Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

f4512cb3169a.jpg

Gerbiami kaliegos,nu jūs man atsakykit.Šiaip mama sako,kad aš namų puošmena.O kai susiruošiau papuošti palangę, žinoma prieš tai bandžiau nukrimsti orchės žiedus.Na, savaime suprantama,kad mažiau konkurencijos būtų.Tai mane aprėkė ir  pūkuota vandale išvadino :unsure:

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 03 16, 15:21)
Gerbiami kaliegos,nu jūs man atsakykit.Šiaip mama sako,kad aš namų puošmena.O kai susiruošiau papuošti palangę, žinoma prieš tai bandžiau nukrimsti orchės žiedus.Na, savaime suprantama,kad mažiau konkurencijos būtų.Tai mane aprėkė ir  pūkuota vandale išvadino unsure.gif

Miela, kaliege. Štreikuok! Tegu šaušanošė duoda ko škanaus! Neatleišk!
Man tai šiandien nedOda guliašiuko. Pašlėpė špalvotą bliūdą, ašeit gal pamiršiu! Šimtą kartų šakiau duok nešpaudus! Du kartus šavanoriavau: pamurkiau po 5 šekundes miaumokamai. Daugiau labraroš nedalinšiu, aš irgi štreikuošiu! Fušnė.
Atsakyti

O pas mus ner jokiu karantinu... Maratonas ivyko su 6000 zmogu... Nu Borisas zydas kestauja matyt uz savus, daba lauks kol emigrantai ismirs....

Išmoksiu schema ir pats susuksiu tau ta komoda IMG-20200316-190813.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 16 kovo 2020 - 21:19

Bet tai britai drąsūs... normaliai...

Atsakyti

Kažką mb sakė, kad britai nusprendė persirgti vienu ypu (kadangi greičiau ar lėčiau vis tiek teks) nesmaugdami verslo. Na, verslo nepasmaugs, bet gydytojus... :oh:  O gal pensininkų ir ligonių "revizija" irgi padės šaliai atsistoti ant kojų? :huh2:​  Na, žodžiu, panašu į medicininį eksperimentą su savo nacija.

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2020 03 16, 22:38)
<p>Kažką mb sakė, kad britai nusprendė persirgti vienu ypu (kadangi greičiau ar lėčiau vis tiek teks) nesmaugdami verslo. Na, verslo nepasmaugs, bet gydytojus... doh.gif  O gal pensininkų ir ligonių "revizija" irgi padės šaliai atsistoti ant kojų? huh.gif​  Na, žodžiu, panašu į medicininį eksperimentą su savo nacija.</p>

Truputį skaitinėjau, ten apgalvota strategija. Ala skelbs kai bus pikas, nes dabar reiktų skelbti keliems mėn., kas būtų krachas. Tai čia oficiali pozicija. Kad ir dar kažkuri šalis taip. Ar ne Švedija?

Suprantu, kad žmonės galbūt baiminasi dėl artimųjų. Tik kad ekonomikos iš tikrųjų baisu pagalvot kas laukia irgi. Jau viena šventinė diena skaičiuojam kiek kainuoja, kiek nuostolių dėl to patiriama, o čia savaitėm...
Atsakyti

Is kitos puses pasaulis perpildytas zmoniu kazkaip reikia naikinti... Gaila kad neriboja gimstamumo, o va geriau mirtingumą nuo virusu didina.... 

O UK kiek znoniu, gal ir gudri strategija ismirs kiek pralaisves biski... Ziauru bet nori nenori man taip mastosi

Atsakyti
QUOTE(Azucena @ 2020 03 16, 23:11)
<p>Is kitos puses pasaulis perpildytas zmoniu kazkaip reikia naikinti... Gaila kad neriboja gimstamumo, o va geriau mirtingumą nuo virusu didina.... </p><p>O UK kiek znoniu, gal ir gudri strategija ismirs kiek pralaisves biski... Ziauru bet nori nenori man taip mastosi</p>

Man tai mąstosi, kad per maži mirtingumo skaičiai, kad apsivalytų žemė (sorry, jei negražiai skamba). Kinai patys 4 ar kiek ten mln. išsižudė saviškių, kas jų šalies ir visos žemės gyventojų sk. nieko nereiškia, tai o šita epidemija bent pagal oficialius skaičius, nei 1 mln. netempia susirgusių, o mirusių juk dar mažiau...
Tiek, kad lengvai plinta, bet kad ginamasi aršiau.
Bet ot dvikojai gajūs kaip kirmėlės, priešinasi naikinimui...
Atsakyti

Tingus karanrino rytas  :rolleyes: 

Geriu kavą lovojw ir stebiu, kaip gyvatvirė virsta paukštukų bendrabučiu. Kaip ją reiks kirpti :hmm:  :D 

Aš nesiimu spręsti apie žemės valymą, kas aš tokia?  Ir apskritai,  gamtos požiūriu žmogus pats pikčiausias parazitas. Ir ne tas, kuris gimstamumo neriboja, o tas jau "pažengęs", su beprotišku vartojimu ir , beje, didesne tikimybe išlikti tokio "valymo" atveju...

Atsakyti

Geras rytas, niekur nereikia skubėti.Jaučiuosi keistai,kaip išmesta už borto.Dirbu visokius darbus darbelius, kurie susikaupė per amžiną lėkimą,nežinia kur.Reikia trešnę genėti, o ten kova dėl inkilo vyksta.Kaip galima trukdyti? :P

Nesiimu ir aš spęsti apie žemės valymą.Tik manau, jei Žemė sugalvos nuo mūsų apsivalyti, tai ir apsivalys.Žmonija nieko nebepadarys.

Mačiau filmą, lyg tai vadinasi Planeta be žmonių, ar kaip kitaip vadinasi.Pagal tą filmą, žmonės niekam nereikalingi, ir niekas nepergyventų, jei jie išnyktų.

Atsakyti

Ėjo sunki antra karantino diena 

20200317-100903.jpg

Atsakyti

O aš kol kas kaip eilinėse-darbinėse atostogose, kai neinu į vieną darbą ir sėdžiu prie kito  :rolleyes:  Tik karts nuo karto prisimenu, kad jei užsimanysiu ko skanaus, į pardę geriau nelėkti, nes a) virusas, b) gali nebūti to ko noriu (nors ir nežinau ko)

Atsakyti