Night, tau :4u:Nebesuk tu makaulės, juk virusas, viskas stoja, tegul džiaugiasi,kad iš vis kažkas dirba.
Selfis
.
Erode , aš su kokiais 3 kartais per metus jaučiuosi gerai... Šponkiuk , apmaudu.... MB sako, kad nenūtinai čiaupo brokas, tiesiog reiktų sistemoje hidrosmūgio slopintuvo. Kaskart uždarius kokį čiaupą sistema susupurto (kad ir nesimato) ir kur nors išvargsta metalas. Pas mus irgi buvo viena krūta jungtis sutrūkusi atrodo lygioj vietoj...
Pirmiausiai pasidžiaugsiu, kad kraną gamintojo atstovas pakeitė dar vakar, sutapo, kad tokį turėjo sandelyje ir meistras kaip tik buvo Vilniuje.
Night, kai nereikia niekur iš namų judėti, tai ir streso mažiau. Tik va tas kranas buvo neramią naktį sukėlęs, atsikėliau vakar kaip zombis, dirbti buvo sunku. Džiaugiuosi, kad man darbe nereikia bendraut su klientais. Dar pastebėjau, kad nyo vaistų šiek tiek gerenė nuotaika
Labas rytas. Aist, Ainu, ar gyvos? Kaip jūs?
Visiems iš temukės linkėjimai, o kačiukams paglostukai.
Mano vaikai mėgaujasi atostogomis ir į lauką nesiveržia... Mažėlis džiaugiasi, kad yra su kuo žaisti stalo žaidimus. Ruošiamės nuotoliniam mokymui.
Keksas ir patenkintas - namie daug tarnų, tereikia pasakyti miau ir pasitrint į kojas...