O mes tai dirbam.... Dar vienas krites.... Molio double dvynys Torui tai nzn ar viskas gerai. Miega bliude vandens... Apsikabines. Nunesiau viena i virsu nes cia buvau pripurskus nuo pelesio chemijos. Tai dabar neina niekur miegot apsikabines ta bliuda pamerkes kaili miega istisai. Sensta ar kas jam
Poilsis ant mylimo radiatoriaus
Esu atlaidi katytė,ilgai nepykstu.Kas gi ateis sausanosei ant kelių pamurkuoti?Tik aš.Žinoma ne dykai, labai skanių guliašiukų atnešė.
Tikrai Molio dvynys, ir spalvomis ir gulėjimo būdu
Juma pasirinko teisingą karantinavimosi būdą.Šilumoje virusas ilgai negyvena
Labos
Pas mane jau reiškiasi karantino pasekmės - smarkiai nususo internetas - visi sėdi namie ir internete. Todėl bais sunku įkelti nuotraukas
Gražieji ryžuliai glosto akį
Sveikos. Man vakar internetas sunkiai važiavo, o dar prie kai kurių dalykų norint prisijungti reikia jungtis prie ofiso tinklo per vpn, tai keisciausia, kad 7 ryto negalėjau to padayt Netikiu, kad visi taip smarkiau jau dirbo
Gaminu pietus ir vis katinukams rodau, kad ne dar ne mėsytę pjaustau, dabar bulvę, dabar morką, dabar kopūstą. Kaip netiki, taip netiki. Juodas nuolat rėkia, Hipė spintelę kasa.
Taip ir stovi prieš akis.
Mūsiškiai atsipūtę
O žinokit, mano gerasis katinėlis tapo teritoriniu koviniu katinu. Vakar mačiau ir girdėjau, kaip užriaumojo ant mėlyno pūkuoto įsibrovėlio. Jei nebūčiau savo akim mačius, nebūčiau patikėjus, kad čia mano šilkinis gerutis taip rėkia. Paskui sėdėjo nuo pilkio kitoj pusėj krūmo ir urzgė. Taip nuožmiai ir šiurpiai... Matyt, anas kažkuo užsidirbo Haku nemalonę. Gal čia tas pats, kur jam nosį perrėžė?
Bet su dauguma kaimyninių katinų Haku sugyvena taikiai - su kai kuriais netgi žaidžia.
Kaimynas Bonia iš juodo sąrašo jau seniai išbrauktas
20200318_130033.jpg 139,02KB 0 Parsiųsta kartų
Lapyna, niu tavo chebrai ten lafaaaa
Erendira, Šponkiau, kaip sveikata?
Pridėta:
Gielux , gera mano sveikata, šian dar kraujo daviau, bo prašė Ačiū, kad klausi O va interneto sveikata galėtų būti ir geresnė Pusnė aršioji
Gielux, ačiū, kad teiraujiesi. Pas mane nelabai kas keičiasi. Nosis vis dar neišsivalius, balsas prikimęs.
Va kai kam visai dzin, kad šiandien man plyšo galva
Šponkiuk
Erendira, mane bandė visai kaip kovo pradžioj nusiurbt nuėjau į nacionalinį, sako: nėėė, nejamsim, sistema nelaidž, bo kokie tai 4 kartai nepraėję per metus. Po kelių dienų kita firma zvanija( santaros), irgi sako: gal galim pakviesti. Sakau, ne, negalit Bet tai kadangi nu lab gražiai prašė, tai kai tik galėjau - nubėgau. Pasirodo hemaglobinas pakritę, bet tai labai nenorėjo palaist, nu ir aš sakiau, man viskas bus ok. Ruošėsi jie jau tikriausia, kad bus poreikis, nes pirmą kart taip intensyviai bandė pajamt