Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Su švente :lietuva:Laukiu kol apstos lyti ir tik tada kelsiu vėliavą,kažkaip nesižiūri šlapia. :unsure: Puikios uodegos  :wub:

Į uodegų temą :hihihi:

f6cd45ae588b.jpg

Atsakyti

Aš dar vyrui vakare sakau, kad gal iš vakaro iškelk. Dabar jau sako, blyn reikėjo vakar. Pliaupia kaip reikiant šiuo metu.

Atsakyti

Pirmiausia giriu uodegų paradą - visų spalvų, formų ir pūkuotumų. :)

Antra: linkėjimai iš Ukrainos. Truputis ne į šią temą: nevažiuokite dabar į šitą šalį, plyz, ir kitiems neleiskite. Oficialiai čia tik vienas COVID-19 atvejis, bet nuo rytoj uždaromos mokyklos, darželiai, kinoteatrai ir atšaukiami renginiai. Valdžia žino kažką daugiau... Pletkų lygiu: pirmus testus UA gavo prieš 2 savaites ir tikrino tik pasienyje įtartinus grįžusius iš Italijos ir Kinijos. O šaly tuo metu stipriai išaugo sergamumas, padaugėjo plaučių uždegimų. Ligoninėse trūksta vietų, prie plaučių rentgenų eilės.  Artimiausią savaitę pradės tikrinti ir sergančius ligoninėse - gali atsirasti įdomios statistikos. 

Atsakyti

Antra: linkėjimai iš Ukrainos.

Saugok save ir savo šeimyną,kad liga praeitų pro šalį. :4u:

Ačiū už perspėjimus.Negerai kai tylima, bet negerai, kai ir panika kurstoma.Stresuoja žmonės tiek LT, tiek visur kitur.Draugė Ispanijoje gyvena, tai ten sakė,kad štilis konkretus.

Atsakyti

Lietuva, Tėvyne mūsų, Tu didvyrių žeeeeeeemeee...  :lietuva: 

5526-C575-2-E74-43-AF-AC8-A-C03-AD13-C4-

Haku - tobulas vaikinas.  :wub: 

Uodega spėju, kad priklauso Hipei.  :wub: 

Dėl sekmadienio dar truputį nežinau tikslių planų, artėjant link savaitgalio paaiškės. Bet Diinka tai tyli.  :unsure: 

Kvaila neproduktyvi panika yra blogai. Bet objektyviai žiūrint, medicina fiziškai nepasiruošusi priimti tokio "karūnuotųjų" kiekio, koks tikėtina išaugs ir pas mus. Prisipažinsiu, pykstu ant "atsipūtusių" slidinėtojų, kurie teigia, jog jie nieko nebijo ir grįžę po atostogų Italijoje nesugeba savęs izoliuoti dviems savaitėms. Kalbu apie tą porą iš Kauno. Jie išsikapstys ko gero lengvai, o kaip kiti, kurie turėjo su jais  kontaktus? Daug žmonių neatsakingumo ir negalvojimo apie kitus. Senyvus, sergančius lėtinėmis ligomis, galų gale medikus.  :mad2: 

Atsakyti

Kvaila neproduktyvi panika yra blogai. Bet objektyviai žiūrint, medicina fiziškai nepasiruošusi priimti tokio "karūnuotųjų" kiekio, koks tikėtina išaugs ir pas mus.

Ainu sujuokino,kaip gražiai pagautas momentas . :P

Aš dirbu su žmonėmis, ir niekados nežinau,kas pas mane sės į kėdę.Neklausi gi žmogaus, ar jis buvo Italijoje.

Dėl savęs aš nebijau, dėl mamos neramu.Rankas ar tai ar taip plaunu.Tik namuose neturėjau antibakterinio muilo, darbe juo atsiplaudavau.Dabar ir namie turiu.

Atsakyti

Sveikos šventės vakarą  :4u: 

Pasirašau po kiekvienu Aist  žodžiu apie karūnuotuosius... Labai norėtųsi sąmoningumo ir pilietiškumo...

Lapyn  :blink:  lsikykitės ten  :4u: 

Labai šventinis Pedras

20200311-190449.jpg

Atsakyti

Mano mieste jau vienas atvejis siandien perskaiciau... O tulikinio lentynos atrodo va sitaip  IMG-20200311-144133.jpg

Nei namo dabar skristi nei ka... Neaisku kaip cia kas bus 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 11 kovo 2020 - 23:03

725df8093f9b.jpg

Pošventinis nuovargis.

Atsakyti

Uodegų festivalis buvo puikus  :D 

Maniškiai į uodegų festivalį nepretenduoja su savo šniūreliais, bet temoje "Neperskiriami draugai" turi ką pasakyti

20200311-093033.jpg

Atsakyti

Varganiukai nuvargę katiniukai  :D 

Azu  :oh: Čia apsivyniot tuo šikpopierium reikia, jei nori apsisaugot,  ar kaip  :hmm:   :D 

Atsakyti

Laba ryta, nebuvau įlindus nuo penktadioenio, žinoma priimsiu ir labai lauksiu, einu skaityti

Atsakyti