Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2020 02 15, 15:36)
<p>Columba, Night, o pirmiausiai vistiek reikia pas šeimos gydytoją eiti ar kaip? Aš prisiregistravusi privačioj, bet matau jie turi savo PSC. </p>

Nereikia. Galima tiesiai registruotis pas spec.
Atsakyti

Columba, Night, o pirmiausiai vistiek reikia pas šeimos gydytoją eiti ar kaip? Aš prisiregistravusi privačioj, bet matau jie turi savo PSC. 

Night jau atsakė, bet nereikia eiti pas šeimos gydytoją. Pasiskambini į PSC ir užsiregistruoji. :) 

Atsakyti

294ff87ec9bb.jpg

Taip ir parašysiu, dvikojai, išsikelkit vėliavas,taigi šventė. :lietuva: 

Atsakyti

Taip, švenčiam, kaip visad dvi progas  :D  Maniškei jau ar tik :hmm: 19-niolika  :D 

Atsakyti

O! Gielux, sveikinimai dičkei ir tau, žinoma :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Gielux, TIK. Nuostabus amžius, kai skleidžiasi sparnai, kai pasaulis po kojomis. :wub: Sveikinimai tavo panelei, ir žinoma jums, tėveliai.

Atsakyti

Sveikinimai Gielux panienkai. Jau visa pana 💐

Vincui geriau jau nebe piratas. Biski paasaroja dar bet geriau ir raudona aplink. Zinos kaip invalidus kirkint...

Nu su tabletem nuo kirminu nzn ka daryt. Ir supakavau kaio kebaba ir su svirkstu bandem  pati ryk tuos vaistus ir tiek muisto galva aptaskiau visas sienas. Atpilineja purskia atgal viska  nu kas per velnio ispera anas....  :huh2:​ 

Atsakyti
Su šventėmis.

Tik vakar pasidžiaugiau dėl Pusnės ir šian jau neramu. Pavėmė per parą 3 ar 4 k. Valgo, bet apetitas tikrai šian prastesnis. Reiks kačiuką vežt pas vet., nk nebus. verysad.gif Artimiausia vet plius Jakovo, bet ten tokia mažutė, vis galvoju, kur ją užrašyti...

Pati jaučiuos irgi prastai, bet man vis dar morališkai. Vakar visą dieną pramiegojau, šiandien pusę.
Atsakyti

Azu, lieka lašai ant čiuprymos stronghold arba beoadline

Atsakyti

Aš esu Jakovo klinikos lankytoja,kainos ten didokos, bet ir specų būrys nemažas.Klausk vilniečių panų, parekomenduos tau kliniką arčiausia namų.

Lašelis tylos ir ramybės iš miegančių miškų.

8b5dcd689f4d.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 vasario 2020 - 19:00
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 16, 18:52)
<p>Aš esu Jakovo klinikos lankytoja,kainos ten didokos, bet ir specų būrys nemažas.Klausk vilniečių panų, parekomenduos tau kliniką arčiausia namų.</p>
<p>Lašelis tylos ir ramybės iš miegančių miškų.</p>

Tai jau būta čia tokios kalbos truputį anksčiau.
Bet jaučiu užrašysiu į tą artimiausią, bus patogiau mums.
Atsakyti

Gielux, sveikinimai merginai ir tėveliams.  :4u: 

Zunda pūkuotą leteną ant klaviatūros valdingai padėjusi - griežta teksto redaktorė.  :wub: 

Mes Ainu su Čija savaitei į Panevėžį "atostogoms" išvežėme. Transporto priemonė uždangstoma nuo baltų pūkų invazijos.  :rolleyes: 
652-C4-DA2-91-E9-43-EC-BE4-B-B22-EE706-B

29-D3-D9-B3-AE1-F-4-FE6-81-F7-E0-F184-C8

Svečiuose:

0556-F6-B4-F3-AB-4082-8-F0-B-E12-B87-F6-

Atsakyti