Labai graži gėlytė.
Labai patiko katytė, kuri nieko nedaro.
Ai vakar paleidom Zoją. Vargšė tiek sustresavo, kad bėgo į priešingą pusę, bandė pralįsti pro tvoros apačią (o tvora tai skardinės lentutės į kurias galima ir prasipjauti), užstrigo, tada atbulom šiaip ne taip išsivadavo ir pabėgo pro kitur. Tai taip negera pasidarė, kad neišnešėm narvo į gatvę ir ne ten paleidom. Tai tuomet ėjau su prožektorium apžiūrėti tvoros apačios, radau išpeštų plaukų, bet perbraukus kokias 6 lentelių apačias neradau kraujo ar ko nors šlapio, tai tikiuosi nesusižeidė. Va dabar darbe atsisukau kameros įrašus ir matau,kad buvo naktį atėjusi paėsti. Palengvėjo kažkiek.
Laba! Kaip laikosi Katinukai ir jų Mamkos? Mes tai nepanikuojam,bet liaudis tai panikoj!Nors grikių šiandien gavau! Lentynos IKI tuštokos,bet gavau visko ko norėjau!
P_20200107_110318.jpg 90,77KB 0 Parsiųsta kartų
P_20191203_215234.jpg 84,6KB 0 Parsiųsta kartų
P_20190718_090210.jpg 140,65KB 0 Parsiųsta kartų
Nepanikuokit Mergaitės! VISKAS BUS GERAI!
Pas mane mamaitės trydalioja,skambinėja,bijo,bet vistiek po Balius ir kitus kampus trankosi ,nieko naujo!
Bet tai realiai durnynas visur. Vaistinėje buvau vitamino D nusipirkti, tai prieš mane trys žmonės stovėjo, visi trys kaukių prašė
Šnd buvau pardėje, tai mačiau tempia viską vežimais.Suprantu,kad maistą,bet kam skalbimo priemones blokais imti? Aš tik gyvuliams maisto daugiau užpirkau.Pati pavalgysiu bet ko,o va su šitais įdomiau, jiems bet ko nepaduosi.
Seniai matyta ir regėta Zundytės chebrytė