Visa ko geriausio ir daug jaukių katinų!
P. S. Vienas Juozas mano sūnaus bendraamžis (ne lietuvis), tai man kažkaip gana įprastai skamba.
Vėl įdomiai, Matas, Lukas dabar "ant kiekvieno kampo", o Morkaus arba Marko beveik nėra.... Gal kad asocijuojasi su morka?
Dar labai neįprasti vardai Alfonsas, Klemensas ir Pranas ))))))), nors giminėje yra buvę.
Beje, šain būtų buvęs mano tėčio gimtadienis. Deja, jau 11 metų, kai vėžiukas suvalgė... Iki šiolei sunku patikėt, kad nebepasimatysim...
Šponkiuk su gimimo diena Palinkėsiu vidinės ramybės ir svajonių išsipildymo. Kad viskas būtų taip kaip norisi tau
Šponkiuk ,dar kartelį, su Gimtadieniu! Sparnuotų svajonių Tau!
P1380589.jpg 117,61KB 0 Parsiųsta kartų
P1380605.jpg 89,92KB 0 Parsiųsta kartų
P1380631.jpg 70,27KB 0 Parsiųsta kartų
P1380614 (3).jpg 141,36KB 0 Parsiųsta kartų
P1380637.jpg 88,01KB 0 Parsiųsta kartų
Mergaitės , pasinaudojau nuotraukų redagavimo programa kompiuteryje, pasirodo yra tokia, tai apkarpiau ir dar visokių įdomybių ten galima pripaišyt....
už pagalbą!
Labas rytas. Ačiū merginos už sveikinimus, už gražius žodžius ir palinkėjimus.
Kugis: -A ką čia darot?
P.s nuotrauka neredaguota, jokių filtrų, hdr ir panašiai, ir va prašom raini ūsiukai (įkelta per postimage)
Ta pati nuotrauka sumažinta telefone ir įkelta tiesiai iš telefono kaip failas
20200302_201636-02.jpeg 138,15KB 0 Parsiųsta kartų
Nelabas nerytas
Sveikos.
Šponkiuk, su naujais gimimo metais! Kad viskas, kas palinkėta, išsipildytų.
Na va, aiškiai ūsus supunktyruoja postimage suspausdamas nuotrauką.
Aist, gaudot Petrą? O kada tavo sūnus planuoja teises laikyti? Gal jau turi?
Dabar nesirodo. Matyt, šiuo metu turi Petras reikalų kitur.
Beje, prisiminiau, vedžiojant Čiją miške dažnokai sutinkam labradorą Marlį. Ans bėga palaidas, bet visad turi labai užsiėmusio, sakyč, darboholiško asmens išraišką. Labai aktyviai uosto bekeles, nemažindamas tempo pribėga prie Čijos, trumpai stabteli kvėptelt pauodegį ir net nežvilgteldamas į mane, vėl panyra į molekulinę miško tako analizę - nuo kupsto prie krūmo, nuo medžio prie žolės ir t.t. tik jam vienam žinomomis trajektorijomis. "Oi, kiek darbų darbelių manęs laukia, jau bėgu bėgu, visai neturiu laiko",- tokia tipiška šuns būsena. Visad su vyru juokiamės jį sutikę.
Taip, Rapolas planuoja laikyti vairavimo teoriją netrukus. Po mėnesio jam 18. Bandys teoriją išlaikyti savarankiškai pasimokęs. O tada jau ruošis su instruktoriumi praktikai. Dar maniškis nori šiais metais IELTS'ą išsilaikyti. Kad dvylikta klasė būtų ramesnė.
Night maistas atkeliavo
Kokie šaunuoliai tie vaikai.
Valio. Jei įmanoma, atsiimčiau šeštadienį. Brūkštelsiu prieš tai į feisbuką.
Bet, žinot, artimiausioj maxėj prieš 18 val. nebuvo eilių ir buvo parkingo vietų ne viena. Ačiū panikuotojams.