Sveikos.
Šponkiuk, bet visai ilgai jūs Zoją laikysite. Man Pet City sakė, kad 4-5 dienų užtenka perlaikymui po sterilizacijos.
Pas mus lankosi naglas Zosės brolis Petras. Bet toks žiauriai drąsus. Vidury dienos ant terasos stalo ramiai sau šalia arklio ( Šponkiukas žino molinį lauko arklį) drybso. Bet, kaip tyčia, mano darbo metu. Kai tik susiderinsim katino bioritmus ir mano darbotvarkę, gal pavyks man tą vaikį prigriebt.
Bižū, sakyč, dar pienas nuo lūpų nenudžiuvęs.
Bela parazitukė labai miela.
O dėl filmo mano nuomonė kitokia. Nors iš pradžių gal ir panašu į komediją, jau nuo vidurio gan rimti reikalai atsiskleidžia. Pabaiga iš viso, filosofiškai dramatiška. Man labai patiko tai, kad režisierius sugebėjo rimtas socialinės atskirties ir svajonių bet kokia kaina siekimo temas perteikti lengvai su žaismingos ironijos šypsenėle. Elegantiškai "skanus" operatorių darbas - detalės, priartinimai, akcentai. Filme lyg ir nėra tipiškai gerų ar blogų personažų - dar vienas mane sužavėjęs niuansas. ( Vyras juokiasi, kad man labiausiai patinka, kai filmuose aš nežinau, ar personažas geras, ar blogas, nes visuose žmonėse yra ir gėrio, ir blogio. Priklauso.) "Parazitas" man paliko įspūdį.