Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2020 03 13, 14:33)
šikpopieriaus pirkimo toliais kiekiai nelabai suprantu, na blogiausiau atveju nusiplaut gi galima biggrin.gif

Arba nuo tos ligos labai triedžiama, arba čia priešinfekcinis 33, panašiai, kaip PMS.

O iš tikrųjų, tai žmonės jaučiasi saugiau, kai reikia sėdėti namie ir kažko turi DAUG. Tas popierius santykinai pigus, todėl ir galima prisipirkti daug, bet čia ir fantazijos neturėjimas, ir bandos jausmas. Kažkaip taip psichosveikatos specai aiškina.

Tai sveiki sulaukę ekonominės krizės be karūnos.

Aš tai langą atidarau norėdama prisivilioti Pusnę. Gi Antarktidos klimatas, tai žinote, reikia tarnaitės pasišildyti. Haha. Kai negali meilės nusipirkti kitaip, tai bent taip. biggrin.gif

Atsakyti

Keista Sponkiuk cia didmenos pardoj kir perkames vistienos irgi nerasi nei su ziburiu.... Nu katinu maisto sociai jei ka ta esim ir dupas plausim 😂😂😂

Atsakyti

Kokia cia korone. Cia tikra malonė 

IMG-20200313-233532.jpg

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Pagaliau atgavome susibūrimo vietą  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

Pagaliau įleido į mūsų namus

Į dėžučių temą

20200314-085647.jpg

Atsakyti

Labas rytas :4u:

Nesupratau kas čia buvo?Galvojau,kad karantinavo.

Tai va, aš irgi karantine, nedirbu.Važiuosiu įrankių susidėti.Nes nuo šeštadienio viskas palikta.

Kaip jūs laikotės?

Kaip katukai?

Atsakyti
Sveikos mergaitės! ką jūs? biggrin.gif
Žaibo greičiu viskas išsirutuliojo iki karantino. Įdomu kada ir kaip viskas baigsis hmm.gif

Galvojau, kad pas mane telefonas streikuoja, bet pasirodo tikrai SM buvo užsilenkęs.
Atvažiavau į darbą pakabinti rašto ant durų su info ir susirinkti kompo, telefono ir kitų daiktų ir vėl grįšiu namo. Darbas nuotoliniu būdu bus.
Atsakyti

Aš irgi popiet jau kraustausi namo nuotoliniam darbui  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mus nuo ryt irgi darbas nuotoliniu būdu. Kas nori gali dirbti ir iš ofiso. 

Atsakyti
Sveiki, uodeguotieji 4u.gif

aš savaitgalį palaksčiau šlapiais plaukais, šiandien kažkas kabinasi smile.gif)))).

Mes irgi spėliojom KODĖL BŪTENT TUALETINIS POPIERIUS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ačiū Night už paaiškinimą.

Bet va popieriniams rankšluosčiams negalioja biggrin.gif

P. S. Sako, musulmoniškose kultūrose kai kur ribotai tas tuolpopieris naudojamas.... Teks semtis patirties ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evangelic @ 2020 03 16, 12:49)
Sveiki, uodeguotieji  4u.gif

aš savaitgalį palaksčiau šlapiais plaukais, šiandien kažkas kabinasi smile.gif)))).

Mes irgi spėliojom KODĖL BŪTENT TUALETINIS POPIERIUS biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ačiū Night už paaiškinimą.

Bet va popieriniams rankšluosčiams negalioja biggrin.gif

P. S. Sako, musulmoniškose kultūrose kai kur ribotai tas tuolpopieris naudojamas.... Teks semtis patirties  ax.gif

Nu nu. Koks adresas? Atsiųsim tuoj skafandrų.
Pas mus irgi po truputį populiarėja dušeliai, kas įsirenginėja būstus (dirbu tokioj gan artimoj srity, tai kartais noriu - nenoriu sužinau, ką žmonės namuose turi). Net mano kolega įsirengė, tai, jaučiu, jis ne musulmonas. biggrin.gif

Aš rytė buvau susirinkti šmutkių ir irgi dirbu iš namų. Dar vakar paskambino, kad planuočiau taip daryt, jei turiu galimybę. Tai aš plojau letenom, bet dabar kovoju su noru pamiegoti. Pusnė jau kelis k. nušveitė skaičiuotuvą ant grindų.
Bet aš jai keršiju - trukdau miaugoti, nes aš irgi noriu.

Maniau sm jau batai.

O čia vakarykštis reportažas iš maxės. Gerbiamos damos (jei skaitote, žinoma, ir garbūs ponai)! T`sakant, lengvinkitės nors aukštielninki!
P.s. Bet pastebėjot, kad Grite reabilitavosi, nei marketingui nereikia stengtis...

Pridėta:

• Priedas  ss.jpg   336,77KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 16 kovo 2020 - 13:31

Vakar su vyru pradėjom žiūrėti "100 Humans". Čia ne serialas, o įvairūs eksperimentai su žmonėmis (įvairaus amžiaus, rasės) . Labai patiko, rekomenduoju. Didžioji dalis eksperimentų buvo ne pagrindinė užduotis (kaip galvojo dalyviai), o visai kitais tikslais.

Atsakyti