Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Iš manę su 122 jamė  :D o su Mirena buvo net virš normos  :blink:  

Katė mūsų naminis bambatrynis žiauriai keistas. Nusprendžiau palinksmint katukus, pabėriau batono balkone. Nieks neatskrido. Vėdinau, buvau atidarius, Spurga grįžo iš balkono įtartinai besilaižanti  :D  batono sumažėjo  :B 

Atsakyti

Erendira, taip MB dirba, dar gauna kažkiek krovinių iš Kinijos (bet dėl nebeskraidančių keleivinių lėktuvų, vis sunkiau parsigabenti, nes kaina gerokai pakilo, tai neaišku kaip čia bus iš vis su tuo jo darbu). Labiausiai nepatinka, kad būna atveju kur siunčiasi greituoju būdu per dhl, kur per 24h pristato. Žinant kiek laiko gali ant kai kurių paviršių virusas išgyventi, nėra labai jauku. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 19 kovo 2020 - 13:09
Kugis su Pusne demonstruoja, kad jie plėšrūnai biggrin.gif
Atsakyti

Gielux, sakai, palesinai Spurgą? :D

Man su Mirena hb buvo užvaręs beveik iki 160. :blink:  Daugiau to brudo nebenešioju, bet hb vis tiek nemažas, netoli 140. Jei nebūčiau to paties kaip Lisitėja nešiotoja (nesirgau, bet esu nuodinga), mielai atsiduočiau nusiurbiama. Irgi truputį pavydžiu tiems, kurie gali kažkam sergančiam pagelbėti. Ir organai mano niekam netiktų, jei staiga sprandą nusilaužčiau. :unsure:​ 

Atsakyti

Oi, mano Bižū irgi batono palestų  :D  O Dyzelis net duoninę buvo sulaužęs :hihihi:

Atsakyti

Donorėms - prisiduot feritino tyrimą. Jei žemesnis nei 50, net nebandot donoraut, ypač Šponkiukui.

Atsakyti

Erode, turėjau net paguglinti, kas čia per tyrimas :D Tik nepamenu ar kada darytas ar ne

Atsakyti

Erode, turėjau net paguglinti, kas čia per tyrimas :D Tik nepamenu ar kada darytas ar ne

Šponkiuk  aš šitą pasidariau. Buvo 8 atrodo... Lašinausi geležį. Bet jėgų buvo didelis, riebus 0. 

Atsakyti

Moterims kas pusmetį donoraut, ir tai dažna, o jūs... 

Atsakyti

Pasakykit kaip jaustis, kai įsirenginėjant namus, vutas santechnikai negailej, norėjo kokybiškos ir kad nereiktų galvos sukti. Grohe kranas kainavęs 300, po 2,5metų ėmė ir pratrūko per korpusą. Ryt aiškinsiuos ar galioja šiam reikalui turimas namų draudimas, nes daiktas nebegarantinis.

20200319-222050-01.jpg

Atsakyti

Erode, nu ką męs  :ax: ten toookiu verksmingu balseliu berniukas skambyja, tai ir pasirašau nė nedraugavus  :lol:  o jei rimtai, tai nesuprantu, su Mirena net perdidelis tas hemaglobinas buvo, vasarą virš 150, prieš tai porą metų stabiliai apie 140 laikėsi, o čia tik išsiėmiau, šast ir nukrito staigiai, net be donorystės  :blink: 

Atsakyti
O to feritino prieš duodant kraują nepatikrina? Tik hemoglobiną?
Duodavau ir aš seniau, bet jau pernai man rods neikart nedaviau, ir šiemet taip pat, nors gaudavau žinutes. Bet kad aš pastoviai nedamiegojus ir strese, tai žinau, kad negerai jaučiantis nereikia to daryt.
Nors darbuotojos visad džiaugdavos, kad man lengvai ir greitai nuleidžiama ir paskui nesijausdavau blogai.

Turbūt nelabai nauja, bet man vėėėlei žiauri panika dėl darbo, šian kratausi visą dieną. Sako, visas pasaulis sustojo, o aš namuose kiek dirbu, kiek panikuoju, bet galvos nepakeliu, nėra laiko kada gaminti, tvarkytis, jau nekalbu apie ką malonaus veikimą. Šian dieną ir paėsti nebuvo kada. Palindo yla iš maišo, kad nespėjau anksčiau vieno projekto ir dabar vėluoja, o užsakovas piktas. Aš kaltas, kaltas, labai kaltas...
Svarbiausia, suprantu kokia kvaila mano panika. Dabar panikuoju kad nespėju nudirbt darbų, o juk labai greitai gali atsitikt taip, kad nebus ką dirbt. O man net bandomasis nesibaigęs. Rytoj lygiai 2 mėn, kai čia dirbu.

Pusnyna šiandien valgo ir miega, man netrukdo, visiškai ignoruoja. Man rods net nežaidė, išskyrus vienos kitos šmutkės nuo stalo nuskraidinimą.

Atsakyti