Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tik man ji keista, labai dažnai medituoja ties vandens bliūdeliu, kartais randu šalia ir miegančią. Kažkuri rašėte apie meditacijas vandeniui, ar jau reikia sunerimti?

Sveika prisijungus, visai faina būtų ir foto ūsuočių :) 

Dėl vandens, tai mano inkstininkė dažnai lakdavo vandenį, gaila, kad ankščiau į tai neatkreipiau dėmesio. Aš patikrinčiau ar rodikliai nėra pakitę (nežinau kada buvo tikrinta), nenoriu kelti nerimo, bet mano kai medituodavo prie vandens jau nelabai gerai bebuvo

Atsakyti

Sveikutės,

viską stebiu ir seku, liūdžiu kartu su jumis ir džiaugiuosi, tik nerašau. Mano merginos gyvena įprastai, tik Uma (12-ame meino meškėnė) įstojo į instininkių gretas. Rodikliai nedaug pakilę, bet jau paskirtas gydomasis maistelis, apsistojom ties Hills k/d. Tik man ji keista, labai dažnai medituoja ties vandens bliūdeliu, kartais randu šalia ir miegančią. Kažkuri rašėte apie meditacijas vandeniui, ar jau reikia sunerimti?

Mano Atas medituodavo, kai jautėsi prastai. Gydomasis maistas gerai, dar galima iš papildų K Protect pridėti, ir pati duodu visiems inkstininkams savo ir klinikoje mačiau gerų rezultatų. 

Atsakyti

Aš gi sena grupės stebėtoja :-) (Simply_Milda) Tik pamiršau slaptažodį, tai mane prijungė su FB ir užskaitė už naujokę. Rodikliai daryti 2019-11-4 CREA-238, UREA-14,1.

Priminkit per kur dabar keliate nuotraukas.

Atsakyti

3f6b7ffa968c.jpg 12-metė Umka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milda Mimienė: 12 vasario 2020 - 21:39

Rasiau rasiau ir prapuolė viskas 😠

Zose kokia nevala.. Matosi tikra laukinuke tikriausiai ir neįprastų namine but.. Geriausiu atveju sodyboj kokioj gyventu salia zmoniu bet ne su jais

Parsinesiau svirkstu pasivogus is darbo tbo cia neparduoda ju niekas siaip. Tik tokie arkliniai ne katininiai. Bandysiu Vincui tirpdyt kirmeliu table ir susvirks i zabtus. Nes kitaio nzn kaio jam suserti

Vinco nauja programa pilvo presui

mininas dviraciu

IMG-20200210-160448.jpg

Einu kita sekmadieni i kursus antakiu formavimo su Henna.. Vis kazkas naujo

Atsakyti

Milda, smagu,kad prisijungei.  :4u: 

Nepamenu tavęs jei,ką.Specifinė meiniuko gulėjimo poza :wub:

Vincas žino sporto naudą,svarbiausia,kažką daryti, nesvarbu kokia poza  :hihihi: 656bbb711b4a.jpg

Sakote antakių dažymo kursai?O kam juos dažyti, reikia savo gražius turėti  :nail: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 13 vasario 2020 - 07:04

Milda, aš pakartočiau tyrimą, per du mėn galėjo pakisti rodikliai.

Atsakyti

Labas, ketvirtadieni.

Ate, ketvirtadieni!

1-BE78-D34-2843-4-DBD-A4-AA-AC176-A51-EC

Atsakyti

Sveikos,

na aš Milda pamenu, o atpažinau, kai Umą paminėjo, bet lyg buvo dar viena katytė ?

Man meditavimas prie vandens indo, pranašauja bėdą :(

Kas atspės kas per buvus globotinė (pasufleruosiu, ne viena glostėt)

a5196546f151725d5ffab9346698151f101.jpeg

Šponkuti :4u: 

Zosės "atostogų" ypatumai :D​ 

Atsakyti

Nežinau,pasiduodu iš karto.

Spurgytė,meistrė susivynioti :wub: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Diinkut, čia ne ta mazgė, kur vieną vasarą visos lauke čiūčinom ir fotkinomės? Vardelio jau nepamenu...

Milda, sveika sugrįžusi  :4u: 

Man Spurgos pasaulėžiūra patinka  :rolleyes: 

Zyndytė labai rūsčiai žiūri į antakių gražinimą :hihihi:

Atsakyti

dar palauksiu Aist, ji labaiii niurkė, net foto būvo...:)

Atsakyti