Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkiuk, jei tai užsitęsė daugiau 3 savaičių - antibo neišvengsi.

Atsakyti

Priedas  56158068_560129751143295_7320994634769891328_n.png   197,39KB   0 Parsiųsta kartųŠPONKIAU pasidaryk Mycoplasma pneumoniae ir Chlamydia pneumoniae tyrimus,jie visur mokami,pas mus abu apie 20 pinigų kainuoja,gal pasigavai kurią iš tų infekciją ir sėkmingai kosėji,jei rezultatas bus teigiamas,pagersi ilgą kursą nestandartinio antibiotiko ir baigsi kosėt.Šiuo metu labai daug šitokių kosulių Visus ir visas giriu ir sveikinu su pavasariu!!!

Atsakyti

Sveikos. 

Lisitėja, šiukštu nevadink savo pūkų bomžiukais, abu gražuoliai dailiai išpūrenti.  :wub: 

Erendira, taigi eik dabar prie Pedro ir kniauktelk keletą serijų į rainą ausį.  :D 

Lapyna, kinai sako, kad persirgus korona, imunitetas nesusidaro. Jau registruoti pakartotino užsikrėtimo atvejai. 

Žmonės užsiperka daugiau maisto produktų ne todėl, kad bijotų, jog jų nebus, o todėl, kad reiktų rečiau lankytis parduotuvėse - masinio susibūrimo vietose. Man, žinoma, kaip tyčia aliejus į pabaigą, o majonezas ir pomidorų padažas visai baigėsi. Tai pirkdama šiuos produktus atrodysiu kaip tikra "panikierė".  :rolleyes: 

Night, Ainu pilvo plaukus trumpinu, nes ji nemėgsta šukuoti vidinio ploto tarp kojų ir kartais susidaro sąvėlos pvz pažastyse. Plius truputį sumažėja namie savarankiškai be katės skraidančių plaukų kiekis. Ainu - viena gauruočiausių kačių. Net ir apkirpta "iš vidaus", iš išorės atrodo laaaaabai gauruota. O pauodegį apkerpu, kad po rimto reikalo atlikimo koks atkaklus šūdukas, įsikabinęs į šiknaplaukius neišmigruotų iš wc, o liktų tūliko "karantine".  :) 

Atsakyti

Sveikos Šponkiau, aš taip kosau, kai sinusitą įsitaisau, geltonai-žaliai  :ax:  ir kaip ir rašė Erodė, tik antibai tada padeda
Night, na tyrimus turi, nežinau, gal Diinka kokį vetą specą nefrologijoj žino, bent pasišnekėt, ką geriausia tokioj situacijoj reiktų daryt: papildai ir pan. Nors aš Colombos klausčiau :)

Lapyna, kaip tavo visos bėdos?

Aist, kaip vyrsnėlis, mokslai?

Erendira, paiilsinai akis?

Visiem didelis riebus patinka  :super:   einu skaityt, ką anksčiau parašėt  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 01 kovo 2020 - 15:43

Aist, dėl pirkimo, na jei dėžę pirksi -taip, jei ne pramoninį kiekį, tai praslysi kaip eilinė vartotoja  :lol: 

O su tuo pirkimu, prieš mane stovėjo gan jaunas hipsteris su tušonkės konservais, pirma mintis, vaikeli, a žinai kaip tai atrodo ir ar tu tikrai TAI valgysi  :lol:  tetrūko tik teftelių su mirksinčiom akytėm  :lol: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mane tai kažkaip neramina tas naujasis virusas blink.gif
Mano katinas vis dar serga, nors jau geriau, nepavyksta normaliai pasigydyti, praeitą savaitę nuvežiau pora kartų pas vetus, pūslės uždegimas ir yra smėlio, suleido vaistų, turėjau dar vežti.. Bet paguldė į ligoninę su mergaite, jau antrą kartą per vasarį, pirmiau buvo plaučių uždegimas, dabar stipri angina ir nebuvo kam nuvežti. Dabar grįžau, rytoj reiks vėl vežti.
Atsakyti

Gielux, mieloji, paklausk po mėnesio. Tada laikys gan sunkius 2 egzaminus. O dabar tiesiog eina į paskaitas, mokosi. 

Renatelexx, sveikatos dukrai ir, žinoma, kačiui. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 01 kovo 2020 - 17:20

Aist , žinau, kad galima užsikrėsti pakartotinai. Ir greičiausiai tai buvo ne korona. Tik norėjau pasakyti, kad kai nežinai, tai visai nebaisu. :D Jei šiandien dukra taip užkarščiuotų, tai truputį įkraučiau į kelnes. :D

Hakūnas gavo Profenderį į kuprą, dabar visą vakarą bando išsilaižyti. Mikos nepagaunu, bet reikia ir ją nukenksmint. Pradėjo kasytis paskutinę savaitę...

Atsakyti
Pusnė vis dar reikalauja moralinės žalos atlyginimo konservais. Visą dieną, ištisai. Iš nervo net trenkė per savo tūliko duris, tosios užsitrenkė, buvo skandalas, nes, pasirodo, norėjo *ikti.
Nu duodu tų konservų, bet viskam reik saiko.
Atsakyti

Pirmiaudienio miauditacija49e4674f9b25.jpg

Atsakyti

Po sėkmingos miaudžioklės :hihihi:

20200301-204804.jpg

Atsakyti
Sveikos gyvos,
tiek katinukų pridėta, tai ir mes dar maivomės smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

nu baaaikit čia blicint ...