Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Night, tau :4u: :4u: :4u:Nebesuk tu makaulės, juk virusas, viskas stoja, tegul džiaugiasi,kad iš vis kažkas dirba.

Selfis :rolleyes:

.c459be8f4d6d.jpg

Atsakyti

Erode ,  aš su kokiais 3 kartais per metus jaučiuosi gerai... Šponkiuk , apmaudu.... MB sako, kad nenūtinai čiaupo brokas, tiesiog reiktų sistemoje hidrosmūgio slopintuvo. Kaskart uždarius kokį čiaupą sistema susupurto (kad ir nesimato) ir kur nors išvargsta metalas. Pas mus irgi buvo viena krūta jungtis sutrūkusi  atrodo lygioj vietoj...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 20 kovo 2020 - 08:08

Erendira, MB sako, jis pas mus grežinyje stovi. Aiškinamės dabar su gamintojo atstovu. Nes vienur rašo 2 metai garantija, kitur rašo 5. 

Atsakyti

Kai kam ant viski dzin

Priedas  20200319_132540-02.jpeg   232,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 kovo 2020 - 08:54

Koksss vampisssss  :D 

Šponkiau  :4u:  nesmagu

Night, katytė daiktų neskraidina, katytės juos į vietą paded  :B  :D 

Atsakyti

Šponkiau, kokio puikumo nosikė  :wub: 

Atsakyti

Gielux, o ko čia nesuprast, jautienos nevalgai, arba mažai, iš kitur nėr kur paimt. Ir nukrito. O tu dar donorė.

Atsakyti

Klausimas ne į temą: Erode, Zundyt, o jums į darbą nebaisu vaikščiot, kai medikai krinta vienas po kito? :unsure: Ir dar testuot nieks nenori, nes nugi nevažiavai užsienin, tai kam čia tą testą gadint? :huh2: 

Atsakyti
Šponkuli, kaip tavo ne fizinė jausena? Gal taisos kiek?
Aš šian siaubingai supanikavau, kad pusdienį visiškai nepajėgiau dirbt. verysad.gif Bet, man rods, ten ne panikos ataka, nes aprašymo neatitinka. Su visuotine situacija nesusiję. Pati spėju, kad panikuoju dėl darbdavio ir nespėjimo. Tokia kvaila reakcija man pačiai.

O gatvėse man, irgi introvertei, rojus. Šian vykau pas klientą. Keistoka, kad ofise su jais nekontaktuojam, bet į namus vykti reikia.
Atsakyti

e3df31ab0c8e.jpgAtėjo sunki,šeštoji karantino diena.... a0643.gif

Atsakyti

Pirmiausiai pasidžiaugsiu, kad kraną gamintojo atstovas pakeitė dar vakar, sutapo, kad tokį turėjo sandelyje ir meistras kaip tik buvo Vilniuje.  

Night, kai nereikia niekur iš namų judėti, tai ir streso mažiau. Tik va tas kranas buvo neramią naktį sukėlęs, atsikėliau vakar kaip zombis, dirbti buvo sunku. Džiaugiuosi, kad man darbe nereikia bendraut su klientais. Dar pastebėjau, kad nyo vaistų šiek tiek gerenė nuotaika :) 

Atsakyti

Labas rytas. Aist, Ainu, ar gyvos? Kaip jūs?

Visiems iš temukės linkėjimai, o kačiukams paglostukai.

Mano vaikai mėgaujasi atostogomis ir į lauką nesiveržia... Mažėlis džiaugiasi, kad yra su kuo žaisti stalo žaidimus. Ruošiamės nuotoliniam mokymui.

Keksas ir patenkintas - namie daug tarnų, tereikia pasakyti miau ir pasitrint į kojas... :) 

Atsakyti