Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Pasiilgau Evangelic. Dingus senokai. unsure.gif

Man Haku ir Evangelic "storas" (šitas epitetas neteisybė) tokie tikri katinai šventieji. Nenustebčiau, jei aureolės užaugtų. rolleyes.gif
Atsakyti

Na, jau Haku koks gėrybinis.  :wub: Palyginimas su Šreko asilu  :lol: 

Gielux, aš iki Tarkovskio matyt nepriaugusi.  :ax: Jei dar "Soliaris" plius minus buvo įkandamas, tai "Stalkerio" visai nesupratau.  :oh: O šiaip jau kaip smagu, kad knygos ar filmai skirtingus žmones skirtingu laiku skirtingai veikia. Tai, kad per visą Oskarų gyvavimą pirmą kartą geriausiu išrinktas ne anglakalbis  filmas, man patinka. Bet žiūrėdama šį filmą dar net nežinojau, kad jis bus nominuotas apdovanojimams. Todėl lūkesčių jokių ar išankstinės nuomonės nebuvo. Tiesiog  mane jis užkabino ir, matyt, surezonavo. Negalėčiau teigti, kad tai vienas labiausiai man patikusių filmų ever, bet minčių sukėlė ir jausmiškai sujudino. Spėju, kad po mudviejų diskusijų, kils ir kitoms merginoms intriga pažiūrėt "Parazitą".  :D 

Atsakyti

Sveikutės  :4u: 

Suskaičiau greitai kuom gyvenot. Aist - ačiū, kad pavedžiojai kartu su savimi po Romą  :4u:  :) 

Katinukai visų nuostabūs, labiausiai įsiminė katytė, kuei nieko nedarė kavos puodeliui  :D  ir balerina Spurga  :D 

Mano pūkiai gyvena gerai, saldžioji porelė kaip šniūru surišti. Kruopa pas tėvukus bujoja, jaučiasi visiška namų tvarkytoja

Atsakyti

Katytė vėl ruošėsi  nieko nedaryti   :D 20200227-103347.jpg Pagalvėlė :oh:

Geram kavą  :rolleyes:

20200227-105735.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 vasario 2020 - 11:00
QUOTE(Night13 @ 2020 02 26, 23:34)
Pasiilgau Evangelic. Dingus senokai.  unsure.gif 

Man Haku ir Evangelic "storas" (šitas epitetas neteisybė) tokie tikri katinai šventieji. Nenustebčiau, jei aureolės užaugtų.  rolleyes.gif

Kaip smagu, kai mūsų pasigenda smile.gif
Virusavau (ne korona, kurios, beje, nebijom smile.gif), paskui daug darbo buvo ir kažkokie nekalbadieniai smile.gif. Storas labai šventas katinas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, jei rasiu, vakare įmesiu patvirtinančią nuotrauką.

Linkėjimai baltam plėšrūnui ėriuko kailyje.
Ir visiems smile.gif)))
Atsakyti

O aš tai bijau koronos. Vis dar plaučiai valosi, tai manau ta šlapia terpė koronai labai patiktų.

Atsakyti

O aš tai bijau koronos. Vis dar plaučiai valosi, tai manau ta šlapia terpė koronai labai patiktų.

Aš irgi bijau, bet realiai tai rankas plaunu, stalą dezinfekuoju, į renginius neinu.

Darbe dezinfekciniai skysčiai rankoms visur dabar. Ir kažkokie stipresni, nes kai pasitepiau, tai taip dėjo kvapas į nosį, kad juokėmės, jog pripūstume promilių prisikvėpavę  :rolleyes:  :D 

Atsakyti

Sveikos. 

Erendiros ryto kavos sugėrovai.  :wub: Kaip tavo akys?

Aš tai piktinuosi, nes realiai mes, medikai, nepasiruošę koronai. Paprastos medicininės kaukės nesaugo, o respiratorių prekyboje nėra. Per dieną vidutiniškai 10 žmonių kvėpuoju burna į burną pusvalandį - valandą. Jei užsikrėsčiau korona, vidutiniškai per 2 savaičių inkubaciją pasidalinčiau ja su 100 žmonių. Mano vyro dėl kitokio pobūdžio darbo pacientų srautai dvigubi, t.y. 200 žmonių. Nekalbant apie lydinčius asmenis. Apie trečdalį mano pacientų - garbaus amžiaus žmonės. Valstybės patarimai plauti rankas, dezinfekuoti durų rankenas ir t.t., visa tai ir taip daroma klinikoje. Dirbti iš namų - neįmanoma. Štai ir irztu. Plius korona pavojingas astmatikams. Neramu dėl astma sergančios mamos ir astmatiko Igno, kuris turėjo trumpam parskristi į Lietuvą po mėnesio. Plius šiandien plovą virsiu su vieninteliais vakar gautais pirkti laukiniais prabangiais ryžiais, nes kitokių Rimi nebebuvo.  :oh: 

Atsakyti

Ir aš prisibijau tos koronos, kaip normalaus atsargumo žmogus prisibijo bet kurios zaraznos ligos. Bet tikrai nerimauju dėl tų, kurie kaip Aist, yra pirmosiose linijose, ar tokie pažeidžiami, kaip Colomba ... :4u:  Šian anytai Lazdynų ligoninėje darė kelio operaciją ir jau vakare prikabino skelbimų, kad lankytojų nebeįsileis... teisingai, manau, tik bais nepatogu, nes nėr kam padėti anytai atsikelti, susitvarkyti ir pan. 

Aist , akys po truputį ilsisi, patausoju. Gavau siuntimą pas okulistą, ieškosiu kur pradžiai su juo patekti, nes poliklinikoje tik liepą :blink: . Ir ačiū, kad klausi  :blush-anim-cl:

Eilinis Princesės ant žirnio seansas 20200222-204124.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 27 vasario 2020 - 20:22
Šventasis katinas (nuotrauka daryta kažkur prieš 1,5 metų, tai dar liesesnis):

vartotojo įkelta nuotrauka

Mes su vaikais vakarais garsiai skaitom Bibliją, tai storulis VISADA ateina klausytis (ypač, kai skaitom su sūnum). Anksčiau ateidavo be jokių paskatų, paskutiniu metu, nelabai pasitikėdama jo krikščioniškumu, baigus skaityti duodu konservą. Anksčiau klausytojas vaikams buvo rimta motyvacija skaityti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 27 vasario 2020 - 20:46

Gėlytė

20200227-203503.jpg

Atsakyti
Gėlytė tikras augalas - akys žalių žaliausios. wub.gif
Atsakyti