Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Man darbas iš namų nepatinka dėl noro užkandžiauti ir turėjimo sugalvoti ką valgyti ir dar negana to - pasigaminti :D . Darbe paprasta, nusileidai į pastato apačią, papietauji ir viskas. O dabar darinėju šaldytuvą, o pietums nežinau ką gamintis. Plius nemėgstu gaminti. Džiugina tik, kad beveik puse pomidorų per vakar ir šiandien išlindo. 

Atsakyti

va va Šponkiuk, aš irgi nemėgstu gaminti, bet paradoksas, kad dirbant iš namų man gali pražysti netikėta meilė buities darbams ir valgio gaminimui. Bet kam, kas nėra tas darbas  :D 

Atsakyti

o prisiminiau, Erendira, kai jau purkšti medžius bus laikas, parašyk :) 

Atsakyti

Šponkiuk, karbamidu ir vario sulfatu purkšti jau vėlu, ir aš nebespėjau, nes išbrinko pumpurai...

Taikiausi, taikiausi, tai vėjas, tai lietus, tai sniegas ir še tau :)

Dabar tik kai sukraus žiedus (dar nežydės), nuo grybelių Score 250 EC, Topas 100 EC (2 ml+2,5 ml/10 l vandens) + insekticidai (NeemAzal T/S)

Čia aš apie vyšnias ir trešnes :rolleyes:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 kovo 2020 - 12:22

Blyn, MB viską susipirkęs, sako plius minus žinau ką kada nupurkšti. kaip matau , jau pavėlavo :D 

Atsakyti

Tai čia labai lengva nepataikyti su tuo pirmuoju :)

Atsakyti

Na jo, aš vien medelius nubalinti kiek laiko taikiau :D ir pavyko tik prieš pora dienų gal :D

Atsakyti

O reikėjo lapkritį šiaip jau  :P  To nubalinimo reikia maždaug šitam laikui, kai naktys dar šaltos, o nuo saulės tamsūs kamienai įkaista ir pakui skilinėja... Tai pavasarį sunku pataikyt, nes dar būna snigo, aš iš rudens balinu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pažiūrėkit, koks aš gražus ir fainas

20200317-114326.jpg

Atsakyti

67cdf4a36353.jpg

Šaunuolis Kugis, nepasiduoda gyvenimo negandoms.

Ne taip kaip kažkas.

Kritęs nelygioje kovoje su virusu. :hihihi:

Atsakyti
Koks Kūgio grožis :O
smile.gif
Nelygioje kovoje kritusį ryžą norisi tąsyti.
Atsakyti

Kugis tiesiog princų princas :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti