Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

dar palauksiu Aist, ji labaiii niurkė, net foto būvo... :)

Tai aš apie tą pačią  :wub:​ 

Atsakyti

Dabar galvoju, ar apsimesti, kad prisimenu, ar sąžiningai prisipažinti, jog šiuo klausimu su atmintimi prastai. 🤔😂

Atsakyti

Tik ką per žinias sakė, kad dėl Coronos kaukių sunku nusipirkt net odontologam. Aist, kaip ten pas tave su kaukėm?  :blink:  Jei ką, užkišk kur nors bendratemininkių katukam  :D  mačiau internete kažkur foto katinas su kauke  :D 

Atsakyti

Milda, 238, pagal mano patirtį jau prašosi ir papildų, gal net vaistų, ne vien tik maisto. 

Atsakyti

Įprastai kaukių dėžutė klinikai kainuoja 3.5 eu. Vakar administratorė sakė, kad šiuo metu pardavime yra tik kaukės, kurių dėžutės kaina 15 eu. Su kolege pasijuokėme, kad teks senovines marlines susiradus rištis ir ūkiniu muilu tarp pacientų prasiskalbti. :D  

Atsakyti

Kiek vidutinė statistinė kačių mylėtoja gali gulėti, kentėti ir neiti į tualetą, jei 20200213-195201.jpg ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 13 vasario 2020 - 20:16

Colomba, dar duodu kcMega3 po kapsulę kasdien. Ir dar bėda, labai nori konservų, o visus gydomuosius inkstininkams galiu ėsti ti aš, nes "veža" tik Sheba. Jaučiu reikia tyrimus daryti, nieko nebus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milda Mimienė: 13 vasario 2020 - 21:04

Colomba, dar duodu kcMega3 po kapsulę kasdien. Ir dar bėda, labai nori konservų, o visus gydomuosius inkstininkams galiu ėsti ti aš, nes "veža" tik Sheba. Jaučiu reikia tyrimus daryti, nieko nebus.

KcMega gerai, bet K Protect jau aktyvesnis inkstų reikaluose. Atas šitą gauna, tai sakyčiau, kad geriau.

Dar yra Fortekor, bet jo LT vetai nelabai žino, nors vakarų Europoje jis vienas iš vaistų. 

Tyrimus pakartoti. Dar labai padeda lašinės po oda, kasdien kurį laiką. Kai Atui matau, kad savijauta prasčiau, savaitę ar dvi skysčius palašinu po oda, ir vėl porai mėnesių gerai. 

Atsakyti

Colomba, kur perki Fortekorą?

Atsakyti

Erendira , ir kiek ištvėrei? :) 

Mūsų kiemas akivaizdžiai patinka kaimynų katinams. Va koks grožis pas mus slampinėja ir ieško su kuo pažaisti. Sakyč, 6-8 mėn.

Priedas  20200213_232609-800x547.jpg   107,17KB   0 Parsiųsta kartų

Bandė ir paskui Miką pašuoliuot, bet ta atsisuko, padvigubėjo ir pasakė "Kšššš!" 

Atsakyti

Tik ką per žinias sakė, kad dėl Coronos kaukių sunku nusipirkt net odontologam. Aist, kaip ten pas tave su kaukėm?  :blink: 

Vakar mačiau taksi vairuotoją su kauke.Atrodo, švelniai sakant durnai.

Pragyvenom difterijos epidemijas,kempinligę,snukio ir nagų ligą,pragyvensim ir coroną.Nesuprantu,kam paniką kurstyti?

Oi, koks karamelinis Lapynos grožis :wub:

Atsakyti

Sveikos

Kas švenčia su ....  :D 

Lisitėja, kaip tai kam? O kaip tada Aist parduot keturbrangiai kaukes  :D 

Lapyna, koks karameliukas  :wub: 

-Šeštadienis?

-Ne, dar penktadienis.

-Ate.

C2469907-2-B19-4-D15-8185-F26255-BDCEFC.

121-C3741-7-C06-48-F6-BC39-AA09-B5-B27-E

Atsakyti