O to feritino prieš duodant kraują nepatikrina? Tik hemoglobiną?
Duodavau ir aš seniau, bet jau pernai man rods neikart nedaviau, ir šiemet taip pat, nors gaudavau žinutes. Bet kad aš pastoviai nedamiegojus ir strese, tai žinau, kad negerai jaučiantis nereikia to daryt.
Nors darbuotojos visad džiaugdavos, kad man lengvai ir greitai nuleidžiama ir paskui nesijausdavau blogai.
Turbūt nelabai nauja, bet man vėėėlei žiauri panika dėl darbo, šian kratausi visą dieną. Sako, visas pasaulis sustojo, o aš namuose kiek dirbu, kiek panikuoju, bet galvos nepakeliu, nėra laiko kada gaminti, tvarkytis, jau nekalbu apie ką malonaus veikimą. Šian dieną ir paėsti nebuvo kada. Palindo yla iš maišo, kad nespėjau anksčiau vieno projekto ir dabar vėluoja, o užsakovas piktas. Aš kaltas, kaltas, labai kaltas...
Svarbiausia, suprantu kokia kvaila mano panika. Dabar panikuoju kad nespėju nudirbt darbų, o juk labai greitai gali atsitikt taip, kad nebus ką dirbt. O man net bandomasis nesibaigęs. Rytoj lygiai 2 mėn, kai čia dirbu.
Pusnyna šiandien valgo ir miega, man netrukdo, visiškai ignoruoja. Man rods net nežaidė, išskyrus vienos kitos šmutkės nuo stalo nuskraidinimą.