Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Na, šita užuolaidinė monochrominė Belutė tikrai velnių priėdusi.  :D 

Mes savo palikome parai namie vieną. Važiuojame į Šiaulius pas tėvus cepelinų valgyt.  :) 

Atsakyti

Mielieji kolegos, tęsiame diskusiją. Gulėjimas visą dieną, tai sunkus, apysunkis ar vidutinio sunkumo darbas?

368-D23-EE-C406-4-FA8-BA1-E-212339-EA3-A

Atsakyti
Tik įžengiau, Pusnė iškart užuodė, kad glosčiau kitus kačiukus (Colombos). unsure.gif Apibaubė, kad buvau neištikima ir įsisegė į ranką. unsure.gif Dabar guli aukštyn papais vidury kambario.
Atsakyti

0ebbe1d59ba0.jpg

Mieloji Spurgyte gulėjimas visą dieną yra labai sunkus darbas.Juo labiau,kad katinai, ne tik paprastai guli,kaip kam gali atrodyti.Jie gulėdami puošia namus.

Pagarbiai. Labai pavargusi Zunda.

Atsakyti

Spurgyt, darbas žiauriai sunkus, žiūrėk, kaip susuka

20200307-140241.jpg

Atsakyti

Night, jei taviškis kitas glostytų, da ne taip pasiustum  :devil: Jei rimtai, tai kovinė Pusniukė  :huh2: 

Atsakyti

Tik įžengiau, Pusnė iškart užuodė, kad glosčiau kitus kačiukus (Colombos). unsure.gifApibaubė, kad buvau neištikima ir įsisegė į ranką. unsure.gifDabar guli aukštyn papais vidury kambario.

Ups... Reikėjo man daugiau skanukų duoti, kad Pusnės pyktį numalšinti.  :unsure: Senovėj dievams aukojo maistą, o dabar mes katėms, kad numaldytume pyktį :D  

Atsakyti
Atsileido jau "ponia ragana", kaip vet. sakė. rolleyes.gif Nuėjo miaugot.

O čia parodau, kaip ne tik aš, bet ir Pusnė nuomojamame būste nemėgstame šitų langų apdarų. Truputį gėdijuos aplinkos, nes interjeras toks keistas, švelniai tariant, tai nesišaipykit. biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 07 kovo 2020 - 21:29

Pusnė užuolaidų nekentikė  :D 

Aš jų net neruriu, kam bereikalingii konfliktai  :D  Nors, Bižū ir žaliuzes sugebėjo paskersti, na žiauriai naglas katinas iš kitos lango pusės buvo, nervai  katytei nelaikė  :oh: 

Atsakyti

Su Kovo 8-ąja :4u:

.12c02dea1c2c.jpg

Tuoj išsiaiškinsiu kuriai čia iš mūsų skirta?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 08 kovo 2020 - 08:41

Koledos, miegojimas - taip ypač sunkus darbas, po vakar atsigaut dar negaliu

F6-C2-FF3-B-CA91-409-E-9115-07668071-C1-

Atsakyti

Vajei, Gielux , koks katyčių manikiūrnykas sudrožtas... :hihihi: 

Nors man Mikutė irgi nuolat skundžias, kad, na, maaam, svarbus instrumentas nusidėvėjo, daryk ką nors.

Priedas  20200308_123952.jpg   287,75KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 08 kovo 2020 - 12:42