Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

O va su Pusne... Išoriškai viskas dabar vėl gerai, bet...... Vet. sako jog jai greičiausiai vėžys.

Night,   a020.gif

Viena nuomonė, dar ne viskas.žiūrėk ką kiti pasakys.Linksmesniam rytui, mano krikštakatė Luna.Jau sutvarkyta, paruošta ramiam katiniškam gyvenimui.Beje, ji mane ignoruoja, neina pasiglostyti, sakytum privengia.

Šniurkiukas :hihihi: 

6f1c988d06f4.jpg

Atsakyti

Jetau, kiek grožių prikėlėt, gražiausia tai Hipukas... 

Bet Mistika, baltas grožis ir Šniurkiukas labai irgi fainos.

Mes gyvenam taip pat, Kingas kvykia nuolatos, labiau net, kai Jomantas išvykęs. Tašė jį muša, matyt, atsigavo abudu, matuojasi pirmumo ordinus, mačiau, kad Kingas gavo į akį, nes Tašė yra negailestingai žiauri atstumo išlaikymo prasme - ji įspėja urgzdama, kad neik arti ir jei vistiek arti esi - kerta. 

Mes palūžom nuo kažkokio bjauraus viruso.

Atsakyti

Šniurkytė Luna  :wub: 

Man net sunku apspręsti kokie katai man mielesni - šniūrkiai ar dručkiai  :D​ 

Atsakyti

Laba ryta,

Lisitėja, ir aš tokią turiu :)

d55e9d77a33b512c2b19dfb5b43b14a4978.jpg

Erode, nepasiduokite :4u: 

Nihgt, sveikatos pusnei ir dar ilgų metų kartu, reikia tikėti

Atsakyti

Diinka, jep Kruopa su visam išsikraustė ir atgal nenori sugrįžti  :)  jinai iš Mauro perėmė pareigą būti mamos draugyte, viską kartu daro, ant kelių sėdi, ateina naktį prisiglausti ir padėti miegoti. Baisiai patenkinta kad visą tėvukų butą savo priežiūrai gavo. Saldžioji porelė ir toliau sukibusi, jau seniai befotografavau nes tik pernakvoti pareinu. Abu kartu su manim visą naktį miega iš abiejų pusių mane užspaudę, kad nors naktį niekur neišeičiau  :D​ 

Atsakyti

Parvežė vyras gaudyklę. Pastačiau. Įsijungiu kamerą, matau kaip baltoji įeiną į gaudyklę, apyisto, maisto neliečia, apm..ža maistą ir išeina. Sutvarkau, padedu sausiako vietoj konservo. Po 10 min matau kaip į narvą lenda kitas katinas. Aišku tas užsitrenkia. Galvoju, na einu išlwisiu kaimyno katiną. Išeinu, o ten fig, visai ne kaimyno. O dar kitas, didelis stambus ir jau gan metuse katinas. Blaškosi, o man tai reikia pažirėt, bičas ar ne. Duodasi duodasi, kol sustingsta ir ryškiai matau didelius riešutus. Kadangi tikslas mergina (bent jau taip spėjam), tai atidarau gaudylės kitą galą ir laukiu kol išbėgs. Praėjo laiko, kol suvokė, kad gali bėgti. Užšoko ant tvoros, sustojo, numete į mane tokį žvilgsnį lyg pažadėtų, jog sekantį kartą atėjęs nu.yš ir nu.iks visą kiemą :D

Atsakyti
Ot tai tau, Šponkiuk. biggrin.gif

Daviau Pusnei renal konservukų, sakau, reikia palepinti, juk mėgsta. Nežinia, kiek dar kartu būsime. verysad.gif Tai greit surijo pusę pakelio ir beveik iškart išvėmė. verysad.gif
Pasakykite man, kas susidūrę su kačių inkstų bėdom. Ar davėt, rekomendavo kažkokius vaistus? Suprantu, kad nuo vėžio nepagydys, bet jei uždegimas?
Padėkite man apsispręsti, šian sumišau. Ar Pusnę vilkti tos echoskopijos? Nes ir taip aišku, kad negerai su inkstais. Galbūt pasakys kažką išsamiau. Ir ką tada? Jei nepaskyrė vaistų po rentgeno, ar gali būt, kad bus kitaip po echo?
Nugabenti nesunku, bet turint omeny koks jai stresas grūdimas į narvą, jau nekalbu apie vizitą pas vet. Ji LABAI pikta, kaip laukinė būna, ne tik puola, bet ir širdis daužos. Vėl reikėtų narkozės. Ar nebus daugiau žalos, nei naudos. Pasakykit jūs man. verysad.gif

Na, aš čia rašau, atrodo, vos ne laidoju ją. Tai ne, taip nėra. Atrodo katytė, kaip katytė, nepasakytum kad ligota.

Kur Evangelic dingus? Pasigedau...
Atsakyti

Night,būtinai keliauk pas vetus.Nuo speliojimo nieko gero nebus,tik alinsi save.

Atsakyti

Ot tai tau, Šponkiuk. biggrin.gif

Daviau Pusnei renal konservukų, sakau, reikia palepinti, juk mėgsta. Nežinia, kiek dar kartu būsime. verysad.gifTai greit surijo pusę pakelio ir beveik iškart išvėmė. verysad.gif
Pasakykite man, kas susidūrę su kačių inkstų bėdom. Ar davėt, rekomendavo kažkokius vaistus? Suprantu, kad nuo vėžio nepagydys, bet jei uždegimas?
Padėkite man apsispręsti, šian sumišau. Ar Pusnę vilkti tos echoskopijos? Nes ir taip aišku, kad negerai su inkstais. Galbūt pasakys kažką išsamiau. Ir ką tada? Jei nepaskyrė vaistų po rentgeno, ar gali būt, kad bus kitaip po echo?
Nugabenti nesunku, bet turint omeny koks jai stresas grūdimas į narvą, jau nekalbu apie vizitą pas vet. Ji LABAI pikta, kaip laukinė būna, ne tik puola, bet ir širdis daužos. Vėl reikėtų narkozės. Ar nebus daugiau žalos, nei naudos. Pasakykit jūs man. verysad.gif

Na, aš čia rašau, atrodo, vos ne laidoju ją. Tai ne, taip nėra. Atrodo katytė, kaip katytė, nepasakytum kad ligota.

Kur Evangelic dingus? Pasigedau...

Aš turiu 3 inkstininkus dabar. Vienas jau 5 metus skaičiuoja su diagnoze. Jam 2014 davė 2 savaites gyventi. :) 

Dėl vėžio - nelabai supratau ar jie vėžinį darinį pamatė iš rentgeno nuotraukų? Echo nesiūlė? Echo duotų aiškumo gal daugiau.

Dėl inkstų auglio - draugės tėčio katinui (jis jau metuose) rado auglį. Išoperavo Margarita Jakove. Viskas gerai, pasirodo nepiktybinis. :) 

Dėl inkstų nepakankumo - yra vaistų, Lietuvos veterinarai dauguma jų net nežino. 

Iš papildų, kurie tikrai geri dėl inkstų, tai K Protect, KC Mega kapsulės (žuvų taukai). K Protect pati mačiau, kad duoda puikų efektą. 

Aš dar naudoju Fortekor (čia tie, kurių nežino). 

Echoskopiją padaryčiau. Tiksliau, aš tuomet vienu vizitu būtinai padaryčiau bendrą kraują, Urea (šlapalą), Crea (Kreatininą) ir jeigu įmanoma, Fosforą. 

Būtų aiškesnis vaizdas, nes pvz echoskopija gal ir gera, bet kraujas rodo pakitimus. Arba būna ir atvirkščiai. Ir nusivežčiau ankstesnius kraujo tyrimus, kad būtų galima palyginti. 

Taip pat prie inkstų nepakankamumo, būtinas specialus maistas inkstininkams. 

Nežinau ar įnešiau bent lašelį vilties, bet tikrai nepasiduočiau, parodyčiau veterinarams ir išsamiai ištirčiau vienu ypu, taip sumažinant stresą. :) 

Jeigu kažkas dar domina ar klausimų yra, klausk. Jei galėsiu, atsakysiu :) 

Atsakyti

Night, vežk. Kaip Colomba rašė, geriausiai ir šlapimo nuvežti. Nežinau kaip taviškė, bet pas mane su kai kuriais suveikia švarios dėžutės prisi...jimo instinktas (kai reikia tyrimams šlapimo, sutvarkau wc, įpilu naujo kraiko ir  tuomet būtinai reikia naują wc pridaryt, tai pekeliu uodegą ir prileidžiu į induką). Echo verta pasidaryti. Pasiimk viską ką turi iš ankstesnių tyrimų.

Atsakyti

Pritariu Colombai ir Šponkiukui. Būtinai vežk. Apskritai, man vėžio diagnozė iš rentgeno nuotraukos yra kaip pe***imas į vandenį. Jei nieko nepaskyrė, tai nieko ir nesuprato, nes nei apmaigė, nei tyrimų padarė. Bent jau žinosi kokia yra situacija ir ką galima, o ko negalima padaryti. Colomba pavyzdys - gyvena sau Atas su tuo nepakankamumu ir gyvena sau. Mano Runciui irgi turi inkstų bėdų, echo rodo, kad vieno paviršius jau suprastėjęs, bet su papildais ir spec maistu tyrimai pagerėjo iki normos...

Atsakyti
Ne auglys: vienas labai išsiplėtęs, kitas labai susitraukęs (užsieniuose sakė, kad tas mažas beveik nefunkcionuoja).
Nežinau, ar etiška, bet įkelsiu rentgeno ft.
Šeriu Royalio Renal. Papildus dabar duodu Ipakitine (tokių turėjo ta pati klinika čia neseniai, tokius ir pirkau). Nors kad papildus duoti tai jūs čia sm ir rekomendavot, vet. apie tai neužsiminė.
Ji valgo, bet man atrodo tikrai apetitas sumažėjęs, lyginant kaip buvo prieš pusmetį, kai valgė joserą. O čia užsieniniai kraujo rezultatai.
Duomenis rodžiau vakar, parodyčiau, žinoma, ir kitam vet.
Jis labai atsiprašinėjo, klausė kelis k. ar nepykstu, kad taip sako. Echo siūlė, kad pažiūrėti, ar iš inkstukų išvis nėra košė. Beje, net pinigų neėmė, nors išeitų, kad konsultavo...

Pridėta:

• Priedas  11.jpg   70,78KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  22.jpg   30,93KB   0 Parsiųsta kartų
  • Priedas  33.jpg   21,93KB   0 Parsiųsta kartų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 19 vasario 2020 - 22:45