Erendira , o kurią nuorodą ir kaip ir kur kelti?
neišeina
Dėl nuotraukų mažinimo švariuose windausuose, tai galima tiek per programą, su kuria peržiūrima nuotrauka (kai Night rašė), tiek su paint, tieks su paint 3d
Lisitėja, paliūdėti dėl gėlytės ir pastatyti katytei naują gėlytę, kad katytei būtų ką veikti
O man nebeveikia vakariniai vaistai, kad miegočiau. Kaip laikrodis jau kelintą naktį pabundu 2h, 4h, 6h, ir ššiandien vėl nerimo priepolis. nu nieko, praeis pusdienis, atsigausiu
Kokie visi katuliai faini! Net ir kenkėjai. Na pasakyk, Lisitėja, kas tau svarbiau: katytė ar gėlytė?
Man Juozas asocijuojasi su mano klasioku - linksmu energingu žmogum. Todėl man tai labai liuks vardas. Petrais kartais vaikus pavadina, porą tokių žinau. Bet sutinku, kad tarp jaunų žmonių retas vardas.
Nuotraukų mažinimui per telefoną atsisiunčiau kažkokį appsą. Ir įkeliu tiesiai, be tarpinio puslapio.
Šponkiuk, su Tavo diena! Nors ji ir ne visai gražiai prasidėjo, bet linkiu, kad įsibėgėtų teisingai.
Kokia gėda, tik dabar radau,kad Šponkius švenčia uogienės dieną.Sveikinimai ir linkėjimai, būti sveikai, linksmai, ramiai, turtingai ir visokiai kitokiai.Apkabinu, bučiuoju
Bus tų žolių,katė svarbiau, juk niekas negirdėjo,kaip žadėjau priploti( katę)
.Mano senelis Juozas.Sūnus,brolis yra krikštyti Juozais.Man tai be galo iškilus, garbingas vardas.