimo,tai  pasinaudojau ... Laikykitės,atskiras  apkabinimas  Aist  ir  Erendirai,VISKAS  BUS  GERAI,NES  KITAIP  NEGALI  BŪTI!!!!

Atsakyti

Ainu visai patenkinta karantinu ir žmonėmis namie. :)

Mano chebra atrado naują užsiėmimą - miaukti per konferencinius darbo skambučius. Nes kodėl gi ne, juk taip smagu  :rolleyes:​ 

Tai pas mus, per MB skrumą - ojoj, kokios arijos, tiesiog Kingo profpasirodymai...  Sakė, visa chebra žvengia... Jomantas ateina ir pasiima jį, bet vistiek visi žvengia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 kovo 2020 - 08:15

Aš, ačiū, vakare normaliai. Darbo diena savijautos prasme buvo košmaras. Rodos, nebepajėgiu dirbti dėl nerimo...
Negalėjau valgyti iki vakaro. Paskui nuvažiavau į parduotuvę. Grįžus puoliau vemti vandeniu, kurio gėriau.
Bet čia, turbūt, ne karūna. Gal nervinė iškrova, ar kas.

Erode mane ignoruoja. unsure.gifBeje, nušiaušus pas Colombą, klausiau "o kur Tašė"? doh.gifninja.gifVisai ku kū.

Kodėl ignoruoju? Laišką rašei? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 kovo 2020 - 08:13

Labas rytas  :4u: 

Mes su Runciuku jau darbe - aš prie stalo, Runcius mane palaiko - miega ant palangės  :D 

Labai šiaip spritnas mano pensininkas, kai nori - tik sugalvoju išeiti laukan ir šast pro kojas, susigriebti nespėju. Gerai, kad bėga iki artimiausio krūmo SMS skaityti  :D 

Gražiai Azu ryžuliai lauke žiūrisi, ir žolės kiek  :D  Pas mane, regis, naktiniai šalčiai išžudė hiacintus... na, bet bus matyt, gal kuris išgyvens.

Planuoju šian pasisiūti kaukę, nes nusipirkti be jokių šansų, o kol dar buvo, aš tiesiog nesusigaudžiau. Ir išvis, nei kruopų prisipirkau, nei tualetinio popieriaus  :D  :D  :D​ 

Atsakyti

4cc3a91c13f4.jpg

Mokslininkai nustatė,kad susiglaudus užpakalinėmis kūno dalimis,virusas neperduodamas :lol:

Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2020 03 22, 18:01)
Erode, oho. Rimtai tu čia visą mėn...  unsure.gif
O dėl darbovietės turi minty, kad nesiūlys apsaugų, ar ko kito?  unsure.gif
Kaip asmeniniai tavo santykiai klostos? Jei nenori pasakotis, žinoma, nesakyk.

QUOTE(Erode @ 2020 03 24, 08:12)

<p> </p>
<p><span>Kodėl ignoruoju? Laišką rašei? </span></p>

Nee, tą aukščiau rašiau.

Noriu ėsti ir vemti vienu metu.
Atsakyti