Oi,tigriukas pasirodė,jau buvau pasigedusi Giliukės😘
O šiaip ką, žadina rytais sąžiningai, gera kad 6 o ne 4 kokią kaip kartais susisapnuoja....ir pikta ir linksma...vaikams pikta, mums- na ką padarysi...
tai va taip ir laikomės.
Mes vakar išsilyginom šiltnamyje žemes, padarėm medinius bortelius. bus galima jau ridikėlius su salotom pasisėt. Kol darbavomės išsinešiau į lauką Kugį su raudonom Ainu petnešom. Tai buvo jau sugalvojęs pro vartus lįsti, bet pašauktas, ne dėjo į kojas, o atšuoliavo pas mane, nusekė iki šiltnamio ir net leidosi paglostomas. čia buvo kažkas wow. Bet vakare aš visų katinų orumą numušiau, kiekvienam į gerklė po tabletę nuo kirminų sukišau, po savaitėlės geros vešiu visus tris skiepyt.
O čia eilinis sienų žymėtojas
Koks kytras snukiukas
uoj ten ne tik snukiukas kytras, bet jis toks ir yra. visiškai nesvarbu mes esam ar ne, parvažiavus namo, kartais dar pro atidarytus vartus įbėga, mat taip patogiau, nereiks pro apačią lįsti. O jau šnekus, tai esdamas urzgia kaip mažas kačiukas , tai pats kalbina ir kažką pasakoja. Kai mažesnis buvo, tai ir po pastoginės storuosius balkius karstėsi. Čia kaimynų katinas, bet jis visada lauke kiek suprantu, nes namuose rėkia. bent jau kiek supratau iš užpakalio vaizdo, berods kastruotas. Matyt kai pradėjau rašinėti apie kačių sterilizacijas gatvės fb grupėje, pabijojo, kad ir jų pagausiu
Išteis, koks šnekorius
Ir tikrai kastruotas
neužmiršiu Šponkiuk, kaip dalijomės pauodegių foto ir video, kai reikėjo Ekskavatorių diagnozuoti
Ekskavatorių ir aš pamenu, kad Ekskavatorininkė nebūtų
Ekskavatorių ir aš pamenu, kad Ekskavatorininkė nebūtų
Tai Ekskavtorius ten pats tikriausias Išsiaiškinom
Kai nebuvau kastruoto katino mačiusi, tai Ekskavatorius kėlė abejonių Iš malkų vabaliukai lenda, kurie žiemojo lauke.
Tai užsiėmimas klišiui
Visus giriu
Ta karuna ir mane, jau biesina mano vyras baisiai triedzia del jos bijo skristi ir panašiai. O as kazkaip galvoju eilinis virusas zmonija pamazint.. Aj jau burbuliuoja internetas kad i uk atejo...
Manekenai mano. Irgi raibuliuoja usai manau kai is telefono dedi ir raibuliuoja. Dedu su huawei p20 pro, bet visada viskas raina
Labukas , priminkite mergikės kokia programa galima nuotraukas sumažinti? Naujas kompas baltas kaip lapas, tuščias, negaliu nuotraukų jums įkelti, per didelės...planšetė pati sumažina , o čia visos per didelės...
Zundyt, aš dedu per postimage.org, ten galima sumažinti, bet ūsai gaunasi raibi