Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Gielux, o nebuvo laiptinėje skelbimo, kad kažkas garsiai kvėpuoja ir policiją kvies? :hihihi:

Atsakyti

Niekas čia niekam neveržia  :rolleyes:

20200213-212203.jpg

Buvau klinikoje pasitarti dėl kosėjimo - sutarėme, kad pašersiu antialerginiu maistu kurį laiką. Nes pamaniau, kad kosulio pradžia galėjo sutapti ne tik su nauju skalbikliu, bet ir su perėjimu prie royalio...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 vasario 2020 - 16:43

Erendira, panašiai, pradžioje net azartas buvo, kas dar užkliūs  :D  Ten iki tokio lygio, kad išvalius valytojai laiptinę, ji pakeldavo savo kilimėlį, sušluodavo iš ten smėlį ir palikdavo krūvelę: mol, a matai, kaip š..nai valai?  :D 
Pedriukas  :wub: 

Atsakyti

Pedriukas  :wub: 
Pasiutkačiai - Kugis, Bela, Spurga.  :D 

Na, ką - paskutinė Zosės serija. Katė tvarkingesnė, drąsesnė ar patiklesnė per 6 dienas nepasidarė. Kiekvieną kartą atnešus maistą, žiūrėdavo į mus plačiai išplėstais baimingais vyzdžiais, lyg klausdama, kada ją pjausim ir ėsim. Gal Joniuko ir Grytutės pasaką žino. Ką gi, saulė šviečia, laikas išlaisvinti Vilį. Išnešėme visą narvą į lauką. Katė pademonstravo kaip gražiai sugijo pilvas, pakibdama ant grotų kaip voverė. Atidarius dureles greit susivokė, kad laikas nešti kailiuką. Skuodė miškan neatsisukdama. Ačiū nepasakė. Po kokių 10 minučių ėjome su vyru į Panoramą ir prie netoliese esančių konteinerių net sustingom iš nuostabos - Zosė ateina link mūsų. Sakau vyrui, žiūrėk, mūsiškė grįžta. Bet paaiškėjo, kad ten neįtikėtinai panašus rainiukas su kiaušiniais ir abiem pilnom ausim. Ir drąsus, mūsų nebijojo. Labai gali būti, kad Zosės brolis. Sesės ieškojo. Mostelėjom jam miško pusėn, kad ten Zosė nubėgo. Vakarą praleidau valydama ir dezinfekuodama garažą bei priemones. Man rodos, visos coronos ir necoronos mirė. 
F040-EF5-D-A942-4530-9-ECA-C874098-F53-B

73487-A2-B-0058-40-E9-9-D15-7-B6-F018586

O tuo tarpu mano aristokratė ir 50 narcizų:

39-FDB47-E-7406-4-DE8-92-AB-257160071845

Beje, kam reikia bentonito? Liko. Atiduosiu. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 14 vasario 2020 - 20:20

Gielux turim LT ir mes tokia kaimyne kuri labai prie mano drauges virs jos gyvenusios kabinedavosi. Ten kede atstumia jau barskina samciais i radiatorius. I mentine kiek skambinejo sakydavo stakles turi stampuoja. O geeiausia iškvietė pokicija kad jie triuksmauja kai nebuvo ju savaiciu keleta namie, o raktus as turejau gelem palaistyt 😂😂😂

Pas mus kaip ir pas Sponkiu Valentinas prasidejo pamusta akim....

IMG-20200214-170650.jpg

Gryzau ryte ziuriu neprasimerkia virs akies patine raudona... Papuliave vos vos. Pravaliau tai dabar lyg geriau. Bet pats trina ja... Va tau ir tikra meile tik tarp vyru..... 

Atsakyti

Aist, betonitą, tai čią kraiką turi omeny? Jei taip, paimčiau :)

Man šiandien vėl nerimo priepolis. Panašu pasiekiau jau tą momentą, kai man reiia jau profwsanakios pagalbos. Reikia issiaiškinti ar poliklinikoj kurioj prisirašius nemokama pagalba, ar reikia primokėti.

Atsakyti

Man šiandien vėl nerimo priepolis. Panašu pasiekiau jau tą momentą, kai man reiia jau profwsanakios pagalbos. Reikia issiaiškinti ar poliklinikoj kurioj prisirašius nemokama pagalba, ar reikia primokėti.

Psichologo konsultacijų kažkoks skaičius priklauso nemokamai. Lyg ir 10 ar 12. 

Psichiatras nemokamas.  

Nerimo priepuoliai labai nesmagus dalykas... pati turėjau ir vis dar turiu kartais šitą malonumą. Laikykis  :4u: 

Atsakyti

-Spurgyte, šeštadienis.
-Ate.

B19531-A8-542-D-43-D2-BA83-6-E8-A0675580

Atsakyti

Aha. Tuomet atiduosiu kada prie progos. 

Šaunuolė, kad ieškai profesionalios pagalbos.  :4u: 

Spurga Grumpy cat išraiškas mėgdžioja.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2020 02 11, 07:23)
</p><p>Night, iš darbo tavęs nemeta?Nemeta.Prisidirbai ko?Neprisidirbai.Tai sėdėk, ir nesuk kepenų.O jei atleis, tai garantuotai nesušaudys  lotuliukas.gif Ir tu ne skundiesi, o išsikalbi, vot.

Ačiū už paguodą. Nelabai gerai man ten sekasi, bet dirbu. Bijau ir pagalvot, kas bus, kai išlįs klaidos. O jų visiškai išvengti kažin ar įmanoma.
Gal ir neišmes, bet kartais galvoju kad man per sunku.
Šian guliu paslika. Toks jausmas, kad žiauriai pavargau ir vėl.
Faina paganyt akis į katukus.

Šponkuli, tu privačioj prisiregistravus? Galima PSC prisirašyt prie kitos gydymo įstaigos, nebūtina kur fiziškai gydaisi. Prieš kokius 2m buvo nemokamos 5 psichologo konsultacijos, bet paskui mokestis minimalus, gal kokie 2,5€ už konsultaciją. O psichiatras, žinoma, nemokamai bent valstybinėse įst.
Geriau nedelsti, nes paskui tampa dar sunkiau susitvarkyt.
Man pačiai reik, bet kol kas nežinau kaip suderint tuos apsilankymus, nes laikai, kada gali priimti, mano darbo laiku, o dar ir nuvažiuoti trunka...

Papildyta:
Pusnė, ačiūdie, laikosi gerai. Gerai valgo. Kol dariausi kavą, grasinau, kad gaus į kailį, nes užsilipo ant virtuvinės spintos ir nėjo nukrapštyti. O virtuvėje jos vienos palikti geriau nereikia.
Atsakyti

Brolis ryžuolis pamušta akim.... :huh2:

Spurga susiraukus kaip kokia mokesčių inspektorė. :dry2:

O mus budriai saugo sienų apsaugos tarnyba. :ninja:

Priedas  20200215_142640-666x1214.jpg   258,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Columba, Night, o pirmiausiai vistiek reikia pas šeimos gydytoją eiti ar kaip? Aš prisiregistravusi privačioj, bet matau jie turi savo PSC. 

Atsakyti