Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, taip gražios darcenikės, bet apačią nukomposteruoja uodeguotieji. Kadangi Hipę jau teko vešti pas vet., nes vėmė ir t...ė, tai pereisiu prie fikusų. Aišku didžiąją pasiliksiu. Vą šitą

20200228-203313.jpg

Atsakyti

Zundyt, ačiū, kad parodei pūkius  :wub: 

Šponkiuk, aš išvis stebiuosi, kad pas tave gėlės auga  :rolleyes:  pas mane niekas neišgyvena Pedro smalsumo.

Atsakyti

Zundyt , ačiū, kad parodei pūkius  :wub:  Šponkiuk , aš išvis stebiuosi, kad pas tave gėlės auga  :rolleyes:  pas mane niekas neišgyvena Pedro smalsumo.

Aš net kaktusą į darbą išnešiau, nes jau ir jį pradėjo metodiškai kankinti.  :huh2:

Atsakyti

Pas mane gėlės auga ir bujoja.Matomai todėl,kad pūkiai į lauką išeina, nėra laiko jiems namuose vandalauti.

Atsakyti

Šponkiuk, aš išvis stebiuosi, kad pas tave gėlės auga  :rolleyes:  pas mane niekas neišgyvena Pedro smalsumo.

Oj, kenčia jos. Dracenos, kinrožė ir vėzdūnė labiausiai. Pasėti kviečiai kurį laiką gelbėja.

Atsakyti
Aš vienintelį turėtą dovanų gautą kaktusą prieš tą didelę kelionę išvežiau mamai. Anas irgi buvo išprievartautas, bet pas mamą subujojo. Siūlė atsiimti. Ačiū, nereikia. Pusnė ir tie visi žaliūkai tiesiog nesuderinama. Tą supratau jau prieš tiek laiko, kiek turiu Pusnę ir jai užaugus niekas nepasikeitė.

Aš šian piktas ir su migrena. Vakar ketinau dirbti, bet irgi kankino migrena, po vaistų nulūžau ir nepabudau iki ryto.
Pasidarėm echoskopiją ir kraujo tyrimus Pusnei. Žinokit, nepykit, bet nei patarimas buvo geras vilkti ją pas tų vet., nei mano sprendimas. Suprantu, kad be ryšio pasakyti, kad gal nevežk, bet kai prieš tai jau ne vienas vet. jokio gydymo neskyręs, reikia suprasti, kad ne specialiai. Kai kačiokas nėra baisiai piktas, galima smalsautis tyrimais, bet kai toks, kaip Pusnė, vis dėlto, esu tikra, geriau nestresinti, kai jam išoriškai viskas ok.
Nesupraskit neteisingai, čia pykstu tik ant savęs, juk tai aš vilkau.
Šitie vet. irgi net nebandė prie jos prieiti, nes iškart Pusnės grasinimai buvo rimti, perspėjo nebandyti artintis mosikuodama ragais, nagais ir dantimis. Mane perspėjo, kad, kadangi katytė nebejauna, narkozė blogai, bet jei jau taip noriu tyrimų, be narkozės jų nepadarys. Nu sunku buvo matyti besiseilėjančią ir bežiaugčiojančią išpūstom akytėm ir vis tiek besipriešinančią. Turėjo primigdyti antrąkart, nes po pirmo k., nors atrodė negyva, prisilietus seseliui, dar parodė ką ji gali. O galėjo dar daug.
Žodžiu, nieko blogo nesužinojau, bet ir nieko naujo. Jokių rekomendacijų negavau, išskyrus tą pačią dietą, kurios ir laikomės. Kraujotaka yra abiejuose inkstuose, mažesniame mažesnė, didesnis su akmenukais. Ar yra vėžys, nepaneigė, bet ir nepatvirtino. Nors sakė, kad anam vet. reiktų užsiūti kakarynę. Gliukozė dar didesnė nei ankstesniuose tyrimuose, bet sakė nesijaudinti, nes, sukyla dėl didžiulio streso, o tokiu atveju šis skaitomas norma ir aukštesnis nei Pusnės. Dar žemokas Kalis. Kaip jį paaukštint, nepasakė. Šlapalas ir kreatininas normoj. Iš esmės, kraujo tyrimai anot jų, geri. Vos per aukštas kažkoks RDW, o per žemas kažkoks PLT. Nusiskausminau beveik šimtine. Nėr kainos žemos ir pas mus.
Išvadino ragana mano Pusnytę daug kartų. Net įsižeidžiau. schmoll.gif Nes nu kaip jie laukinukus apžiūri tada?

Atsakyti

Gerai,kad išsityrėte.Vis bus ramiau.

Pamanykite, ragana pavadino. :hihihi: Va,mano Setuką vetkėje  bailiu vadina,sako, oi koks didelis šuo ir toks bailys.Ir nieko. :irnesakyk: O iš tikro kirpteli per širdį.Ką kalbėti apie šunį, jeigu mano širdis kažkur paduose baladojasi.

Kaip migrena, ar jau praėjo?

Šitokia graži diena, nesirkite

Atsakyti

Night, mano  akimis gavai daug info, pvz., kad katės inkstai funkcionuoja o ne "košė" kaip išsireiškė ankstesnis eskulapas ,  kad pasirinksi tinkamą maitinimą, nes inkstų parametrai vietoje, galisusiai tai, kad šiuo metu nieko kritiško katei nėra. Sutinku, kad nelwngvu būdu, bet kuriam laikui turėtų būt ramiau.

Atsakyti
Lisitėja, pamiegojau dar, lyg geriau. Vakar prašiau vaistinėj kad parduotų be recepto imigrano (toks pensininkų vaistas nuo migrenos), nes pas gyd. buvau gal prieš 3m., gal seniau, o vaistinės mato tik 1m senumo info. Teko klausyt burbliavimus, kai ir taip galvą skaudėjo. Jau buvau apsisukus išeit palikt beburbančią, bet sustabdė, kad man padės, nors toliau burbėjo. Bet be vaistų būtų ne kas.

Pasirodė, kad labai atmestinai J. vet. elgės. Na, gal pasirodė, gal pavargę žmonės, matos, kad konvejeris. Ar košė ar ne košė, nepasakė, sakė vėžio iš vaizdo nenustatysi (bet juk prielaidas daro, nes, kaip jau esu informuota, biopsijos juk katinams nedaro, tai kito būdo nustatyt ir nėra). O ir iš pradžių toks, maždaug, "ko čia atėjot". Užsieniniai vet. bent jau stengdavos su ja susitvarkyt, o čia Pusnė tik parodė nagus ir pasakė, kad paskers, tai net nesiartino.
Sakė, tokia ragana, kad net narkotikai neima. Na, kai prisikėlė, aš irgi nustebau, nes prieš tai atrodė negyva, žiūrėjo į niekur, į nieką nereagavo. Nuotraukoj matos ant grindų veterinarės padėjėjo kraujo po drakulos prisikėlimo.

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 29 vasario 2020 - 18:46
Evangelic, kur rašei, kad nežinomas objektas, tai tikrai žinomas. tongue.gif Kur Pacai. rolleyes.gif Dabar ten remontas. Seniau nesuprasdavau jos grožio, atrodydavo nejauku, nežinau kodėl. Bet tikrai ten įspūdinga.
Į skaitovus nesiruošiu, man rods jų netrūksta, ir, kažin, ar lengva ten patekt. O ir sako, kad tyliai kalbu.
Atsakyti

Sveikos. 

Zundytės trijile.  :wub: Špūlės akys kaip tolimieji žibintai geltonai šviečia.  :D 

Matilda šiaip jau labai man graži katė.  :wub: 

Šponkiukas moka viską auginti. Pas ją ten džiunglės kaip minimum. Ir sausumoje ir vandenyje. Labai Šponkius turi ranką puoselėjant augmeniją ir gyvūniją.  :super: O Zoja jeigu atėjo ėsti, tai reiškiasi gerai jaučiasi. Tu šaunuolė. Mūsų Zosė tai nebeateina čia. Iš viso galvoju, gal nuolat pas mus Petras ateidavo, o Zoska netyčia tik tą vieną naktį užsuko ir buvo pagauta.  :hihihi: 

Dėl Pusnės tai labai suprantu Night jausmus. Kadangi veterinarų klausimu Ainu elgiasi panašiai, tai labai reikia pasverti naudos - žalos santykį, vežant tyrimams tokias švelniai tariant nedraugoviškas medicinai personas.  :mastau: Bet vis tiktai šaunuolė Night, dabar, jei kas, bent nekaltinsi savęs, kad kažko, ko galėjai, dėl Pusnės nepadarei.  :4u: 

Žaidimai:

BC774-A98-8705-49-E7-87-B1-246-F0-DC7-BE

ABCA7-B5-A-BCF0-45-D5-A423-4-B8-FB8-ED8-

Ir poilsis:

2-E059-FF1-9-F66-44-E0-B0-DB-69888-E9-B7

E038-FAE6-BEAA-4360-9084-D8202-C2-E285-B

O čia šiaip, kad jau kalbėjote krikščuoniškomis temomis. (Šiandien buvom pasveikinti vyro buvusią asistentę vestuvių proga.)

4-C2-B5-F1-E-4-DEC-4029-8-B51-342-B098-F

Atsakyti
Aist, vis pamirštu paklaust: ant Ainu ūsukų koks filtras, ar jie natūraliai tokie, net nžn kaip pasakyti... nevienspalviai gal, raini.
Atsakyti