Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aš per 7 mėn tris kart daviau, tai 4 neaišku kada ims. Man patogu būdavo Panoramoj priduot. 

Pas mane šiuo metu šone vyras knarkia, už durų Kugis dejuoja.  :oh:​  Laukiu, kada suveiks vaistai ir užmigsiu. 

Atsakyti

20200318-221816.jpg

Atsakyti

Ta Kugio uodega stulpu... :D 

Aš tai kartais norėč krauju pasidalint, bet iš manęs nejama.  :unsure: Esu vieno brudo nešiotoja. Įtariu, kirgizų ligoninė prieš 20 metų "apdovanojo".

Atsakyti

Pusnės gražumėlis :wub: Kugis blizga kaip nulakuotas :wub:

Skambės durnai, bet aš truputuką pavydžiu toms,kurios gali duoti kraują.Aš nebijau,mano kraujas visą laiką super, bet su sirgusi gelta.Jau paauglystėje žinojau,kad nebūsiu donore.

Atsakyti

tas jausmas, kai trumpam išeini į kiemą ir parėjus randi Kugį gulintį prie darbinio kompo pakrovėjo laido ir nejudantį. Pasirodo užsihipronizavės žiūri į vieną tašką.

Atsakyti

Pakibo Kugis  :D 
Man tai nesuprantama, dvi valstybinės įmonės, bendri reikalavimai, bet sistemos vieningos nėra  :blink: vos ne pats turi rašytis kada tą kraują davei ir skaičiuoti. Iš manęs irgi seniai neimdavo, nes hemaglobinas mažas buvo. Mirena sutvarkė, dabar su ja atsisveikinau, tai vėl hemaglobinas  ant jų normos ribos. Seniai su tokiu praspirdavo mane  :D  Kuo pakelt tą nelemtą hemaglobiną??  :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 19 kovo 2020 - 11:46

O pas mane ar gerai, ar blogai jaučiuosi, hemoglobinas visad virš 140.

Atsakyti

93ec920b7439.jpg

Reikia laiku išsirinkti geriausias vietas vasaros piknikams,kolegos.

Atsakyti

Gielux, pas man hemoglobinas irgi ne fontanai (vakar 125 buvo, bet paėmė). Kai rečiau duodu, atsistato iki tiek... Gal hematogeną valgyti? (nuo daugumos geležių mane pykina  :unsure: )

Bliamba, kaip žiauru man su drausme dirbti  :B  vis iki vėlaus vakaro su darbo normomis užsisėdžiu...

Atsakyti
Kažkaip kai kartais paimdavau dėl prastesnės savijautos dirbti iį namų vieną dieną, darbas drausmingiau eidavosi, gal, kad lovoj guli ir nelabai pabimbinėt po namus norisi. Dabar kai jau kelios dienos namuose, nors ir esu intravertiško tipo žmogus darosi nuobodoka namuose :) Tai va bent jau vyras pietų namo parlekia, nes jam pora km tik iki darbo. Tai vis kažką gyvo pamatau, pakalbu :D O Kugis tai iš proto iš mane varo, jam taip reikia veiklos. Jau MB tik ką pasakė, kad gal paiimam kažką sveiką, paskiepytą į laikiną globą, kad būtų kuo užsiimti. 
Atsakyti
Aš irgi kaip Šponkiukas intravertiška esu ir galiu viena būti. Bet jau darosi liūdnoka, norisi judėjimo ir veiklos. Na, bet yra kaip yra, nieko nepakeisi. Ir, manau, čia dar tik pradžia..

Ale sėdėjimas namuose turi ir daugiau minusų. Gaminu valgyti daug daugiau nei paprastai, dukra nuolat prašo ko nors skanaus, t.y bandelių ar pyragų. O tai nieko gero nežada nei kūno masės kilogramams nei sąskaitoms už dujas ax.gif
Mėta, įtariu, nelabai supranta, ko čia tos dvikojos nuolat namie sėdi. Vistiek daugiau koncervų nei visada neduoda biggrin.gif

Kraujo nesu niekad davusi, nors labai norėčiau. Mano hemoglobinas yra absoliučiai visada mažesnis nei turi būti. Organizmas įtariu pripratęs ir jaučiu simptomus kai jau visai šakės. Tai geležies tenka vartoti dažnai.
Atsakyti

Šponkiuk, TB dirba? Mes pirmadienį-antradienį išsimėtėme, dabar nedirbam, nes VISAS kvartalas tuščias (išskyrus Maximą ir Rimi). Pirmadienį vėl bandysim "kritiškiausius" atvejus priimti...

Tai man darkaip ir ne visai nuobodu namie. Šiandien planavau eiti miškan, bet jaučiuosi pasususi, gal kad mm prasidėjo.

Beje, užvakar miške tieeek žmonių sutikau  :blink:  :D  Gan maždaug tiek, kiek per 10 metų sudėjus  :D​ 

Atsakyti