Aš per 7 mėn tris kart daviau, tai 4 neaišku kada ims. Man patogu būdavo Panoramoj priduot.
Pas mane šiuo metu šone vyras knarkia, už durų Kugis dejuoja. Laukiu, kada suveiks vaistai ir užmigsiu.
Pakibo Kugis
Man tai nesuprantama, dvi valstybinės įmonės, bendri reikalavimai, bet sistemos vieningos nėra vos ne pats turi rašytis kada tą kraują davei ir skaičiuoti. Iš manęs irgi seniai neimdavo, nes hemaglobinas mažas buvo. Mirena sutvarkė, dabar su ja atsisveikinau, tai vėl hemaglobinas ant jų normos ribos. Seniai su tokiu praspirdavo mane Kuo pakelt tą nelemtą hemaglobiną??
Gielux, pas man hemoglobinas irgi ne fontanai (vakar 125 buvo, bet paėmė). Kai rečiau duodu, atsistato iki tiek... Gal hematogeną valgyti? (nuo daugumos geležių mane pykina )
Bliamba, kaip žiauru man su drausme dirbti vis iki vėlaus vakaro su darbo normomis užsisėdžiu...
Šponkiuk, TB dirba? Mes pirmadienį-antradienį išsimėtėme, dabar nedirbam, nes VISAS kvartalas tuščias (išskyrus Maximą ir Rimi). Pirmadienį vėl bandysim "kritiškiausius" atvejus priimti...
Tai man darkaip ir ne visai nuobodu namie. Šiandien planavau eiti miškan, bet jaučiuosi pasususi, gal kad mm prasidėjo.
Beje, užvakar miške tieeek žmonių sutikau Gan maždaug tiek, kiek per 10 metų sudėjus