Merginos, gal kuri esat nuomavusi plaunamą siurblį? Samdyt kad išvalytų kilimą, sofkę ir fotelį gaunasi brangiai, galvoju, kad reiktų patiems bandyt. Tik va neįsivaizduoju kaip gerai gaunasi, kai pirmą kart pats darai
Šponkiuk, kilimui gerai toks siurblys, kur su besisukančiu šepečiu. Ir be plovimo gerai išvelėja. Būčiau Vilniuj - paskolinčiau. Sofoms nepatarsiu, rankom gramdydavau arba nuvilkdavau (ikėjiniai visi nusiima) ir į vonią. Su vaikais pirkdavom tik lengvai valomus
Ten Pimpačkiukė, manau atspėjote, gaila tik foto su Aist neradau , bet va ką radau
Bet Spurga...nereali, realaksinė katė
Diinka, kaip faina :wub:Mergai,kaip aš jūsų visų pasiilgau, ir šitas mažas lėles norėčiau pamatyti.
Lisitėja,pritariu tau,irgi pasiilgau visų!!!!! Gal planuojam kovo mėnesio pavasarinį Diinkos lankymą ? Praeis gripo metas ir sulėkim pasimatyt!
Neturintiems manęs facebooke:
Kaip Kugis pavaro, kreivas, šleivas, be dzinguliukų, bet vis tiek katins ir tvarka bus!
Kaip man patinka tas juodulys
Tiesą pasakius galėčiau tą juodulį padovanot jei kuri norit Fainas jis, bet būna dienų, kai visi nuo jo pavargstam
Tiesą pasakius galėčiau tą juodulį padovanot jei kuri norit Fainas jis, bet būna dienų, kai visi nuo jo pavargstam
Keičiam į Belą, ji tau tikrai atgal įskiepys meilę Kugyčiui
Raskit kačiuką
Man jis pas tave patinka
Nežinau, kas liktų iš mano namų, jei suaugusį katiną parsivežčiau...
Ach, prisiminiau, ką norėjau anksčiau parašyti. Kai jūs aptarinėjot kačiukų kailiuko veržimus, aš kamputy nervingai kikenau Bela tai daro pastoviai ir su tooookiais kovos šūksniais, kad Egzorcistą galima būtų įgarsint. Prie visko pripratom .... betttt tą patį pradėjo daryti Spurga ir 5-6 ryto, tai gi Egzorcistas 2 irgi gali būti įgarsintas.
Esu laiptinėje aptikus skelbimą, kad katės garsiai kniaukia ir kvies policiją, praėjau niūniūdama: nenenečianemęs šiap žinau, kas parašė ir daugmaž kodėl(ne dėl Belos kniaukimo) Turim tokią papušusę kaimynę, kuri visą namą užmėtė rašteliais. Bet Belai pasakiau, kad jei kniauks, pateks į įskaitą