O Kruopa negulinėja, Kruopa važinėjasi
Ir dar - labai palaikau Erendiros iššūkį - važiuojam pas Diinką pavasario švęsti pvz., ateinantį savaitgalį, a?
ajaj, Diinkute Coliukiški bateliai
Pasiilgau jau..
Merginos, važiuojam pas Diinką, a?
Mes su Erendira jau įsirašom į ekipažą. Kas jungiasi??
Jei sekmadienį, tai aš pasirašau.Jei šeštadienį, tai aš pasuoju, nes dirbu.
Aš ant klaustuko. Jei tilpčiau pas kažką ir nereiktų tą dieną vairuoti būtų puiku. Stengiuosi vengti bet kokio dirgiklio. Jai pati viešnagė manau jauduliuką kels, nors nėr ko jaudintis. Bet na nepaaiškinami galvą reikalai viduj darosi
Jei važiusit pas Diinką, nepamirškit pasirodyti negalintiems važiuoti.
Į temą apie nusidirbusius katinėlius:
20200308_203231.jpg 147,84KB 0 Parsiųsta kartų
Pasirašau pas Diinką,jei sekmadienį....Visų pasiilgau! O čia mano dvi nusidirbusios personos! P_20200306_055257.jpg 140,99KB 0 Parsiųsta kartų P_20200305_094419.jpg 106,95KB 0 Parsiųsta kartų P_20200305_094611.jpg 84,44KB 0 Parsiųsta kartų
Laba rytas Į pavargelių- dėžutinių temą. Dėžių dekoratorė Zunda.
Ir dar - labai palaikau Erendiros iššūkį - važiuojam pas Diinką pavasario švęsti pvz., ateinantį savaitgalį, a?
Mes su Erendira jau įsirašom į ekipažą. Kas jungiasi??
Aš mielai, bet kadangi dabar kasdien sukasi galva iki alpimo, o gydymą gausiu tik po geros savaitės, tai pasuoju...
Nors labai visų pasiilgau.
Kruopcės šypsenikė
Colomba, kaip tai po savaitės?
Kruopcės šypsenikė
Colomba, kaip tai po savaitės?
Nes reikia lašinti geležį, o čia pasirodo sudėtinga susirasti kur sulašinti.
Erode rekomendavo vieną kliniką, ten užsirašiau. Pasirodo viena pažįstama irgi susidūrusi buvo su ta pačia situacija, stipri anemija ir ieškojo kur susilašinti, tai irgi tik toje klinikoje priėmė.
Santariškių dienos stacionaras pasakė, kad jie priima tik onkologinius ligonius ir bye.